Krystian 14.06.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 zbyszkuP - na stworzonej przez Ciebie mapie jest jeszcze sporo ,,białych plam pod nikami", może przed Twoim wyjazdem ludziska Ci podeślą jakieś zdjątka... , nie żebym miał coś przeciwko temu tam Smokowi-gadzinie co to się pokazuje, ale tak z ciekawości, chociaż projekty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 14.06.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Pomysł jest dobry, ale może nie wszyscy chcą pokazywać swoje włości. W każdym razie z umieszczeniem zdjęć lub projektów nie ma żadnego problemu. Poza tym po wyjeździe mam nadzieje bywać na forum, tyle, że o idiotycznych porach.A jak tam przebiega urlop? Na Słowacje jedziecie w góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.06.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Cześć, co Wy robicie na forum w weekend? Ruszać na budowy, działeczki, podlewać trawniki, plewić kwiatki, mówić żonom komplementy. Sio! No chyba, że pracujecie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 14.06.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2003 Majka my tak tylko z doskoku, pomiędzy jednym komplementem a drugim... zbyszekP - w środę świadectwo a w czwartek z rana - 4.00 - kierunek Kraków, Myślanice, Łysa Polana. Za granicą już tylko 40km... i LU do wody ( w basenie termalnym), i LU ... ty wiesz Co i w co , a jak nie wiesz to zapytaj kgadziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 15.06.2003 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 pisze a tu nic nie chce wejsc oj jestem sierotka computerowa zobacze moze teraz . Pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 15.06.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 No to LU! Tam i tu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 15.06.2003 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2003 No to LU tam i tu.. , fajnie się rymuje, choć Towarzystwa dziś brakuje... ...i Tu i Tam ( w KK) Może ktoś tu dziś jeszcze zawita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 16.06.2003 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 zawita, zawita tylko przejsc niechce .Wczoraj pisalem ,pisalem i nic tylko invalid session pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 16.06.2003 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 O prosze dzisiaj poszlo, lecz nikogo nie ma o tej porze i nie dziwota. Zatem do dziela. ZbyszekP Wyslalem Tobie email i nie wiem czy doszedl. Jest wiekszy problem . Moja prywatna szefowa w ostatniej chwili zmienila zdanie i nie chce miec ogrzewania powietrznego tylko kaloryfery . Prosba do wszystkich ktorzy juz mieszkaja jaki piec . Dom 140m2 plus piwnica,napewno na gaz jednofunkcyjny.Bojler na wode oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 16.06.2003 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.06.2003 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Jak pobudka, to pobudka... Witam wszystkich, chyba dzisiaj nie będzie narzekań na pogodę , lapiej żeby nie było, bo się całkiem ztenteguje a tu jeszcze tydzień urlopu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 16.06.2003 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 WIOLU!!!!!!!! Ja Cię bardzo proszę: nie podnoś ludziom adrenaliny krzykiem o tej porze...Wstaliśmy już jakiś czas temu, a poganianie z rana nie powoduje u nikogo przyspieszenia w poniedziałek. Lepiej pomyśl, że mamy Ci załatwić punkt o lokalizacji budowy we wniosku inicjacyjnym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioletta 16.06.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 kgadzina bardzo przepraszam od teraz będę grzeczna i posłuszna. A najlepiej jak popatrzycie na mnie trochę ulgowo i wszystkie punkty załatwicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 16.06.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Wiola - ŻADNE ULGOWO! Staraj się jak tylko potrafisz. Czytaj wskazówki, stosuj je i ucz się bycia z nami. To najlepsza droga! A wtedy - zaprawdę - staniesz sie podobna nam i doznasz tajemnej inicjacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Dzień Dobry. Skąd macie tyle energii w poniedziałkowy poranek? Właśnie rozglądam się za jakimś tapczanikiem /mam nie dosprzętowane biuro / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.06.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Majka - pewno z rana zerkneli do kawiarenki klubowej, tam dziewczyny raczą się kawusią z jakimiś dodatkami... , o facetach (w tym o sobie) nic nie powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Kawusie to ja juz 3 wypilam i dalej ledwo kontaktuje A przebywanie w kawiarence może prowadzic do marskości wątroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.06.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Jaka piekna burza. Zyc nie umierac. Woda mnie zawsze "ladeje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.06.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Gdzie żeś Ty bywał Pitbullu drogi dokąd Cię wiodły szacowny nogi ? Gdzieżeś się włóczył, którędy chadzał czyżbyś w morzu swe członki schładzał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 ...a może od neta go odcieli za duzo pisał i dość go mieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts