pitbull 03.07.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Alez skad - masz wypoczywac za mnie tez, zebym zlapal jakas opalenizne. Czyli zostajesz delegatem moim do odpoczynku. Tylko kto bedzie tutaj Twoim delegatem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.07.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Poczekam spokojnie na listę chetnych i potem coś się wybierze Zgłoszenia prosimy wysyłać pod adres... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 03.07.2003 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Trudno! Wszyscy się wynoście! No i poszli sobie goście... Tylko czemu razem z gospodarzami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.07.2003 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Zbyszek sie nie odbil. Tak, uzaleznienie mocno trzyma. Jak Ci tam ? Oj ciężko kochany panie, ciężko. Podróż mialem dobrą i wlaśnie się tu zagospodarowuje. Witam wszystkich. Aktywność w grupie rzeczywiście wakacyjna. Nic tylko zazdrościć tym co mają wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.07.2003 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Witam GK! Agacka - masz rację jak parasol to niech Ci będzie potrzebny co najwyżej taki od słońca... , życzę opalenizny... i pięknych widoków... , kiedy wyjazd ? zbyszekP - no to jak się już zagospodarujesz to może częściej będziesz tu zaglądał ? Ja właściwie też zerkam tylko wakacyjnie ,,z doskoku" ... Ale czytam wszystko... A gdzie jaro i Majka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 03.07.2003 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Taką mam intencję. Tylko, aby móc zalapać się na normalny ruch na forum, będę musial przyzwyczaić się do wczesnego wstawania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.07.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Zbyzek - masz zmysl rownowagi i przewidywania. Zaprogramuj wysylanie przewidywanych wiadomosci o okreslonych porach i nie bedziesz musial wstawac a ciaglosc z rodzina zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.07.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 tym co już na urlop idą - zazdroszczę] tym co za oceanem - ślę pozdrowienia tym z doskoku, "bo muszą" - "witamy w klubie" pitbulowi - za dzielne gospodarowanie na grupie, wyrazy uznania i podziękowania kgadzinie, że zagląda do grupy - trzy dobre słowa :tyś je fajn chłop anonimowym czytelnikom - nie bądźcie anonimowi na koniec się pochwalę: rękami Justyny, wczoraj dostaliśmy odbiór domu (byle załapać się przed 11-tym ), formalności załatwione w jeden dzień - i odbiór "od ręki" - kocham małe gminy p.s. dla miłośników wieloryba informacja: zamarł w bezruchu i patrzy w stronę Krystiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.07.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 jaro - ale sie wszystkim podlizales Troche Cie rozczaruje ale odbior przed 11 nie obowiazywal Cie. Ten przepis dotyczy tylko budow ktore uzyskaly pozwolenia na budowe po 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 04.07.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Pit, dotyczenie przepisu dotyczeniem , ale jak znam życie, to w okresie przejsciowym jak zwykle będzie taki burdel w gminach, że lepiej odebrać budynek teraz albo wstrzymać się do przyszłego roku, aż wszystko ucichnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.07.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Właśnie to: Alanta, właśnie to... Wiem pitbull, że podpadam pod stare przepisy dotyczące odbioru, ale urzędniczka z UG poradziła, żeby to zrobić szybko, bo później to może być najwcześniej za rok ... A co nasz rząd przez ten rok wymyśli - no tego już nie jestem pewien, mimo iż jestem sceptycznym realistą na codzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.07.2003 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Ale teraz juz sa kolejki do odbiorow - istne szalenstwo. W kazdym razie gratuluje Justynie skutecznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.07.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Dzięki, przekażę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.07.2003 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Nie obiecuj, tylko zrob - bo Cie sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.07.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 sezon ogórkowy w pełni, postanowiłem wrzucić tu coś nie na temat, choć może warto rozważyć korzystanie z usług tej firmy - jeśli ktoś miał taki zamiar : Dziennik Polski, 04.07.2003 Zniknął sejf z gotówką 150 tysięcy złotych skradziono podczas włamania do pomieszczeń firmy ochroniarskiej "Justus" w Krakowie, zajmującej się m.in. monitorowaniem systemów alarmowych. Złodzieje wynieśli stamtąd pieniądze - razem z sejfem. Policji na razie nie udało się zatrzymać sprawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 04.07.2003 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Zbyzek - masz zmysl rownowagi i przewidywania. Zaprogramuj wysylanie przewidywanych wiadomosci o okreslonych porach i nie bedziesz musial wstawac a ciaglosc z rodzina zostanie Pomysl niezly, ale nieco klopotliwy. Gdybym mial aż takie możliwości przewidywania to przewidzialbym numery w totolotku i nie musialbym tulać się po świecie. Na razie moje możliwości programistyczne są wystawione na ciężką próbę. Za nic nie mogę wydostać literki l z kreseczką z mojego niedawno zakupionego laptopa. Jaro gratuluję odebrania domu i tylko myślę: "Kiedyż u mnie to będzie ?". Ale jak mówil mój ś.p. ojciec: "Nie myśl za dużo bo zostaniesz myśliwym". Z tym pocieszającym mottem szykuję się więc na fajerwerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.07.2003 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 A co, ja pozazdrościłem jaro i też zapisałem się w stosownej kolejce coby zrobić odbiór domu, jestem pierwszy na liście (zapisałem sie na 2009r. ... ) zbyszekP - pewno i tak wprowadzisz się przede mną ...(czy to na pewno się tak pisze? ), na Forum pojawiło się kilka osób nowych z okolic Krakowa, może uzupełnisz mapkę? Z innej beczki : Blondynka do blondynki: - Czy wiesz, że w tym roku Sylwester wypada w piątek? - Boże, mam nadzieję, że nie trzynastego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.07.2003 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2003 OK. Postaram się uzupelnić mapkę. Rozumiem, ze mówisz o osobach, ktore zgosily sie do dzialu "Tworzymy mape forum ..." bo jakoś nie widzę nikogo nowego w grupie krakowskiej. Jakoś nie chcą się tu ujawnić. To pewno przez nieśmialość. Wiem coś o tym. Nie licytowalbym się z tym, kto pierwszy się wprowadzi. Chociaż mam pewne szanse, aby zrobić to przed 2009 rokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.07.2003 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2003 Do mapki grupy krakowskiej zostaly dodane następujące osoby: aga_kraków - Sygneczów k/Wieliczki Kaa - Wysiołek Luborzycki (piękna nazwa ) Marek_B - Przebieczany Zagoniona - Kraków - (nie mam pojęcia gdzie w Krakowie, ale zakładam, że nie na wzgórzu wawelskim). Fromel dopiero planuje, więc poczekamy aż kupi dzialkę. Jeżeli wiecie jeszcze o kimś to dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.07.2003 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts