forum_user 17.06.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Majka - plany ? te cośmy na ławeczkach dębowych ustalali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2003 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Aaaa! a te plany Możemy snuc je dalej, ciekawe kiedy "nabiorą mocy wykonawczej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.06.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Wszyscy pijecie na ławeczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Ławeczki slużą do siedzenia, dobry z nich widok na kiełkującą trawę Do picia: kieliszki, literatki, szklanki, ..... mozna ewentualnie "ciągnąć z gwinta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 17.06.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Piszę się na gwinta! I zaklepuję miejsce dla mojego przyjaciela Krystiana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.06.2003 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 A może,by tak popracować ? I połączyć się w cierpieniu tych co "czasami muszą" Kasia kciuki są trzymane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 "mojego przyjaciela Krystiana" - nieźle brzmi. Czy to przyjaźń od "gwinta" czy ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 17.06.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 To przyjażń od ociosu. Spytaj Krystiana - on Ci prawdę powie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 To przyjażń od ociosu. Spytaj Krystiana - on Ci prawdę powie... Ocios - od ociosywania blokow węgla kamiennego??? Krystian mów prawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 17.06.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Majka - pudło! To nie od tego! Ocios to co innego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2003 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 No to pewnie jest to rodzaj siekierki Z niczym innym mi się nie kojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.06.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Majka, kgadzina chyba przesadził w kawiarence . wg onetu: Ocios, zrąb, boczna ściana wyrobiska górniczego w skale płonnej lub w kopalinie użytkowej (kopaliny użyteczne). ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.06.2003 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 kgadzina - czy Ty widziałeś jak się jaro spisał? To może jutro sobie poszuka co to znaczy, że jak my dwaj się w końcu spotkamy to się to skończy na ,,zolu"... i znowu jakieś..LU się pojawiło... Dzięki za rezerwację miejsca na ławce, na początek w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.06.2003 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Czyli byłam blisko Będę musiała chyba Krzysiowi /p/ociosać kołki na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lennyb 17.06.2003 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Witam Grupę Krakowską przeklikałem się pracowicie przez wszystkie 88 stron.... uff na razie jestem tu "duchem" a nie "ciałem" bo etap mojej budowy to stan -1 czyli szukam działki Architekt juz czeka, żeby ją zobaczyć Z góry przepraszam, że wcinam się nie na temat ale mam do was pytanie. Ponieważ mój domek ma mieć płaski dach - a wiem, że niektóre podkrakowskie gminy wymagają dachu o konkretnym nachyleniu (OPN itd.), będę wdzięczny za informację o tym. Chodzi głównie o Zabierzów, Liszki, Wielką Wieś i Skawinę, czyli zachodnią połowę okolic Krakowa. Jeśli moglibyście sie również rozglądnąć wokół swoich domków, czy nie powstaje coś z płaskim dachem, to taka informacja też się przyda. pozdrawiam wszystkich (trochę Wam zazdroszczę, że w taką pogodę grzejecie się we własnych ogródkach, ale co tam, powinienem za jakiś czas dołączyć) Tomek PS. Jeśli nie chcecie zaśmiecać forum - ślijcie na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 17.06.2003 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Witaj Lennyb. Już Ci się należą pochwały z wytrwałość. Przeklikać się przez 80 stron. No, no. U mnie np. wymagane są strome dachy. Ale to jest na północ od Krakowa.Jak to się dzieje, że Tomek ukrywa się pod nickiem Lennyb. Czyżby kolejne amerykańskie korzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lennyb 17.06.2003 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Nie.... mam takiego nicka od początku swoich przygód z netem czyli już 10 lat. Jakoś się przyzwyczaiłem Sam nick ma amerykańskie korzenie - owszem. Ja jestem Krakusem z dziada-pradziada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 17.06.2003 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Witaj Lennyb, witaj zbyszekP, nocna zmiana się zaczyna... coś mi się zdaje, że z Zabierzowa lub okolic to ktoś się znajdzie...patrz mapka GK http://republika.pl/grupakrakowska/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 17.06.2003 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Witaj Tomaszu! Jakieś 200 metrów od mojego domu buduje się dom z płaskim dachem. W tej chwili jest w stanie surowym zamknietym. Dość dobrze widoczny od ulicy. Jeśli będziesz chciał go zobaczyć - podam gdzie to jest. Zakładam, że wiesz już że to Stary Bieżanów. Pozdrówka i lecę na kawiarenkę. Aha - Krystian - jaro jest taki "mundry" bo un se szuko co je co po intyrnecie. A jak mu tu pofanzolemy, to musi zgupnie niy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lennyb 17.06.2003 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Taaaa .... jestem lekko wqrzony przeglądnąłem właśnie wszystkie Dzienniki Urzędowe dostępne na stronie internetowej Urzędu Wojewódzkiego szukając w nich informacji o planach zagospodarowania w interesujących mnie rejonach. Pogięło ich z tymi dachami czy co? Nie tyle, że wymagają konkretnego nachylenia połaci (czyli domek np. jak z Tokanii odpada), ale czasem wręcz jest "zakaz realizacji dachów płaskich". A takie domki to co - brzydkie może i burzyłyby krajobraz ? http://www.columbia.edu/cu/gsapp/BT/GATEWAY/FARNSWTH/images.html http://tinylink.com/?BqkArkTkBa http://www.atomix.com/haertling/math.gif Marzę o takim projekcie i będzie mnie skręcać jak domek będzie inny. chyba będę musiał poszukać działki w granicach Krakowa, a to poważnie zmienia podejście do budżetu. A może jednak coś się da zrobić, ma ktoś jakieś doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts