Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Zdaje się, że jest jeden budynek w okolicy Zabierzowa z płaskim dachem - biurowiec z wielorybem :lol:

Na tych terenach nie wolno budować domów jednorodzinnych z płaskimi dachami i .... koniec. Mi się podoba, że chociaż trochę pilnuja harmonii.

Jesteś na 100% pewny, że nie podobają Ci sie domy z dachami zgodnymi z przepisami? :lol:

Lennyb - w Ogrodzieńcu nikomu nie będzie przeszkadzał Twój płaski dach, a do Krakowa tylko godzinka jazdy... :lol:

jaro - szukej, szukej... :p , dla ułatwienia dodam, że - jak kto woli - może być ,,na ZOLI" (nie mylić z Emilem... :lol: )

...kgadzina swoją drogą jak tu ktoś zajrzy to pomyśli, że KRAKUSY ćwiczą gwarę ,,TAMBYLCÓW" przed anschlusem Śląska... :lol: :lol: :lol:

Witam wszystkich.

Dla tych, których to interesuje lub nie, podaję, że 11 m belki leżą już przy domu. Niestety musiałem jechać coś załatwić i nie widziałem jak je wprowadzono. Majstrowie tylko tajemniczo się uśmiechają jak ich o to pytam, ale nic nie chcą mówić. :-? Poza tym rośnie więźba !!! 8)

Krystian - jak będziesz wracał z tej Słowacji to może podrzucisz piwko lub dwa. :p

Majka - jestem na 100% pewien, ma być płaski dach, kanty itd. Modernizm pełną gębą :D

Nie sądzę, żebym zbudował drugi dom, a jeśli już to nieprędko, więc ten pierwszy musi być jak z marzeń.

Krystian - fakt, że Ogrodzieniec niedaleko, ale ja muszę mieć dom blisko A4, bo pracuję w Gliwicach.

Wniosek - szukam działki w Krakowie, Skawinie, lub Krzeszowicach.

Witam z rana!

Witam wszystkich pracusiów i leniuszków,

tych co śpią i tych co podlewają trawkę,

tych co piją stronga, tych co piją kawkę,

tych co będą dzisiaj okupować ławkę

tych co lubią ściemę i tych co zajawkę :D

I tym optymistycznym akcentem - rrrrrrrruszamy do boju!