Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Witam GK!

Agacka - masz rację jak parasol to niech Ci będzie potrzebny co najwyżej taki od słońca... :p , życzę opalenizny... :oops: i pięknych widoków... :o , kiedy wyjazd ?

zbyszekP - no to jak się już zagospodarujesz to może częściej będziesz tu zaglądał ? Ja właściwie też zerkam tylko wakacyjnie ,,z doskoku" ... :wink: Ale czytam wszystko... 8)

A gdzie jaro i Majka?

tym co już na urlop idą - zazdroszczę]

tym co za oceanem - ślę pozdrowienia

tym z doskoku, "bo muszą" - "witamy w klubie" :D

pitbulowi - za dzielne gospodarowanie na grupie, wyrazy uznania i podziękowania

kgadzinie, że zagląda do grupy - trzy dobre słowa :tyś je fajn chłop :D

anonimowym czytelnikom - nie bądźcie anonimowi

na koniec się pochwalę: rękami Justyny, wczoraj dostaliśmy odbiór domu (byle załapać się przed 11-tym :D), formalności załatwione w jeden dzień - i odbiór "od ręki" - kocham małe gminy :D

p.s. dla miłośników wieloryba informacja: zamarł w bezruchu i patrzy w stronę Krystiana

Właśnie to: Alanta, właśnie to... Wiem pitbull, że podpadam pod stare przepisy dotyczące odbioru, ale urzędniczka z UG poradziła, żeby to zrobić szybko, bo później to może być najwcześniej za rok ...

A co nasz rząd przez ten rok wymyśli - no tego już nie jestem pewien, mimo iż jestem sceptycznym realistą na codzień :D.

sezon ogórkowy w pełni, postanowiłem wrzucić tu coś nie na temat, choć może warto rozważyć korzystanie z usług tej firmy - jeśli ktoś miał taki zamiar :D:

Dziennik Polski, 04.07.2003

Zniknął sejf z gotówką

150 tysięcy złotych skradziono podczas włamania do pomieszczeń firmy ochroniarskiej "Justus" w Krakowie,

zajmującej się m.in. monitorowaniem systemów alarmowych.

Złodzieje wynieśli stamtąd pieniądze - razem z sejfem. Policji na razie nie udało się zatrzymać sprawców.

Zbyzek - masz zmysl rownowagi i przewidywania. Zaprogramuj wysylanie przewidywanych wiadomosci o okreslonych porach i nie bedziesz musial wstawac a ciaglosc z rodzina zostanie :D

Pomysl niezly, ale nieco klopotliwy. Gdybym mial aż takie możliwości przewidywania to przewidzialbym numery w totolotku i nie musialbym tulać się po świecie. :lol: Na razie moje możliwości programistyczne są wystawione na ciężką próbę. Za nic nie mogę wydostać literki l z kreseczką z mojego niedawno zakupionego laptopa. :(

Jaro gratuluję odebrania domu i tylko myślę: "Kiedyż u mnie to będzie ?". :roll: Ale jak mówil mój ś.p. ojciec: "Nie myśl za dużo bo zostaniesz myśliwym".

Z tym pocieszającym mottem szykuję się więc na fajerwerki. :p

A co, ja pozazdrościłem jaro i też zapisałem się w stosownej kolejce coby zrobić odbiór domu, jestem pierwszy na liście (zapisałem sie na 2009r. ... :lol: )

zbyszekP - pewno i tak wprowadzisz się przede mną ...(czy to na pewno się tak pisze? :o ), na Forum pojawiło się kilka osób nowych z okolic Krakowa, może uzupełnisz mapkę?

Z innej beczki :

Blondynka do blondynki:

- Czy wiesz, że w tym roku Sylwester wypada w piątek?

- Boże, mam nadzieję, że nie trzynastego!!!

OK. Postaram się uzupelnić mapkę. Rozumiem, ze mówisz o osobach, ktore zgosily sie do dzialu "Tworzymy mape forum ..." bo jakoś nie widzę nikogo nowego w grupie krakowskiej. Jakoś nie chcą się tu ujawnić. To pewno przez nieśmialość. Wiem coś o tym. :oops:

Nie licytowalbym się z tym, kto pierwszy się wprowadzi. Chociaż mam pewne szanse, aby zrobić to przed 2009 rokiem. :p

Do mapki grupy krakowskiej zostaly dodane następujące osoby:

aga_kraków - Sygneczów k/Wieliczki

Kaa - Wysiołek Luborzycki (piękna nazwa :p )

Marek_B - Przebieczany

Zagoniona - Kraków - (nie mam pojęcia gdzie w Krakowie, ale zakładam, że nie na wzgórzu wawelskim).

Fromel dopiero planuje, więc poczekamy aż kupi dzialkę.

Jeżeli wiecie jeszcze o kimś to dajcie znać.