Zielona 26.06.2003 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Jaro. Tak prawie już. Mieszkamy na dwa domy. Meble tam, bety już tu, kąpiel tam, lodówka tam, łóżko tam, my rozdwojeni, ale już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 26.06.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Zauważyłem, że wiele osób ma dzisiaj tzw. "doła". I ja sam też zaliczam się do nich! Dlatego nic od rana nie piszę, bo niechcący mógłbym kogoś obrazić, a nikomu to raczej nie jest potrzebne. Zastanawiam się tylko czy taka lliczba przypadków "doła" naraz w jednym srodowisku jest przypadkowa, czy związana z pogodą? A może to nowa psychologiczna broń Al-Quaidy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.06.2003 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Cześć Wszystkim! kgadzina - ja nie miałem od wczorajszego popołudnia czasu na doły, bo tak się poskładało, że byłem ,,na dole"... Zielona - jaszcze raz gratulacje, mam nadzieję, że teraz będziesz na forum służyła radą, pomocą i doświadczeniem innym ,,ZIELONYM"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.06.2003 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 pitbull - i słusznie, że nikt się nie obraził, bo przytaczane były fakty, oczywiście każdy przytaczał te które zna... , a rozmowa była przecież o górnictwie na którym WSZYSCY się znają (podobnie jak na polityce i medycynie ) o nie o firmach prywatnych - ostoi naszego budżetu... Wracejąc do tematu - poruszyłeś słowo ,,bilans", temat tak obszerny, że szkoda zaśmiecać forum, bo nie każdego to interesuje, więc powiem krótko: - uczciwego bilansu nikt nie przeprowadził, rządowe dane znasz z mediów , związki zawodowe (różne) widzą to zupełnie inaczej, bo jeżeli weźmie się pod uwagę, że na wolnym rynku kopalnie musiały sprzedawać węgiel po ,,urzędowych cenach" i to przez kilka lat... , to powiedz uczciwie, która firma by to wytrzymała? - dodatki (wszystkie) do pensji płaci kopalnia z funduszu płac, - wcześniejsze emerytury... wziąwszy pod uwagę średnią życia górników to dla budżetu czysty zysk, - renty - ze składek, - odprawy - z funduszu płac... Ale nie martw się o swoje pieniądze...na wyrzucenie mnie na bruk da podobno pieniądze Bank Światowy, więc jest ,,światełko w tunelu..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.06.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Nie bede kontynuowal, jesli juz to prywatnie bo wiekszosc woli " chleba igrzysk" - pewnie slusznie. W kazdym razie, mialo padac a nie pada - biedni rolnicy - ci to maja przegwizdane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 27.06.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 No jak tam? Doły wam minęły? Ja czuję się jakbym zaczynała nowe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.06.2003 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Jakie doly? U mnie same pagorki - a wiadomo jak z pagorkami zeby wjechac na nastepny trzeba sie rozpedzic No czytam, ze wiatr w "nery". Az milo poczytac. Gratuluje - ale to dopiero koniec poczatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 27.06.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Może mi tych "ner"wiatr tak od razu nie przewieje!Kasia gratulacje Skończyłam papiery kredytowe!Teraz pomalutku wracam do świata żywych więc jeszcze raz WITAJCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.06.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 No witajcie towarzyszko niedoli Patrz znowu sami, same okazje a "okazja czyni ...: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 27.06.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Dzięki Mam jedno pytanko. Nie orientujecie się gdzie mogę załatwić dobrą ziemię do ogrodu? Jakieś 3 ciężarówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.06.2003 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Jeżeli wszystkim Forum ,,chodziło" po południu tak jak mnie ok. 14.00 to wcale się nie dziwię, że tu takie puchy... Ja niestety powoli się żegnam z Forum na dwa miesiące... , niestety komputer wyjeżdża w ślad za córką... a wraz z nim nieograniczony dostęp do sieci... teraz tylko od czasu do czasu w pracy o całkiem pokręconych porach i z ,,doskoku"... Zielona - oby Ci się dobrze mieszkało... , pogratulować tempa i efektów! Napiszcie czasem na priva - pilnie będę czytał! MIŁYCH WAKACJI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.06.2003 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Trzymaj się Krystian, do zobaczenia znów na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.06.2003 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 No nie ma rady...trzeba pakować kompuśa... Ale obiecuję wpadać, choćbym miał w robocie siedzieć po 15 kgadzin... !!! Pozdrawiam WSZYSTKICH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.06.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 No ja bym uważał z tym wpadaniem, bo jak się żona dowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.06.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Nie dowie sie, przeciez na wakacje ja wysyla . Ten to wie ze zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 30.06.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Taaaaaaa, niektórzy wysyłają żony na wakacje, a inni zabierają żony na wakacje. To miłe. Aha - nie zawsze jest to własna żona:D I tą optymistyczną myślą zaczynamu nowy tydzień! Jadę na budowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.06.2003 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Kgadzina Na jaką budowę? Czyżbyś coś nowego zaczynał? Przecież Ty już mieszkasz, czyli jedziesz do domu. Widziałam, że przybyło Ci wokół działki ogrodzenie. Napisz ile Cię kosztowało (podmurówka, słupki i siatka) i kto Ci robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.06.2003 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Zielona: nie boisz się, że za wcześnie na parkiety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.06.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 JaroWylewki mam już super suche. Na dzień kładzenia parkietu będą miały 3,5 miesiąca. Fachowcy od parkietu stwierdzili, że jest ok.Biorą to na siebie.Pogoda przez te 3 miesiące była super, wietrzone było cały czas.Nie cykam sięKładęA o wynikach poinformuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.06.2003 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 No to trzymam kciuki ... i czekam na raport. Chcę to zrobić w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts