zbyszekP 12.06.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 No, to by zależało od zapotrzebowania, które przy takim programie niewątpliwie będzie malało z czasem. Acha, ten dzielny młodzian drapiący się na skałę, to niestety nie jestem ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.06.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 dzień Dobry w upalne poludnie co ustaliliscie, bo robię się głodna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 12.06.2003 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Majka - ustalamy własnie w kawiarence. chodż tam szybko i przygotuj się na Wielkie Powitanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.06.2003 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Cześć. Krzysztof - jak tam trawnik. Masz już murawę ? Nawoziłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 12.06.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Witaj jaro! A trawnik - dziękuję - rośnie w siłę i zieleń (mój ulubiony kolor). zaczyna się dogęszczać - w końcu to juz trzy strzyżenia były, podlewam go co wieczór. rosnie rośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 12.06.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Witam wszystkich jaro. Zerknij na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.06.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 A nawoziłeś czymś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 12.06.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 jeszcze niczym nie nawoziłem, ale będę się musiał rozejrzeć co by tu zastosować. W każdym razie wykluczam użycie Roundup-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 12.06.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 A ja właśnie rozważam użycie Roundup-a na to moje badziewie co rośnie na ziemi z humusa. Chociaż można by było wyplewić, ale musiałabym się chyba sklonować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.06.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 o nawozie mówiłem, nawozie - nie o mordercy biednych roślnek Ja testuję poleconą mi nowość na rynku - z takim sobie rezultatem, ciekaw byłem czym Ty zasilasz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.06.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Wiecie co do duszy z takim Waszym umawianiem się na grila już z nas się ludzie śmieją! Ja proponuje tak zanim Zbyszek coś wymyśli -może wcześniej wszyscy się nie postarzejemy do końca -robimy grila w Boże Ciało o godź 17,00 Chyba już wszystkim się procesje pokończą i rodziny porozjeżdżają do domów! Adres grilowego spotkania wraz z mapką dojazdową jest dostępny u Maki! Zbyszek zostają Ci do zagospodarowania 3 dni weekendowe jakby co Dajcie znać kto się pisze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.06.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Nie wiem czy się wszystkim pokończą U mnie 0 16.00 dopiero się zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.06.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 No to może w Sobotę !Tylko nie mamy jeszcze zaklepanego miejsca Zbyszek co ze skałkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 12.06.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 robimy grila w Boże Ciało o godź 17,00 Chyba już wszystkim się procesje pokończą i rodziny porozjeżdżają do domów! Adres grilowego spotkania wraz z mapką dojazdową jest dostępny u Maki! No to może w Sobotę !Tylko nie mamy jeszcze zaklepanego miejsca Zbyszek co ze skałkami? Chyba straciłem kontakt z rzeczywistościa i jestem pełen zmieszania. Ze skałkami ? A co ma być ? Skałki były, są i będą. Pytanie czy chcecie tam mieć spotkanie czy nie? Jeżeli tak, to sobota po Bożym Ciele brzmi nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.06.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Coś nam niesporo idzie z tym grillem. Dajmy spokój: widać nie pora teraz na grilla. Idą wakacje - na budowach będzie gorąco, dzieciaki w rozjazdach, Zbyszek u wujka Sama. A wczesnym wrześniem stęstknimy się trochę za sobą, Agacka zrobi drogę i spotkamy się pod jej brzózkami.Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 12.06.2003 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 A my na to stanowcze NIE! Grill DOPIERO na jesieni? To jest zdecydowanie ZŁY pomysł. Trzeba ruszyć własną inicjatywą. A nie dobijać konia zanim zachorował. Zbyszek - męska decyzja - rezerwujesz miejsce w sobotę pod skałkami? Kto się definitywnie NIE PISZE na grilla u Zbyszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.06.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 chyba u Twardowskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 12.06.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Kto się definitywnie NIE PISZE na grilla u Zbyszka? Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.06.2003 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Nie denerwuj się Krzyś. Co będzie to będzie . TO był propozycja. Ktoś to musiał powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 12.06.2003 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 A już poważnie. Miejsca nie ma co rezerwować. Miejsce należy po prostu zająć. Przy czym miejsca jest sporo. Konkretyzujmy więc pytanie: Kto chce oraz kto NIE chce się spotkać na grila na Skałkach Twardowskiego w sobotę 21 czerwca o g. 17? Natomiast prawda jest taka, że na pewno lepiej takie spotkanie organizować u kogoś, kto ma duże włości niezajęte budową, bo jest wtedy bardziej kameralnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts