forum_user 11.07.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Majka - doszło bez niespodzianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 11.07.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Uwolnić adreanlinę - hasło poranne na dziś . Idę na kawę. Ja mam jej za dużo dojeżdżając codziennie do pracki. Polskie drogi + NIEKTÓRZY polscy kierowcy a częściej kierowniczki i gotowe. Nie jestem z tych bojaźliwych, ale czasem dojeżdżam przerażony tym co zobaczyłem. Ale co tam - będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 11.07.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 WitamNiestety Majka jestem raczej po stronie zachodniej -Szczyglice od poniedziałku chcę kopać pod fundamenty.Co z tą pogodą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.07.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Marek uważaj co piszesz. Ja dojeżdżam codziennie do pracy i najwięcej palantów -/ z kierowców spotykanych na drodze/ - to faceci Wyprzedzają na trzeciego, na podwójnej ciągłej, wrzucają rowerzystów do rowów, zcinają zakręty itp. I wcale nie chcę, aby oni uwalniali mi adrealinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 11.07.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Bedzie lało. Posel samoobrony interpelowal w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 11.07.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 HejTa pogoda to specjalnie na moje zamówienie. Nie chce mi się podlewać leniwej trawki. Ona leniwa, ja niecierpliwa. JaroA propos drewna do kominka, wogóle się nie orientuję, po ile toto chodzi. Ale skoro mówicie, że cena którą podał jaro jest ok, to muszę się zorientować po ile chce gościu, z którym się dogadywał Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.07.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Art, w naszej grupie strefy wpływów dzielą się na południe i na północ od.... Wisły Więc jesteś w mojej strefie Pit, faktycznie trudno dogodzić wszystkim zainteresowanym. Moja rodzina musi złożyć interpelację, aby w zimie /w czasie ferii/ nie zapowiadali z radosną mina ocieplenia i wiatrów halnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 11.07.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Akurat nie ma nic przeciwko krotkiej i lagodniej zimie. Jesli chce jechac na narty to mam lodowce lub Slowacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 11.07.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Art, w naszej grupie strefy wpływów dzielą się na południe i na północ od.... Wisły Więc jesteś w mojej strefie W takim razie pozdrawiam wszystkich na północ od Wisły ( Całość już pozdrawiałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.07.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Pit, chodzi właśnie o polskie góry, jak jest śnieg to sporo zarabiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 11.07.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Dobra, zgoda - nie jestm pazerny, oddam caly moj snieg ktory bedzie leza na moim dlugim higway-u - tylko jeden warunek - wlasny transport i zaladunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.07.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Wolę, aby był to naturalny, prosto z nieba Do tego mróż -6stopni, w wysokich partiach gór silny wiatr/ co powoduje zamknięcie górnego odcinka kolejki i tłum u nas /. Jak sądzisz - interpelacja ma szansę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 11.07.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Ma, jak najbardziej zalezy tylko kto ja wystosuje i jaka forme nacisku przyjmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.07.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Eeeeeeeemmmmm....... Żeby tak powiedzieć - południowa strona Wisły pozdrawia Art63. Czy Art63 ma coś wspólnego z Par.22:D? A tak w ogóle witam wszystkich po obu stronach Wisły, Odry i Atlantyku. Fajny dzień dzisiaj będzie - nie za gorąco, nie za zimno... Pit - w poniedziałek zostaniesz jedynym członkiem forumowego klubu sieny. Co Ty na to? Aha - jeszcze jedno - dzisiejszy poranny beton ma się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.07.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Śnieg w zimie u Majki w dolinie Deszczu kropel sporo - u Zielonej Tam gdzie budują słońca promienie Takie na pogodę mamy zamówienie. to już po kawie, jak widać Krzyś, gdzie dziś betonujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 11.07.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Marek uważaj co piszesz. Ja dojeżdżam codziennie do pracy i najwięcej palantów -/ z kierowców spotykanych na drodze/ - to faceci Wyprzedzają na trzeciego, na podwójnej ciągłej, wrzucają rowerzystów do rowów, zcinają zakręty itp. I wcale nie chcę, aby oni uwalniali mi adrealinę. Droga Majko! Napisałem specjalnie "NIEKTÓRZY polscy kierowcy... " dużymi literami aby nie uogólniać i podkreślić fakt, iż wypowiadam się tylko o tych niektórych!!! - tych co tak jeżdżą właśnie że podnoszą mi adrenalinę! Jeśli chodzi o kobiety za kierownicą to nie mam nic przeciw, ale nie moją winą jest że większość z nich "jeździ jak baba". Nie chciałem Cię urazić, ani żadnej kobiety, która dobrze jeździ samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.07.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Ja dojeżdżam codziennie do pracy i najwięcej palantów -/ z kierowców spotykanych na drodze/ - to faceci A to nie jet tak, że ciągle na 10 samochodów na drodze w 9 będzie facet a tylko w 1 kobieta ? Bo dla mnie to o czym piszesz to kwestia statystyki: 10% kierowców NIEZALEŻNIE od płci to piraci. Tylko że na 10 przypadków piractwa tylko raz to będzie kobieta. Zauważam tu zresztą pewną tendencję od kilku lat, kobiety starają się nie ustępować w niczym męskim piratom . Dawniej tak nie było, kobiety jeździły bezpieczniej. Dziś wobec feminizacji zawodu komiwojażera (zwanego dla niepoznaki: specjalista d/s handlowych, konsultant d/s sprzedaży, menadżer klienta, itp ) która to profesja wiąże się z dużą ilością wyjazdów, wiele kobiet wytrwale pracuje na miano "prawdziwego pirata". Swoją drogą nie uważacie, że słowo pirat nie jest tu odpowiednie ? Pirat, trochę spowszedniał, trochę trąci myszką ... Gdzieś słyszałem raczej o bandytach drogowych - to chyba lepiej oddaje istotę problemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.07.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Jaro - dziś juz o 10:00 skończyłem betonowanie, za to jutro zaczynam o 6:30! Brrrrrrrr..... Akurat w sobotę i w dodatku tak wcześnie! Majka, Marek - co do piractwa i kobiet za kólkiem sie nie wypowiem, bo moja Gosia nie prowadzi samochodu i dlatego w naszym stadle rodzinnym jestem TYM JEDYNYM gloryfikowanym kierowcą, z którym musza jeździć zawsze tak jak on to tylko potrafi Ale żeby nie zacietrzewiać sytuacji - może byśmy tak poszli do kawiarenki na małe lu!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankats 11.07.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Cześć "Buduje" to na razie za dużo powiedziane, będe kopał dziure pod dom Między Krakowem a Zabierzowem Art, a co planujesz zrobić z ziemią, którą wykopiesz? Jak nie masz co z nią zrobić, to chętnie od Ciebie odbiorę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.07.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Nie wiem, czy jestem dobrym kierowcą. Jeżdżę autem już baaaardzo długo, nigdy nie spowodowałam /odpukać w niemalowane! / wypadku, do tej pory udało mi się też nie byc jego uczestnikiem. Szanuję innych uczestników ruchu drogowego /także pieszych/ Określenie kierowcy "baba" wydawało mi się, że dotyczy tych kobiet /facetów/, którzy jadą niezdecydowanie, niepewnie, za wolno itp. Raczej nie stosowałabym takiej nazwy do ogółu kobiet. Ryzykowne. Nie wymagam też od kierowców starych poldków, maluchów od śmigania po szosach. Jedzie za wolno, to go wyprzedzę - ale nie spychając nikogo z drogi, nie na ciągłej, nie na skrzyzowaniu. Pozdrawiam wszystkich szanujących życie innych współuczestników ruchu drogowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts