rich 25.11.2002 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 Kasiu, Kasiu, Katarzyno wszystkiego najlepszego i najblizszego co tylko wymarzysz niech sie spelnia Oczywiscie z Twoja pomoca:dJestem spozniony przez przesuniecie czasu jeszcze sie zalapalem. A tak a propos martini - powiadaja ze One martini, two martini, three martini , floor.:smile:Uklony serdeczne Rich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 25.11.2002 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 KASIU wszelkiej pomyślności, dużo radości i miłości, spełnienia marzeń nawet tych najbardziej abstrakcyjnych oraz wora pieniędzy z całego serca, miła Solenizantko, Ci życzę. Może jakiś kawałek tortu jeszcze się ostał? Chetnie bym zjadła i bąbelkami popiła Pitbull, ten film to "zielona karta", również go oglądam. Mi także bardzo spodobała się wypowiedź tego jegomościa, dokładnie tak jest. Czenx, nie bądź taki tajemniczy. Czytałeś wszystkie wypowiedzi w tym wątku? Jesli tak, to wiesz gdzie my budujemy, a jesli nie czytałeś - to polecam jako lekturę obowiązkową Wszystkich bez wyjątku cieplutko pozdrawiam. Kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 25.11.2002 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 Dopiero teraz zauważyłam obecność naszego amerykanina. Rich, dobre z tą podłogą Bardzo dobre Serdecznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 25.11.2002 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 Pitbull z Gajka chyba macie racje ze ekonomia przewaza lecz na litosc boska moi wspolpracownicy powiadaja iz sumienie zawodowe nie pozwala wstawiac knotow i nie ida na skroty a z drugiej strony kto by im na to pozwolil.:smile:Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czenx 25.11.2002 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2002 Zielona,co z tymi drinkami? wlasnie siedzie sobie przed kompem wieczorkiem i naszedl mnie smaczek na jakiegos drinka...no moze chociaz maly rysuneczek .... Gajka i Agacka!Nie chce byc tajemniczy. Wszystkie znaki wskazuja ze bede mieszkal w Zielonkach... [ Ta wiadomość była edytowana przez: czenx dnia 2002-11-25 21:54 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 26.11.2002 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 O! Znalazłam bratnią duszę rzut kamieniem od mojej działki (ja-Bibice).W Urzędzie Gminy Zielonki załatwiłam wszystko bez problemów - mili ludzie tam pracują.Myślę,że poradzisz sobie bez żadnych łapówek.Pozdrawiam -zaglądnij na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 26.11.2002 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Jeszcze raz dzięki za wszystkie życzenia. Czenx wczoraj serwowałam drinki do 15.00, ale dziś ode mnie masz specjalnego. Co lubisz? :grin: Było bardzo sympatycznie. Dzięki. Mam nadzieję, że na wiosennym spotkaniu piwo wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 26.11.2002 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Rich,ależ ja święcie wierzę, że każdy fachowiec wykonuje swą pracę z nalezytym oddaniem i starannością Jeszcze jak ma się wymagającego szefa, to fuszerka nie przejdzie Czenx, zasiliłes Północ. Ziemia to tam chyba tania nie jest? Ile za 1 ar? O ile nie jest to tajemnicą Martula poradziłas sobie z drogą? Miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 26.11.2002 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Mam zgodę na utwardzenie.Teraz będę stukać do Starostwa o wsparcie finansowe.Ale marnie to widzę.Jeżeli się nie uda (a chyba się nie uda - jestem sama w swoich poczynaniach), to będę musiała "coś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.11.2002 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Martula jaką zgodę na utwardzanie? To ja jeszcze potrzebuje jakąś zgode nie dość że sama mam sobie utwardzic drogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czenx 26.11.2002 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Martula! Ciesze sie ze bedziesz niedaleko. Powiedz czy ta droga prowadzi tylko do ciebie czy do kilku domkow? Nie jest tutaj tanio, musze powiedziec, ale najwazniejsze ze podoba sie nam (szczegolnie zonie). No i niedaleko do Martuli no i zielonki to prawie jak Zielona ... pozdrawiam <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: czenx dnia 2002-11-26 09:22 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 26.11.2002 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Warto mieć taką zgodę, bo jeżeli droga jest gmina to jest własność gminy, a Ty będziesz cos robić na niej.W moim przypadku była to formalność i nikt się nie przyczepi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.11.2002 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Martula nie taniej szambo albo oczyszczalnia? Przy zakłdaniu drożej ale potem można jeszcze wodę w 2 obiegu wykozystać do podlewania ogrodu ja tak planuję czy to dobry pomysł? A jesli chodzi o droge to jak zaczęłam grzebać w papierach okazało się że droga jet niczyja. Gmina się do niej nie przyznaje i w ogóle nikt! Pozdrowionka Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 26.11.2002 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 W mojej wsi jest Społeczny Komitet Budowy Kanalizacji.Podział kosztów ma być taki : 25% my, 75% Gmina.Wstępnie wychodzi ok.4000zł za przyłącz.Pewnie drożej od szamba,ale gdyby zrobić zbiornik, tak jak się powinno(tzn szczelny bez odpływu),to za wywóz nieczystości płaci się kosmiczne pieniądze (co ok.2tyg., mam w projekcie 10m3).No i więcej zachodu-trzeba pamiętać i wóz musi dojechać.Miejsce też musi na niego gdzieś być.A w razie dużych opadów szambo może "wybić". A oczyszczalnia nie wchodzi w grę bo: 1.zabiera sporo miejsca na działce 2.grunt jest mało przepuszczalny -glina 3.potrzebne jest zezwolenie (coś słyszałam,że mają to zmienić) Tak więc jestem za kanalizacją,bo to i wygoda,i brzydko nie pachnie. Deszczówka też może służyć do podlewania ogródka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.11.2002 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2002 Majka Zielona ! Nie wiem jak dokładnie studiujecie muratora ale ja gratuluję wam juz dziś kubków! Ciekawi mnie tylko jak je wydrapiecie pociechom Pozdrawiam wszystkich troskliwych rodziców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.11.2002 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Majka ma ich tyle ze serwisy rodzinne musiala wyrzucic bo sie kubki nie miescily . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 27.11.2002 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Pit, a Ty? Jako elita nazbierałeś najwięcej, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.11.2002 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Wcale nie tak dużo, dopiero 4 W koncu przestaniemy się bić, kto może pić z żółtego kubka. Teraz przydałoby się zmienić nagody na np. talerzyki deserowe / żółte/ A tak w ogóle jak dostaję wiadomość, żeby wysłać do Muratora adres na który mają wysłać kubek, to umieram ze strachu, że zacytują jakąś moją idiotyczną wypowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 27.11.2002 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 Cytują, cytują, lecz idiotyzmów w żadnej wypowiedzi nie dopatrzyłam się Jak długo czeka sie na taki kubek, pytam bo do mnie idzie od ponad 2 tygodni i jeszcze nie ma Masz tę gazetę z płytą? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czenx 27.11.2002 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2002 a ze sie tak spytam - jakie sa reguly otrzymywania kubkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts