forum_user 10.07.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Do palaczy: sprawdzam w niedzielę. W poniedziałek spodziewajcie się relacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.07.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Dzień Dobry. Pit, jesteś? Mam pytanie do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.07.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Jaro - koszę co ok. 2 tygodznie. Z tym, że teraz była 3-tygodniowa przerwa, bo jak miałem czas i ochote kosić, to było mokro, a jak było sucho - to oczywiście betony wzywały. No i wydaje mi się, że teraz był pokos nr 4. Chyba że się mylę, ale jeszcze dziś nic nie piłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.07.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Majka jestem - jak ten dab na skraju roczyska Przeslim mi maila, bo czasowo to roznie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.07.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Chyba "uroczyska" Nie wyślę Ci maila, bo walczę z wirusami.Moje zabezpieczenia wpuściły cholerstwo, ale na szczęście nic od nas nie wychodzi. Zapytam innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.07.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Oczywiscie z uroczyska. Ech .... Ty to masz przygody - wirusy, bitwy, zabezpieczenia, tajemnice a tu szara rzeczywistosc z ogorkiem kiszonym w rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.07.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Majka - nie wzięłaś sobie za bardzo do serca wczorajszych haseł wolnościowych ? Uwolnić wirusa - no tego wczoraj nie było ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.07.2003 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Ja też chcę kiszonego ogórka, wymienię za wirusa Poproszę o nowe hasło "uwolnić Majkę od wirusów!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.07.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Uwolnić ogórki? Też są zielone, a trawie bedzie weselej :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.07.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 O tak po trawce podobno jest wesoło . Mówił mi o tym pewien znajomy ogórek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.07.2003 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Każdy ogórek uwolniony,musi byc szybko zakiszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.07.2003 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Ogórki kiszone zostały zjedzone, Teraz są już nowe do słoików pójść gotowe... Witam w czwartkowe popołudnie i od razu się pochwalę, że zostałem szczęśliwym posiadaczem kubka MURATORA... , jest prześmieszny, a ile się do niego mieści!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.07.2003 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 gratulacje Krystianie z okazji kubka oby nigdy nie stał pusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.07.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Dzięki jaro - rano niestety piłem tylko herbatkę (miałem dzisiaj ćwiczenia ratownicze...achta kondycyja i ciśnienie...kawka z rana przed - wykluczona... ), jutro jeszcze tu zajrzę a potem dopiero w początkach sierpnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 10.07.2003 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Witam Gr Krakowską albo raczej Małopolską zaglądałem tu raz ,ale byłobardzo wesoło i niechciałem przeszkadzać.Chciałbym dołączyc do grupy , bo właśnie geodeta wytyczył mi dom więc chyba zacznę się grzebać w ziemi (fundamenty), a potem zobaczymy.Mam nadzieje na ewentualną pomoc w przyszłych problemach.Pozdrawiam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.07.2003 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Witam wszystkich a szczególnie nowego czlonka. Dzisiaj jestem jakby spóźniony. Temat "co lepsze? Pocięte czy w kawalku?" niestety jeszcze mnie nie dotyczny. Ach kiedyż to będzie? Na temat trawy to co innego. Mam już zasianą na części dzialki i rzeczywiści po 14 dniach wzeszla. Chociaż na razie rachitycznie. Art63, gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 10.07.2003 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Cześć"Buduje" to na razie za dużo powiedziane, będe kopał dziure pod domMiędzy Krakowem a Zabierzowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.07.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Moja strefa wpływów Witam Cię tym bardziej serdecznie - wzmocnisz grupę północną. W którym miejscu kopiesz tą dziurę /dokladniej/ i napisz coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 11.07.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Cos za bardzo w "sile" rosniesz.Pewnie budowa gdzies w okolicy Brzezia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.07.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Uwolnić adreanlinę - hasło poranne na dziś . Idę na kawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts