kgadzina 16.06.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 ZbyszekP: WITAJ CZŁONKU!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 16.06.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Niniejszym postem dziękuję uniżenie Kapitule za pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku. Dowody wdzięczności przekażę natychmiast po otrzymaniu ich od nowego członka-kandydata. Z poważaniemkgadzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Zbyszek stawiasz coś? mam nadzieję, że nie "oczy w słup"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 16.06.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Właściwie powinienem, ale boje się, że dzisiaj to stać mnie będzie jedynie postawienie "oczu w słup". Ale absolutnie się nie wymiguję. Właśnie obserwuję sobie z pewnym zainteresowaniem jak moi majstrowie usiłują wprowadzić samochód wyładowany krokwiami o długości 11 m przez wjazd, przez który do tej pory nie udało się jeszcze wprowadzić samochodu dłuższego niż 9 m. Nie musze chyba mówić, że w powietrzu latają niezbyt ładne określenia w stosunku do drogi wjazdowej. Jednak najwyraźniej drodze jest to obojętne, bo jaka była taka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.06.2003 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Jak znam życie to właśnie ,,większa połowa" z Was zbiera się do domu...Jeżeli jednak macie nastoletnie dzieci to zerknijcie na WAKACYJNĄ GŁUPAWKĘ w dziale porad życiowych, ale uprzedzam - tam nie ma nic wesołego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.06.2003 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 No i wszystkich wystraszyłeś, popędzili sprawdzic co robią ich nastoletnie dzieci. Jesteś dzielny, trza postawic Ci kielicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 16.06.2003 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 No to wydało się dlaczego byłem w sobotę poza zasięgiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 17.06.2003 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Witam wszystkich chłodnym rankiem. I do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.06.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Cześć - do jakiej roboty, ja mam urlop!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 17.06.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Krystian - odróżniasz pracę od roboty? No to do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.06.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 OK - do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.06.2003 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Dawniej się spiewało: Hej, słuchaj i młody i stary, DO roboty!! DO roboty!! Dalej niestety nie pamiętam, bo jak się to śpiewało to wchodziłem jeszcze na stojąco pod stół. A może mnie nawet jeszcze w ogóle nie było? Hm? Cześć wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 17.06.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Chcę się z wami podzielić radosną wieścią. Jestem bliżej, niż dalej. To jedyne wytłumaczenie mojej nieczęstej obecności na forum. Ale fajnie... ale fajnie. Mam już kaloryfery, piec, wykładziny, jutro będę mieć kuchnię. Proszę o doping. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.06.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Kasiu!!! Kasiu !!! Gratulacje z powodu szybkiego postępu prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 17.06.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Kaś-ka! Kaś-ka! Lepiej zajrzyj na kawiarenkę i tam ogłos tę radosną wieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.06.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Brawo Kasia. Trzymamy kciuki i dopingujemy - a nawet, wraz z Majką zaczynamy snuć pewne plany związane z Twoim kominkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Dzień Dobry wszystkim. przychodzi dwóch gości do biura, jeden "czarniawy" drugi o rysach zza kaukazu. I pytają "ile kosztuje samolot na Maltę, " - wymieniam kwotę, dni operacji czarterowych; na to stwierdzają "z tamtąd będzie blisko do Finlandii....." Kasia, super - trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 17.06.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Trzymajcie kciuki Ja nie mogę "robota mi się pali w rękach" A do kawiarni nie wchodzę, widziałam ile tam pijecie. Muszę być trzeźwa, przynajmniej do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Jaro, przypomnij mi proszę o które plany chodzi? jestem juz stara, pamięć szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.06.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Zielona - ja też trzymam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts