forum_user 18.06.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 kgadzina, musi - nie zgupnie , bydzie szukol dalij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.06.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Witaj lennyb. W mojej okolicy też nowe domy mają tylko dachy ze spadkiem. Musisz chyba szykać tylko w obrębie ścisłych gmin miejskich - tam na pewno można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.06.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Zdaje się, że jest jeden budynek w okolicy Zabierzowa z płaskim dachem - biurowiec z wielorybem Na tych terenach nie wolno budować domów jednorodzinnych z płaskimi dachami i .... koniec. Mi się podoba, że chociaż trochę pilnuja harmonii. Jesteś na 100% pewny, że nie podobają Ci sie domy z dachami zgodnymi z przepisami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 18.06.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Lennyb - w Ogrodzieńcu nikomu nie będzie przeszkadzał Twój płaski dach, a do Krakowa tylko godzinka jazdy... jaro - szukej, szukej... , dla ułatwienia dodam, że - jak kto woli - może być ,,na ZOLI" (nie mylić z Emilem... ) ...kgadzina swoją drogą jak tu ktoś zajrzy to pomyśli, że KRAKUSY ćwiczą gwarę ,,TAMBYLCÓW" przed anschlusem Śląska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 18.06.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Witam wszystkich. Dla tych, których to interesuje lub nie, podaję, że 11 m belki leżą już przy domu. Niestety musiałem jechać coś załatwić i nie widziałem jak je wprowadzono. Majstrowie tylko tajemniczo się uśmiechają jak ich o to pytam, ale nic nie chcą mówić. Poza tym rośnie więźba !!! Krystian - jak będziesz wracał z tej Słowacji to może podrzucisz piwko lub dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.06.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Krystian - ja lubię piwo KELT ( w butelkach bez kapsli tylko otwieranych na "krachlę"), jakbyś tak mógł..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.06.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Interesuje Zbyszek, a kto będzie nadzorował dalsze "rosnięcie " jak wyjedziesz za ocean? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.06.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Qr..... W piątek mamy normalny dzien pracy! idę do kawiarenki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.06.2003 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 inni też maja normalny dzień pracy Ale chyba wyrwiesz się na chwilę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 18.06.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 W czasie mojej nieobecności życie na budowie zamrze, a właściwie przejdzie w stan letargu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.06.2003 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 No to chciałbym dołączyć do grupy pogrążonych w rozpaczy z powodu pracy w najbliższy piątek. Krzysiek - nic ino cięgiem pijesz ? Nie pij w piątek - bo piątek zły jest na początek (skąd to cytat robaczku ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.06.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Wirtualne picie może prowadzic do przepukliny - ciagniesz, ciągniesz, a nic nie leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.06.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Odnosnie piątku znam takie przysłowie: W PIĄTEK ZŁY POCZĄTEK. i dlatego pijemy w kawiarence od poniedziałku:D bo: JAKI PONIEDZIAŁEK - TAKI CAŁY TYDZIEŃ! No to poforumujemy troszkę w piątek. Jak się bawić to na całego!:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lennyb 18.06.2003 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Majka - jestem na 100% pewien, ma być płaski dach, kanty itd. Modernizm pełną gębą Nie sądzę, żebym zbudował drugi dom, a jeśli już to nieprędko, więc ten pierwszy musi być jak z marzeń. Krystian - fakt, że Ogrodzieniec niedaleko, ale ja muszę mieć dom blisko A4, bo pracuję w Gliwicach. Wniosek - szukam działki w Krakowie, Skawinie, lub Krzeszowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 18.06.2003 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2003 Lennyb - chopje!!! a jo w Rudzie Ślonskiej... możemy razem dojeżdżać jaro - nie pij w piątek śpiewało kilku pijaków grających na ,,Elektrycznych gitarach"... kgadzina - jaki poniedziełek taki cały tydzień...na to ...do KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.06.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2003 Witam i pozdrawiam krakowską.. Ciepłe pozdrówka z zimnego Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 20.06.2003 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Witam z rana! Witam wszystkich pracusiów i leniuszków, tych co śpią i tych co podlewają trawkę, tych co piją stronga, tych co piją kawkę, tych co będą dzisiaj okupować ławkę tych co lubią ściemę i tych co zajawkę I tym optymistycznym akcentem - rrrrrrrruszamy do boju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.06.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Witam. Brawo Krystian ! "Twardy bądź jak Roman Bratny Witam z galerii wielorybniczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.06.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Dzień Dobry wszystkim dyzurujacym na stanowiskach pracy mam przykrą wiadomość dla Lennyb, w Krzeszowicach brak plaskich dachów. jedyne są na blokach z epoki późnego Gomółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.06.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Majka - dzisiaj będzie dobry dzień dla Ciebie - ludzie mają urlopy, pogoda nie sprzyja wyjazdom za miasto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts