zbyszekP 13.06.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 O tak, tak! Wiolu chodźmy na ponton! A właściwie to co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 ach ta koszulka z podpisami Zdaje się, ze Zbyszek i Wiola będą musieli zaopatrzyć się odpowiednio, aby żeńska i męska część grupy miała gdzie się podpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.06.2003 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 zbyszekP - na ponton, znaczy sie do kawiarni klubowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 13.06.2003 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Tyż piknie. Ale miałem nadzieję na coś innego. No to idę, na razie popatrzeć przez szybkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 13.06.2003 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Zbyszku - weryfikacji wniosku dokonują członkowie Kapituły. Ale Twoje zachowanie świadczy o wysoko rozwiniętym instynkcie samokrytyki, co potwierdza punkt 7) Zostaw decyzję Rodzicom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2003 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Tu panuje patriarchat, wola ojca jest dla mnie rozkazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.06.2003 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Samolot wystartowal z lotniska. Po osiągnieciu wymaganegopulapu, kapitan odzywa sie przez intercom: -Panie i Panowie,witam na pokladzie samolotu. Pogode mamy dobrą, niebo> czyste, wiec zapowiada nam sie przyjemny lot. Prosze usiąsc> zrelaksowac sie i... o kurwa!!!... Po chwili ciszy intercom> odzywa sie znowu: -Panie i Panowie, najmocniej przepraszam> jesli przed chwilą panstwa wystraszylem, ale w trakcie mojejwypowiedzi drugi pilot wylal na mnie filizanke goracej kawy.Powinniscie panstwo zobaczyc przód moich spodni. Na to odzywa sie jeden z pasazerów: -To pewnie nic, w porównaniu z tylem moich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.06.2003 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Wielce Szanowni Rodzice - nie zopomnijcie o KARTOGRAFICZNYCH zasługach zbyszkaP, którymi to w/w przyczynił się do rozsławienia w Świecie GK i dał przykład innym, jak bez Redakcji MAPY tworzyć mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.06.2003 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 SZKOŁA JEST JAK KIBEL, CHODZISZ BO MUSISZ!!!!!! WYKSZTAŁCENIE TO NIE PIWO, NIE MUSI BYĆ PEŁNE NAUKA TO PRZYJEMNOŚĆ, A JA NIE MAM CZASU NA PRZYJEMNOŚCI NACZYCIELE TO NASZ SKARB, ZAKOPMY GO GŁEBOKO Agacka no to się porobiło - to moje 10-letnie podejrzało, odpisało, wydrykowało i mówi, że rozwiesi w szkole!!! Dobrze, że już po konferencji, może jej nie wywalą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.06.2003 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Krystian! spokojnie bez paniki!Świadectwa już pozatwierdzane, dwa miesiące przed nami i dzieciakami laby,a pamięć ludzka jest zawodna! Będzie dobrze!We wszystkich szkołach tego nie rozwiesi,a przeniesienia z początkiem roku są do załatwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.06.2003 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 UFFFFFFFFFFFF, no to mnie uspokoiłaś ! Więcej Ci powiem, to moje przemyślne dziecię prowadzi kronikę klas I-III, i wymyśliła sobie, że oprócz zeskanowanych zdjęć wszystkich klas III na zakończenie wpisze ,,ZŁOTE MYŚLI (na wakacje)" i zgadnij od kogo ściągneła tekst? Szanowna GK po godz 16.00 zapada w weekendową śpiączkę, mam nadzieję, że nocniki się odezwą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 13.06.2003 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Nocniki mówisz. No to zgłasza się jeden porcelanowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 13.06.2003 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 No, ale będzie to krótkie zgłoszenie. Małżonka mnie wzywa, a w pewnych sytuacjach niewiastom się nie odmawia. No to pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 13.06.2003 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Witam nocna zmiane Sluchajcie, postawili mnie na tych schodach reprezentacyjnych,w celu dopilnowania wszystkiego, bo moje przenikliwe oko wytropic umie kazde uchybienie, kazda usterke wylapie - a ja zamiast kontrolowac, co robilam? Zapatrzylam sie na ten obrazek przed soba, w barwach rudo-czarnych, i wyjsc z podziwu nie moglam, jak takie zestawienie kolorow moze wspolgrac ze soba. Stale jestem pod wrazeniem, ale byc kapusiem nie zdotac nazwanym , z bolem serca umilknac na ten temat musze. Opisze go w swojej ksiazce - mam nadzieje za 50 lat rozpoczac pisanie Zbyszek - cos tak laskami zostal obsypany? Tak na pozegnanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.06.2003 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 zbyszekP - oj nie, oj nie, oj nie odmawia się... Gajka - plisssssss, trochę jaśniej bo dzień był ciężki, no wiesz troche się zaprawiłem z kgadziną, Szdomem i dziewczynami w KK... , ale fajnie było... , tylko teraz z kumaniem ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 13.06.2003 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Krystian, gdybym jasno mowila nie bylabym Gajka Dla niektorych bedzie to czytelne Czasami trzeba sobie zadac trud, by pojac nas, kobietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 13.06.2003 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Łoj racja Gajko! Racja! Trudno czasem pojąć te kobitki! Ale teraz pozwolicie, że śladem Zbyszka pozwolę się zwabic mojej żonce. 3 V cie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.06.2003 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Gajka skoro koledzy poszli gdzie poszli, to ja nie będe gorszy i też pójdę a jutro o świeżej głowie coś może zatrybię... Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 14.06.2003 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Witam nocna zmiane Zbyszek - cos tak laskami zostal obsypany? Tak na pozegnanie? Gajka - wiesz nie zastanawiałem się nad tym, ale możesz mieć rację. Spodziewam się więc, że w niedługim czasie zostanę delegowany, gdzieś na odległą placówkę lub też stan mego zdrowia znacznie się pogorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.06.2003 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Witam z rana Szanowną GK, rodzice coś długo rozpatrują ostatnio te wnioski... zbyszekP - szykujesz się już za wielką wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts