Majka 20.06.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Dziekuję za motywacje pozytywną U nas jak zawsze będzie duzo zamieszania, może tylko rezultaty finansowe lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.06.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Proszę bardzo . U mnie za to cisza - jak makiem zasiał. Wreszcie można popracować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.06.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Witam wszystkich. Z radoscią stwierdzam, że wracając dzisiaj z Oświęcimia do Krakowa przez Krzeszowice zauważyłem jarowego wieloryba. Jadnak wisiał tak wysoko, że w żaden sposób nie mogłem się zorientować co on właściwie reklamuje. Może następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.06.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Witaj Zbyszku. Twoja uwaga nie jest odosobniona. Większość osób, które widziały wieloryba nie wiedzą co on reklamuje . Napis na jego brzuchu jest słabo widzoczny z drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.06.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 http://www.skyadventure.pl/sterowce.htm obrazek się nie pokaże , ale jest strona producenta wieloryba, inne okazy wyszły mu deko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.06.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Oj, oj należy sprawić sobie okulary. napis jest widoczny, chociaż ze zdziwieniem czytalismy jego tekst /dzieci byly bardzo rozczarowane/ Jaro nadajesz się na wróżbitę, ruch mamy faktycznie, kasa plynie znajomi odwiedzają, kawa ze szarlotką zjedzona....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 20.06.2003 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Chyba z obrazkiem coś nie wyszło bo go nie widzę. No cóż. Wieloryb jest przez to bardziej intrygujący. Napis może i jest widoczny jak się stoi na pobocu a nie jak się jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.06.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Majka: to było łatwe: zasługa pogody i początku wakacji. Cieszę się razem z Tobą . Zbyszek - zgadzam się, że z drogi napisu nie widać. Majka - masz nadwzroczność . Marsz do okulisty ! Norma nie przewiduje żeby widzieć literki z takiej odległości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.06.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Taaaak. Mam pomroczność jasną Chcę uściślić, My, tzn dzieci i ja napis widzimy, Tomek jako kierowca, nie ma szans go zobaczenia bez zatrzymania auta Jaro, co wieloryb wskazuje - będzie deszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.06.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Wskazuje, że będzie zmiana. Jest silny wiatr pn-wsch, więc zobaczymy co z sobą przyniesie ten wiatr. W moim wielkim oknie (6x2 m) imponująco wygląda ten gigantyczny pochód kłębiastych chmur, które zdają się ocierać o dach budynku. Pośród nich, niczym pies pasterski pilnujący stada, hasa na długim, żółtym lassie wieloryb. "Szkoda, że Państwo nie możecie tego zobaczyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.06.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 No i pokazało się piękne słoneczko, chmury wieloryb przegnał w stronę Wieliczki Koledzy przyszli do szpitala odwiedzić znajomego po wypadku samochodowym, pytają siostry przełożonej: - Czy on ma jakieś szanse? - Żadnych, nie jest w moim typie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.06.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Majeczko na to rób kasę a ja znikam do domu. Czeka mnie jeszcze koszenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.06.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2003 Wszystkie krakusy na dłuuuugim weekendzie, nikt nie zagląda na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.06.2003 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Nocna zmiana GK melduje powrót z krainy piwa na którym piana ... jak śmietana Podobno tu było zimno i padał deszcz ? A ja się załatwiłem ,,na raka" , jak zwykle przy pierwszym kontakcie... ze słońcem , teraz przez trzy tygodnie będę dochodził do siebie, a potem - spowrotem... Po bardzo trudnych negocjacjach udało mi się opóźnić o tydzień ,,wywózkę" kompa razem z córką, więc będę do Was zaglądał również w czasie dnia...później już chyba tylko w nocy... To nara, idę odpocząć po trudnym weekendzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.06.2003 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Taaaaaaa..... No to po weekendzie..... Znajomi odwiedzeni, nielegalne grillowanie zaliczone, dzieci rozpoczęły wakacje, a my.... do roboty na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.06.2003 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 No to do roboty - na początek witam serdecznie po krótkiej nieobecności... ... kgadzina - przejeżdżając przez Kraków trzymałem za oknem jedno wikingowe piwo, ale nie było chętnych, więc wypiłem po dojechaniu do domu... , takie było kalt, Kelt i cool... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 23.06.2003 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Jak to nie było chętnych. Tak machałem, że mało mi ręce ze stawów nie wypadły. Aleś mnie zignorował. Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.06.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 WItam wszystkich - nawet serdecznie, zanim cos lub ktos popsuje to wrazenie dobrze rozpoczetego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.06.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Witam. Dzieciaki wywiezione. Niech żyją wakacje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.06.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Witam serdecznie i tak sobie myślę co by tu ,by jednak nie popsuć wrażenia Może tak: Czterech rabbich prowadziło dysputę teologiczną. Ponieważ nie mogli dojść do porozumienia zrobili głosowanie. Głosowanie zakończyło się stanem 3:1. Rabbi, który przegrał w głosowaniu zaczął modlić się do Boga: - Panie mój! Wiem, że mam rację a serce moje jest czyste. Pokaż im jakiś znak, żeby wiedzieli, że racja jest po mojej stronie... I faktycznie w jednej sekundzie na niebie pojawiła się ciemna chmurka. - Widzicie! – krzyczał ten, który się modlił – Oto jest znak od Pana! To ja miałem rację... Jednak pozostali trzej powiedzieli, że to tylko zwykła chmurka i to na pewno nie jest znak od Pana. Wtedy, rabbi zaczął modlić się jeszcze raz: - Panie mój! Tak bardzo Cię proszę... Daj nam większy znak, na potwierdzenie mych słów... Na niebie pojawiło się jeszcze kilka ciemnych chmurek i nagle strzelił piorun. Trafił on w drzewo oddalone od rabbich jakieś 100 m. Wtedy Żyd, który się modlił powiedział: - Widzicie! Pan znowu do nas przemówił! Na co jeden z rabbich odpowiedział mu: - No to co, że Pan Ci odpowiedział. Nadal my mamy rację, bo jest 3:2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts