Gajka 21.11.2002 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Aga, czwartkowe przedpołudnie spędzam z Wami Zaraz biorę sie do intensywnej pracy, bo muszę wyjść punktualnie, nie jak zwykle. Gajus jedzie na parę dni słuzbowo, więc jako dobra zona, chcę Go pożegnać Całe szczęście, że dres jest dopuszczalny na nasze spotkanie. Tak mi się wydaje, że każdy coś tam przyniesie, jakąś sałatkę czy coś w tym rodzaju, i będziemy mieli różnorodność w pieszczeniu podniebienia Do Majki tez pójdźmy na wiosnę, więcej bedzie miała czasu do namysłu o prezencie, coby spotkanie równiez zrobic na łonie natury, a nie na salonach. Ot takie moje zdanie. Ja mieszkając w bloku ciagle mam niedosyt powietrza, dlatego tak lubię wszelkie party na dworze. buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.11.2002 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Rich, piesek nie moze byc rozpieszczony, lepsza polowa pewnie tak . Niestety ja swojej (oczywiscie pisze o psie) niestety nie poswiecam za duzo czasu. Dobrze ze przypomniales, pewnie dlatego sie na mnie patrzy z wyrzutem. Musze zaproponowac jej jakis spacer w dueciku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.11.2002 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 No - "łono natury" jest u nas spore, faktycznie wiosną będzie wyglądało atrakcyjniej Wiecie jakie prezenty są najlepsze? Podziw z lekko nutką zazdrości. Należy zauważać wszelkie dokonania gospodarzy, wydając okrzyki zachwytu, kompletnie nie zauważając licznych niedoróbek W każdym razie, jak będziecie w okolicach Krzeszowic to zaglądnijcie do nas, dla zainteresowanych wyślę namiary na nasz dom na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 21.11.2002 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Powiem Wam w tajemnicy, że kgadzina ma już tynki. Widziałam na własne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.11.2002 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Majka masz 100% racji, co ja gadam 200% racji. W domu powinnas wywiesic napis "Malkontenci won" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.11.2002 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Zielona: dzięki za życzenia. Te andrzejki spędzę w pracy niestety...Zaciekawiły mnie Twoje informacje o tynkach kdadziny. Ma tynki na zewnątrz ? Czy też intymnie zbadałaś sprawę tynków od wewnątrz ?O co chodzi z tym żarełkiem - trzeba się gdzieś zapisać ? Myślałem że kol. Pitbull trzyma "szczęki na pulsie" a tu masz - jeden dzień bez Forum i już nic nie wiadomo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 21.11.2002 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Majka, cieszę się, że termin wiosenny przypadł Ci do gustu Zapewniam, że "ochom i achom" nie będzie końca Zielona, a skąd takie wieści, znasz kgadzinę bliżej? Andrzeju, planujemy majówkę 2003r, byłoby miło, gdyby południe i północ,stawiło się w komplecie, a więc........decyzja należy do Ciebie Ustalono: stroje: luzowo-bluzowo, lokal: pod niebem na działce, reszta do dogadania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monias 21.11.2002 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 A co z tymi co to ani północ ani południe- czyli ze mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 21.11.2002 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2002 Matko Boska, co za wpadka! Monika miałam napisać o Was - SRODEK, ale myśl była szybsza nizli pisanie i uleciała. Wybacz Jak najbardziej jesteś w planach imprezowo-poznawczych, jak najbardziej Obys tylko zechciała Pozdrawiam cieplutko, jak to z południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 22.11.2002 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Gajka.Kgadzina sam się nie chciał podzielić ze światem tą wiadomością, to go wyręczyłam. A o tynkach wiem, bo się okazało, że codziennie do pracy jeżdżę obok jego domku.Jak ktoś ma jakąś tajemnicę, może powierzyć ją mnie. Nikt się nie dowie, tylko grupa krakowska na forum muratora. Mam nadzieję, że mnie wpisaliście na listę wiosenno-majowo-imprezowo-grillową. Andrzej. Zewnętrzne, zewnętrzne ... [ Ta wiadomość była edytowana przez: Zielona dnia 2002-11-22 09:19 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.11.2002 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Andrzej "szczeki na pulsie" - pyszne - kupuje to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 22.11.2002 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Witam Cieszę się, że frekwencja będzie duża Zielona, tos mnie rozsmieszyła z samego rana. Dobre! No jak mogłoby Ciebie zabraknąć na majówce? Zresztą nasz Pitbull dopilnuje, by całe stado stawiło się w komplecie A dziś "bogu dzieki już piatek" wszyscy mamy pogodne nastroje?! buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.11.2002 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Gajka: dobrze, że ktoś tu panuje nad tym całym bałganem. A kto przyjmuje zapisy ? No i kto zbiera wpisowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.11.2002 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Gajka a co to ja owczarek alzacki czy labrador jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 22.11.2002 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 No, ani owczarek ani labrador, tylko PIT BULL Sam sie tak nazwałeś Jesteś ulubieńcem tej rasy? Jakie one są; łagodne czy groźne? To prawda z tymi czerwonymi nosami? Andrzeju, zapisy tu, na forum Wpisowe każdy przyniesie ze sobą Słoneczko swieci jak na wiosnę pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.11.2002 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Nie cierpie pitbuli, obrzydliwe zmutowane psy, przynajmniej z wygladu. Charakter to insza sprawa. A czy Sitting bull wodz Sjuksow lubil byki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 22.11.2002 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 On 2002-11-22 13:01, pitbull wrote: A czy Sitting bull wodz Sjuksow lubil byki ? Sądząc z tonu Twojej wypowiedzi, to nie A ja i tak ze wszystkich ras najbardziej kocham kundelki Ostatnie ataki rasowców na ludzi pogłebiły moje uczucie do kundli:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 22.11.2002 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2002 Ja natomiast mam pogłęgione uczucia do właścicieli ty psów jedna banda! Ich bym pousypiała bo co psy winne!Jak się bierze psa to nie na zabawki i jest się za nie odpowiedzialnym!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 23.11.2002 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2002 Zapisuje sie absolutnie .Andrzeje Wszystkiego Najlepszego .Niestety tu nie obchodzi sie imienin zatem nie ma okazji andrzejkowej, ale po przyjezdzie wszystko odbije po dwakroc.Gajka dzieki za przydzial poludniowy zawsze to cieplej. Projekt mam , mam, mam .Tylko i to tylko chodzi.Pani Architekt go dopasowuje do polskich norm.Domek jest slodziutki przed a zobaczymy co bedzie po ale sie nie martwie gdyz i tak go bede sam budowal wiec bedzie tak jak jest.Czasami mi wlosy deba staja jak czytam wasze doswiadczenia z ekipami budowlanymi.Jak dobrze ze to chociaz mnie ominie.Czy ktos moglby mi wytlumaczyc taka sytuacje murarze /i nie tylko/ -rodacy ktorzy tu przyjezdzaja uwazani sa za znakomitych fachowcow,nie ma praktycznie problemow a w Polsce odstawiaja knoty,tego nie potrafie zrozumiec.Pitbull moze ty cos na ten temat wywachales w terenie Czas wstawac a ja sie dopiero do podusi Trzymajcie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czenx 24.11.2002 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2002 Witam wszystkich, przeczytalem wlasnie wasze opisy spraw budowlanych - jestem pod wrazeniem, a od dziennika budowy Zielonej nie moglem oderwac oczu. Patrze na to wszystko "z pewna doza niesmialosci" poniewaz ja z moja zoneczka jestesmy dopiero na etapie zakupu dzialki. W naszym przypadku poszukiwania byly dosc dlugie, ale wydaje sie ze niebawem zostana uwienczone sukcesem. Znalazlismy dzialke ktora wreszcie spelnia nasze oczekiwania (szczegolnie mojej wymagajacej zonki). Narazie przeprowadzam negocjacje z wlascicielem i jestem dobrej mysli. Jak to zapewne czesto bywa dzialka jest o wiele drozsza niz zakladalismy (jakies 50%) i to stanowi najwiekszy problem w obecnej sytuacji, niemniej jednak mysle ze najwazniejsze zeby sie podobala. Zaczynam powoli myslec o dalszych sprawach i troche mnie przerazaja problemy papierkowe - trzeba podciagnac media, jakies 60-70metrow, do dzialki prowadzi droga gminna, ktora obecnie jest paskiem trawy. Zaczynam wiec myslec o tych wszystkich projektach, problemach stwarzanaych przez urzednikow, lapowki itp. To bedzie niezle wyzwanie... do nastepnego... [ Ta wiadomość była edytowana przez: czenx dnia 2002-11-24 10:31 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts