Majka 08.07.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Marta z tym "posuwaniem" to proszę ostroznie Jak to kiedyś, ktoś przemawiał "stanęliśmy na skraju przepaści, zróbmy krok naprzód..." Pit, nie odpowiedziałeś, co wiesz na temat samolotu. Mów jak na spowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 08.07.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Majka wcale nie trzeba stawać na skraju przepaści - wystarczy stanąć u Ciebie w drzwiach tarasowych O samolocie nic nie wiem, choć blisko mieszkam.O co chodzi ? Nie mam ropy we włosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.07.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Pit coś wie, ale nie chce powiedzieć. Ropa /nafta/ słuzyła dawniej do wzmacniania włosów Tarasu dalej nie ma, jeszcze nikt nie zrobił "kroku naprzód" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.07.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Ja nie przegrzewam az tak swoich diod - to bardzo boli Witam wszystkich, dzisiaj jakby wcześniej. Dla wyjaśnienia porannych dywagacji: Pit - ja chyba z innej generacji, bo mam jeszcze lampy elektronowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.07.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Zbyszek, nie wstawaj za wcześnie, a właściwie - która jest godzina u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.07.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 E no. Za wcześnie to tu niej jest. Dochodzi 9 rano. Ale i tak jak na razie jestem jedyny w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.07.2003 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 O co chodzi z ropą ? Odrzutowce używają wyłącznie wysokooktanowej benzyny lotniczej. A ja zrozumiałem, że zrzut był nad Zabierzowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.07.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Przykro mi, że o zrzucie ropy nic nie wiem. Natomiast dla zwolenników wielkomocarstwowej pozycji Polski mam krótkią przebitkę z wczorajszej dyskusji panelowej w telewizji CNBS na temat sytuacji w Iraku. Ogólny ton dyskusji: w Iraku źle się dzieje a może być jeszcze gorzej. Przyczyna: USA i Anglia są samotnie zaangażowane w utrzymanie pokoju i wielka szkoda, że państwa Europejskie nie chcą pomóc. W tym miejscu, ktoś zwrócil uwagę, że wkrótce do Iraku przyjadą wojska z Polski i jej sojuszników i zostanie otwarta nowa strefa. Po tym stwierdzeniu nastąpila krótka cisza i kiwanie glowami, po czym komentator rozpocząl od stwierdzenia: No dobrze, ale mówiąc już poważnie, jakie widzicie rozwiązania na przyszość? I tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.07.2003 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Jaro, wiem, że odrzutowce uzywają benzyny wysooktanowej, ale wyrabia sie ją z ropy, nieprawdaż? Jak samolot zaczyna zrzucac paliwo nad Zabierzowem to niestety leci z prędkościa ok. 400km/godz. Rozrzut będzie duzy. Paliwo to nie bomba, nie moze trafić tylko w wieloryba W ubiegły czwartek jeden z samolotów miał problemy /sądziłam, że to wina burzy nad Balicami/, został wysłany na kółko - nieźle wyrywał w górę Pasażerowie pewnie mieli nietęgie miny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.07.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Zbyszek: przypomniałeś mi krążący niedawno po sieci zrzut ekranu CNN News, z mapą na której Polska graniczyła z Austrią a Niemcy z Litwą i Łotwą. Ale to prawda, gdy jesteś w USA, masz nieodparte wrażenie że świat kończy się i zaczyna w Ameryce Pn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.07.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 No to może krótka historyjka na temat samopoczucia pasażerów. Zacznę tradycyjnie. Dawno, dawno temu. Kiedy jeszcze kto chcial mógl szwendać się po lotnisku, wracalem do kraju. Niestety okazalo sie, że samolot bedzie mial opoźnienie. Nie zostalo wiec nic jak czekać. Po dwóch godzinach czekania, gdy tlumek robil się coraz bardziej niecierpliwy, bo nikt nie wiedzial dlaczego czekamy, wyszla uśmiechnięta stewardesa i powiedziala, że samolot przy podejściu do rękawa z czymś się zderzyl i ma dziure w poszyciu, ale to nic i za chwile zaczniemy przyjmować na poklad. Po czym sobie poszla nie mówiąc czy dziura zostala naprawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.07.2003 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Nasze stewardesy są naprawdę super. "Proszę Państwa zaraz samolot wleci w strefę silnych turbulencji, prosimy zapiąć pasy. Papierowe torebki są w kieszeni fotela przed państwem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 08.07.2003 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Pozdrawiam Wszystkich serdecznie po dlugim mi lczeniu co nie oznacza ze nie czytalem . Bylem w kursie dziela.Dzisiaj wylaczam sie na trzy tygodniebo bo pakuje moj caly dobytek do contenera i jutro rano go to Poland. Jesli pojdzie wszystko dobrze to 1 sierpnia zaczynam wykop. Na 15 mam zamowiona dostawe drzewa zatem zaczynam byc na Waszym garnuszku informacyjnym Pozdrawiam Was serdecznie Rich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.07.2003 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Dobry wieczorek Wszystkim! Znowu sobie poczytałem, sprawdziłem mapkę (fajne pokrzywy - faktycznie po pas ), dla poprawy humoru myślę sobie ,,byle do niedzieli... "...a potem urlopik Jedni wyjeżdżają inni wracają, ale aktywność GK nie spada, co cieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.07.2003 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Trawa, choć mówię do niej i ją podlewam, ani drgnie, 4 dzień od wysiania. No to mamy nowe hasło: Uwolnić TRAAAAAAAAAAAAAAAWĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!! Zielona trawa bardzo będzie pasować przy domu Kasi Zielonej :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 09.07.2003 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Milo popatrzec na nocna zmiane grupy - a jakie wazne dyskusje. Rich - przygotuj sie psychicznie na zderzenie z polska rzeczywistoscia ale wiara przenosi gory czego dowodem sa liczne realizacje niniejszej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 09.07.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 kgadzina Ja Ci uwolnię trawę!!! Niech ona się lepiej ukorzeni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 09.07.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 A jaka trawe zasialas - golfowa Dobra to inaczej - precz z nacjonalizmem i rasizmem w trawnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.07.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 No właśnie, niech się ukorzeni i uwolni z ciasnej skorupy nasiona !Dobre hasło Krzyśku ! A trawkę trzeba znów podlewać, niby jest pochmurnie ale sucho.Witamy na małopolskiej ziemi, następnych inwestorów - wariatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 09.07.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Trawa sportowa, podlewam codziennie wieczorem. Ani drgnie! Może to jakaś podróbka, albo sztuczna ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts