zbyszekP 07.07.2003 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Witajcie dziubeńki (to dla pitbulla). Jak zwykle jestem jakby spóźniony. Szczególnie witam nowego kandydata Marka_B. Widzę, że dzisiaj znowu był dzień literacki. Żal, że nie mogłem wziąć w nim udziału.Na temat intensywnego planowania i przewidywania mam historykę osobistą. Pewnego wieczoru w lutym intensywnie wziąłem się za planowanie: "co, kiedy i za ile?". Gdy złożone obliczenia zajęły mi kilka kartek, do pokoju weszła małżonka, popatrzyła najpierw na kartki, poźniej na mnie i powiedziała: "Myśl słonko myśl, przynajmniej mniej zapłacimy za ogrzewanie". Nie muszę dodawać, że z całego mojego planowania i tak wyszły nici. Dom miał stać przed moim wyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 07.07.2003 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 PS. Zapomniałem dodać, że w następnym miesiącu rachunek za ogrzewanie rzeczywiście przyszedł mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.07.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Zbyszek - nie wiedzialem ze dzialasz jak promiennik cieplny. O brachu to dar - tutaj powinienes w III stopniu zasilania pracowac w Legu jako wolontariusz na prowizji. Jedziesz do kogos w zimie i myslisz ... Ja nie przegrzewam az tak swoich diod - to bardzo boli Majka - swierki co 1 m to faktycznie lekka przesada. Chociaz moze jest w tym idea selekcji naturalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.07.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Postulat poranny: więcej miejsca dla świerków ! Zbyszek w roli pieca c.o. ... hmm, a na jakie paliwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.07.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 po imprezie to bylo tak bardzie ekologicznie "Uwolnic pawia" ale uwolnic swierki tez brzmi niezle. Zbyszek bedzie "jechal" albo na bagietkach francuskich niskokalorycznych albo na wysokokalorycznym alkoholu z przemytu . Moze jedno i drugie jaro - szejku, ech niektorzy to wiedza ze zyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.07.2003 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Za radą Pita - Dzień Dobeeeerek!! Czy nie brzmi to idiotycznie? Chyba wolę zwykłe "Dzień Dobry", nie można udawać kogoś, kim się nie jest Świerki posadzone są w odpowiedniej odległości, nie trzeba będzie wycinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.07.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 No Majka - no cudownie, wyrabiasz ,chociaz w Twoim dzien dobry juz brzmiala wieksz nuta optymizmu i checi zycia. Tak , dzisiaj jestesm zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 08.07.2003 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Hej wszystkim! Jaka piękna pogoda za oknem, zero upału, prawdziwy raj dla nieurlopowiczów w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.07.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Popieram: pit. Dzisiejsze powitanie Majki było o 13,78% bardziej pozytywne niż wczoraj. Tak trzymać. "Uwolnić świerki" - niezłe, muszę to sobie zapamiętać . A czemu mianowany zostałem "szejkiem" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.07.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Popieram: pit. Dzisiejsze powitanie Majki było o 13,78% bardziej pozytywne niż wczoraj. Jak to obliczyłeś? Proszę o matematyczne udowodnienie wyniku Jesteś szejkiem, bo dostałeś zwrot z US. My swój "przejedliśmy" na przednówku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.07.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Zielona: trawka rośnie... Przy takiej pogodzie podlewanie jest najbardziej efektywne. Przy takich upałach jakie były ostatnio trawa może wzejść szybciej niż pisał Krzysztof - u mnie to było około tygodnia (5-7 dni).Warunek: solidne podlewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.07.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Jak to obliczyłeś? Proszę o matematyczne udowodnienie wyniku To dosyć proste: numery obu Twoich postów należy przemnożyć przez pierwiastek sześcianu ilości samogłosek w Twoich wypowiedziach. Następnie całkę wyniku przesuwamy w granicy uwzględniając medianę wieku Twojej rodziny. Potem to już z górki: suma szesnastkowa symboli ikon użytych w Twoich postach przemnożona przez dzienny współczynnik optymizmu "OK" publikowany codziennie przez Narodowy Instytut Energii Pozytywnej. Liczymy oddzielnie dla każdego postu, po czym wyliczamy wariancję przy zalożeniu tendencji wzrostowej. Mogłem się pomylić o jedną setną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.07.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 jaro - na tej samej zasadzie dziala chyba centrum Studiow Strategicznych czy jakos tak i podobnie chyba licza waloryzacje rent i emerytur. Sektor publiczny licza lepiej bo wiecej wychodzi. Jestes szejkiem, bo im kto pozniej sklada zeznanie tym ma wieksze dochody i co za tym idzie pozniej dostaje zwrot Podobno u Ciebie jest ropa co to spadla z ladujacego awaryjnie na Balicach Boeinga 737. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.07.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Coś z tym szejkiem to mi się dalej nie zgadza, ale zostawię to na najbliższe F2F. O ropie nic nie słyszałem, musiała wpaść do stawu albo ... zaraz, zaraz wieloryb faktycznie zmienił kolor !? Wieloryb + ropa = Green Peace , czy jakoś tak Nie wyjadę z pracy - zablokoją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.07.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 U nas ludzie prosci nie uswiadomieni . Oni Cie nie zablokuja. Oni pojda po prostu ryc za ta ropa na Twojej dzialce i w stawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 08.07.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 jaro Trawa, choć mówię do niej i ją podlewam, ani drgnie, 4 dzień od wysiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.07.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Wyliczenie bardzo mi się podobało Nie uzyłeś tylko rózniczki z tangesu ilości wpadających promieni słonecznych do biura Pit, co z tym samolotem, który to spuszczał paliwo nad moim domem i kiedy? /jak są problemy"lotniskowe" samoloty wyrzucane są na kółko w moje rejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 08.07.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 No to masz szczescie, powinnas jeszcze doplacic do ceny dzialki za to ze moze byc wysokooktanonosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 08.07.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Posuńmy się dalej. Uwolnić wieloryba - też fajnie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.07.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 jaro Trawa, choć mówię do niej i ją podlewam, ani drgnie, 4 dzień od wysiania. podlewaj dalej, rycytuj Stepy Akermańskie i czekaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts