Majka 13.06.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Zbyszek pilnuj się, jesteś podatny na marketing Ja nie powiem, co wieloryb reklamuje, moze z ciekawości przejedziesz sie, aby zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.06.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Zawsze możemy powiedzieć, czego NIE reklamuje . Wbrew podejrzeniom dzieciaków Majki nie reklamuje hurtowni artykułów zoologicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 13.06.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Owszem, jestem podatny na marketing. Kiedyś nawet prawie dałem się przekonać do kupienia cudownego płynu na porost włosów. Jednak jak policzyłem ile musiałbym wydać dodakowo na fryzjera to zrezygnowałem. Ale to prawda. Jak zobaczę dziurę ta bardzo bym chciał wiedzieć co jest po drugiej stronie. Coraz bardziej mnie intrygujecie. Zastanawiam się jaką strategię przyjąć. Czy możę jeździć po obrzeżach Krakowa i wypatrywać wieloryba, czy też lepiej wziąć lornetkę, wdrapać się na wieżę Kościoła Mariackiego i patrzeć dookoła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 13.06.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Zbysiu dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 13.06.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Zielona ale Ci zazdroszczę!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 fajnie jest, jak sie kogos intryguje Co to jest " małe, mieszka pod ziemią i zjada kamienie?" i druga zagadka " jeżeli przewierci się dziurę na wylot przez kulę ziemską i wrzuci sie w nia kamień to wyleci po drugiej stronie? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 13.06.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Wioletta. Ja nie mogę się już doczekać. Ale padam na pysk ze zmęczenia. Pamiętam jak Majka i jaro się przeprowadzali, myślałam wtedy " ... ale im fajnie, kiedy ja będę ..". I minęło mniej czasu niż się spodziewałam, miałam się wprowadzać dopiero we wrześniu-październiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 13.06.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Łatwe: 1) "mały zjadacz podziemnych kamieni" 2) Nie. A co się stanie w kuchni jak włączymy lodówkę i otworzymy drzwi do lodówki. Czy temperatura w kuchni spadnie czy wzrośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Zbyszek, "nie" na drugą zagadkę - dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.06.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Co to jest " małe, mieszka pod ziemią i zjada kamienie?" i druga zagadka " jeżeli przewierci się dziurę na wylot przez kulę ziemską i wrzuci sie w nia kamień to wyleci po drugiej stronie? " ad.1 - kret kamieniożerca ? ad.2 - nie, bo wcześniej wpadnie w szczęki kreta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 13.06.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Wioletta.Jeszcze jedno. My nie przeprowadzamy tylko siebie do nowego domu, ale jeszcze teściów do ich nowego domu, a oni mają 3 razy więcej gratów niż my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 To są ulubione moje zagadki, własciwie odpowiedzieliście poprawnie 1. mały, podziemny zjadacz kamieni 2. nie przeleci, bo zje go maly, podziemny zjadacz kamieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 13.06.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Dla wszystkich zagadka, która dotarła do mnie wczoraj mailem Potrafisz wyjsc z ponizszej sytuacji?Siedzisz za kierownica samochodu i utrzymujesz stala predkosc. PoTwojej lewej stronie jest przepasc. Po Twojej prawej stronie jedziesamochod strazy pozarnej, z taka sama predkoscia jak Ty. Przed Tobabiegnie swinia, ktora jest wieksza niz Twoj samochod. Za Toba, tuznad ziemia leci helikopter. Zarowno helikopter, jak i swiniautrzymuja dokladnie ta sama predkosc co Co powinienes zrobic aby siezatrzymac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.06.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Zielona - no to będziesz miała atrakcję do kwadratu . I szczęście podwójne jak już będzie po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 13.06.2003 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 No proszę. Człowiek by się męczył z jakimiś siłami Coriolisa czy innymi bajkami, a mały, podziemny zjadacz kamieni mu załatwia sytuację. Zielona - tylko Ci zazdrościć. Komentarz do tych wyrazów zazdrości: "Zazdrościć zazdrościcie, ale żeby ktoś pomógł to już nie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.06.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 1. Zadzwonić do Straży Pożarnej, że w przepaści jest pożar . Wóz strażaków włączy koguty, przyspieszy i pojedzie do akcji. Zjedziesz na wolne miejsce po prawej stronie . 2. Zatrąbisz dwa razy na świnię z przodu. Świnia przyspieszy i wysforuje się przed straż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 13.06.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 A ja myślę, że wystarczy powiedzieć świni, że niepotrzebnie biegnie bo helikopter może ją podwieźć. Świnia, jeżeli jest inteligentna, to się zatrzyma, aby wsiąść do helikoptera. Jak zatrzyma się swinia to i helikopter. Pal sześć strażaków. Rozwiązania w przypadku, gdy świnia nie jest inteligentna - nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 13.06.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Jaro, Zbyszek ... kombinujcie dalej A propos "zazdrości" Zbyszek trafiłeś w samo sedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 13.06.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 No to może zadzwonić do komendanta jadącego w samochodzie strażackim, że właśnie dzwoniła jego żona z pretensjami, że lodówka jest pusta. Myślę, że po takim telefonie problem się już sam rozwiąże. Przy okazji. Ja mam jeszcze jedną frapującą zagadkę. Jak patrzę na listę zarejestrowanych i podłączonych użytkowników to często pojawia się i znika nick kgadziny. Jednak wspomniany osobnik jeszcze się dzisiaj nie odezwał. Pytam dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Należy sie obudzić takie sytuacje w realu nie istnieją, więc musi to byc sen Kasia, przeprowadzic Ci sie nie pomozemy, ale na kibicowanie mozesz liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts