Majka 24.06.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Dzień Dobry. Mały deszcz przydałby się, podlałby nowe drzewka. Wczoraj wieczorem posadziłyśmy dość duże okazy - złotokap /1,70/, 4 czerwone buki /1m/, 4 zwykle podobnej wielkosci. Tomek łaskawca patrzył, czy w dobrych miejscach kopię dziury Ostatnio stwierdził, że chciałby aby była już zima!!!! Bo wtedy jako zadanie ma tylko palić w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.06.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Cześć. Młode drzewka lepiej przez tydzień codziennie podlewaj sama - nawet gdyby padało. Deszcz padający przez godzinę zwilża ziemię - w zależności od rodzaju gleby najwyżej do 3-5 cm. System korzeniowy młodego drzewa sięga od 30 do 80 cm. Wiadro wody lane powoli - na drzewko codziennie wieczorem to minimum. Przy temperaturze +20 najlepiej byłoby dwa wiadra: jedno rano i jedno wieczorem. Włośniki potrzebują dużo wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.06.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 No swieta racja. Z tych upalow to sie dopiero porobilo. Na bylinach mszyce, na brzozach mszyce a do iglakow dobieraja sie olbrzymie czarne gasienice ... prawdziwe paskudztwo daje slowo. Oczywiscie na poczatku sa zielone. Zzeraja cale igielki. No czego takiego to ja nie widzialem. Majka - a w zimi Tomek nie musi odsniezac . Cos za bardzo mu smyczy popuscilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.06.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Majka - poszłaś podlewać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 24.06.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Witam pięknie oczekujący na deszcz Kraków Co prawda nie liczyłabym zbytnio na chmury na zachodzie,bo tu tylko straszy a nie pada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.06.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Nic sie boj - "Pantherei" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.06.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 już wróciłam nawet nie mówcie, że dwa wiadra wody na roslinę, u mnie zaznacza sie wyraźny brak chętnych do jej noszenia Pit, w zimie jak Tomek byl w domu - brakowało śniegu, jak pojechał na 3 tygodnie - zrobiła sie porządna zima /ale tylko jeden raz odśniezałam/ No właśnie, coś mi zżera drzewka owocowe, coś dobiera się do rododendronów i iglaków. Help!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.06.2003 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 A co ci zżera - kolor, wielkość i kształt poproszę. Zeskanowany nadżarty liść też byłby dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.06.2003 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 A co ci zżera - kolor, wielkość i kształt poproszę. Zeskanowany nadżarty liść też byłby dobry. -liście na dwóch drzewkach owocowych /chyba grusza i czereśnia/ zwinęły się - owadów nie widać - młoda jabłonka - 2 czarne małe gąsiennice i jakieś pajęczynki - rododendron - jakby jakis pies podsikiwał - liscie oklapnięte i zółkną /my mamy suszkę i do tego rododendrony ogrodziłam/ skanera brak - niezbędna wizja lokalna P.S. Wczoraj uzyłam do oprysku środku grzybobójczego, nazwy nie pomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.06.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Majka, albo jaro studiuje ksiazki botaniczne, albo jest u Ciebie i przeprowadza inspekcjie niespodziewana ma sie rozumiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.06.2003 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Na inspekcję to trochę za wcześnie . Poza tym Tomek wrócił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 24.06.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Tak tak, a Majka pisze z biura i nawet nie wie że ma inspekcję w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.06.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Jaro na inspekcję możesz przyjechać z Justyną. Tomek będzie ........ No, chociaż to chyba malo śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.06.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Dlaczego ? Tomek płacze na widok Justyny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.06.2003 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 "chłopaki nie płaczą, nie, nie, nie..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 25.06.2003 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Witam wszystkich w ten kolejny dzień. Wczoraj nie padało... a dzisiaj to się dopiero okaże. Akurat mam betonowanko, więc żeby nie było za słodko - pewnie coś pomoczy Proszę Grupę Wsparcia o wsparcie sms-owe. Przyda się dzisiaj! No to spadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.06.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Nic sie nie boj. Bedzie GUT - tylko za blisko kosza nie podchodz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.06.2003 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Witam. Jest i kzdracja-gadzina. Jak potrzebna mu grupa wsparcia to sobie przypomniał o grupie krakowskiej - co na towarzystwo z kawiarni nie można liczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.06.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 jaro - ales mu powiedzial a niech sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.06.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Z tego co wiem to kawiarniane towarzystwo jest jak najbardziej do dyspozycji i skłonne do wszelakiego wsparcia, ale nie SMS-owego... tylko takiego bardziej konkretnego... (...no to LU!), a kgadzina nie zdradził bo godnie ci on reprezentuje w KK najpiękniejsze miasto z polskich... Dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts