Majka 09.07.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Kasia, trochę cierpliwości, trawa urosnie. A potem to cholerstwo trzeba kosić, kosic i kosić Dzień Dobry - jeszcze się zobaczy, czy będzie dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 09.07.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Sa gotowe cale trawniki - kto by tam czekal. Kupujesz rowijasz i masz Albo pozostaje metoda na inspekcje wojskawa. Troche zielonej farby i nic nie musisz podlewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.07.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Trawa sportowa, podlewam codziennie wieczorem. Ani drgnie! Może to jakaś podróbka, albo sztuczna ...? Ależ Ty jesteś w gorącej wodzie kąpana ! Jeszcze się nastękasz od koszenia, zobaczysz. Metoda na inspekcję znów wraca do łask ! Na otwarcie węzła autostradowego zwozili masowo trawę w rulonach. Rzucali na kamienie i gruz, nie podlewali. Bodaj ani jeden rulon się nie ostał. Wszystko uschło. Ale Kwachu był, trawa też była ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 09.07.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 UWOLNIĆ TRAAAAAAAAAAWĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!!!!!!!!!!!!! ...spod ziemi!!!!!!!! Kasiu - czyżbyś miała aż tak złe zdanie o moich skądinąd bardzo porządnych życzeniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 09.07.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Bardzo dobry pomysł z tym malowaniem. Będę miała inspekcję w sobotę (czyt. parapetówkę) i trawa by się już przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 09.07.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Krzysiek Nie wątpię w Twoje dobre intencje, ale hasło UWOLNIĆ TRAWĘ! trawa może opacznie zrozumieć. i uwolnić się na dobre, tzn. odfrunąć z wiatrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 09.07.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Watpie, raczej przyjdzie w nocy do twojego lozka, rzuci sie na Ciebie i wyszepcze do ucha slabiutko wooooody, wooody. Tak, emocje dnia codziennego tworza koszmary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.07.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Pit: iście szekspirowski opis drgającej rozpaczliwie z pragnienia trawy . Zasłużyłeś na nagrodę Towarzystwa Obrońców Usychającej Trawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.07.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 A jak już trawa urosnie, to wśród niej pojawia się różne niespodzianki w postaci piołunu, perzu i innych nie chcianych okazów Kasia, zastanów się dobrze, czy jest na co czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 09.07.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Majka A gdzie Twój optymizm. Z ostatnich postów (powitań) wieje jakąś rezygnacją? Co to się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.07.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Kasiu masz już drewno na zimę do kominka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 09.07.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Nie mam jeszcze ... a to już trzeba załatwiać? A tak na serio, to Marek już się coś wstępnie umawiał, ale na razie nie mamy gdzie złożyć, a tak "ciskać byle gdzie" to nie chcemy. Musimy najpierw przygotować godne miejsce. A masz jakieś ciekawe namiary na "tanie i odpowiednie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 09.07.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Wlasnie, tez bylbym zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.07.2003 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 No to w tym roku nie popalimy, mówią, że drewo powinno schnąć przynajmniej dwa sezony. Namiary mam - powiedzmy umiarkowane. Chcę sam sprawdzić. Kubik porąbanego drewna dębowego,bukowego i brzozowego kosztuje z dowozem 75 PLN. Rejon Puszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.07.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Jaro - porąbanego, czy pociętego na 1m kawałki? Cena dobra, jak będą w klockach pół metrowych to zamawiam Kasia - optymizm umiarkowany, przywalony zmęczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.07.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Majka - pociętego na klocki 30-40 cm. To są informacje nie sprawdzone, przez telefon. Pojadę w weekend, sam zobaczę to powiem. Mam też drugie źródło do sprawdzenia: 30 PLN za kubik, ale własny transport i tylko brzoza. Pniaki metrowe. Ale ja jestem "nowy" w temacie a Ty Majka już drugi sezon, że o Pitbullu nie wspomnę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.07.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Tak, ja już jestem stara.... Takie pocięte to łakomy kąsek. Sprawdź proszę. W zimie palilismy niskokaloryczną wierzbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.07.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 jaro jako stary palacz jestem zainteresowny. Prosze sprawdz "cynk" i daj znac. Moze na wiekszej ilosci cus upuszcza. Byle nie klocek na noge Jak trzeba to sobie potne i porabie, ale pociete bardziej mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.07.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Całkiem za darmo - można mieć młode brzózki od Agackiej (pozwalam sobie na tak smiałe dysponowanie jej własnością, bo wiem, że jest na urlopie ).Chociaz one sa chyba za młode jak na kominek? Wczoraj robiłem czwarty pokos mojej trawy. W związku z czym w gospodarstwie sąsiada była uczta w zagrodzie. Kury, kaczki, gęsi, krowa, koń, króliki, owce i kozy miały świeżej zielonej soczystej trawy pod odstatkiem. A ja co? A ja Warkę z lodówki z kapeczką Polo Cockty. Całkiem dobrze smakowało. :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.07.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Krzyś jak ty to robisz, że dopiero czwarty. Moja trawka wzeszła miesiąc po Twojej a kosiłem już z 5 razy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts