art63 11.07.2003 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 ANKATS , Niestety ziemi jeszcze mi braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 11.07.2003 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Czy Art63 ma coś wspólnego z Par.22:D Skąplikowana nazwa nigdy jej nie słyszałem ani widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 11.07.2003 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Kurcze- Jak to zrobic żeby odpowiedzieć z cytatem np: X napisał:bhghfxghcgh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 11.07.2003 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Art68 - Naciśnij przycisk w prawym górnym rogu wiadomości, którą chcesz zacytować (przycisk z twarzą i "dymkiem"). Witam wszystkich, jak zwykle za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 11.07.2003 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 No to i ja może dorzucę uwagę w temcie" Płeć kierowcy, a sprawa polska". Czuję się tu trochę "spokrewniony" z kgadziną bo "moja" Gosia też nie prowadzi samochodu. Osobiście mam jakoś większe zaufanie do kierowców - kobiet. Chociaż jak zwykle podchodzę do nich z pewną nieśmiałością i trzymam odpowiedni dystans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 11.07.2003 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Art68 - Naciśnij przycisk w prawym górnym rogu wiadomości, którą chcesz zacytować (przycisk z twarzą i "dymkiem"). Witam wszystkich, jak zwykle za późno. Właśnie testuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 12.07.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 Zbyszek - jeżeli "nasze" obie Gosie nie prowadzą samochodu, to musimy kiedyś się zjechać samochodami na męską imprezę i potem oczywiście nie wrócić na noc do domu, bo nie ma nas kto odwieźć. Bo przecież cudze żony nie będą nas odwozić naszymi samochodami, prawda? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 13.07.2003 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2003 Pomysl doskonaly. Teraz potrzebna jedynie realizacja. No i jezeli nie mamy wracać to potrzebujemy kogos, kto nas przygarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 14.07.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 "Do serca przytul psa, wez na ramienie kota"Gadzina wszak i Zbyszekto tez zywa istota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 14.07.2003 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Nieźle się dzień zaczyna ( wierszem) byle tak dalej.Pozdrawiam wszystkich w nowym tygodniu i jadę pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.07.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Dzień Dobry. Pomysł z odwożeniem przez żony z imprez nie bardzo mi się podoba. W naszym małżeństwie jest równouprawnienie - pijemy na zmianę A najlepiej, jak impreza jest na własnym terenie, lub u sąsiadów - da się doczołgać samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.07.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Witam. Na wstępie się usprawiedliwiam . Pogoda trochę nam popsuła plany i nie pojechaliśmy, więc drewno nie sprawdzone. Ale sa następne plany, więc proszę o cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 14.07.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 To moze inaczej - pijmy alkohol albo go nie wchlaniajmy albo przyspieszajmy przemian materii - ludzkosc wszystko rozwiaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.07.2003 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 To może lepiej nie wchłaniajmy tego alkoholu w ogóle Jaro, jak będziesz pytał o koszt drewna, to dowiedz się, czy dojadą do nas My potrzebujemy z 10 kubików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 14.07.2003 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 PRODUCENTA parapetów MDF obłogowanych naturalnym obłogiem - jednym słowem mówiąc konkurencji dla Urzędowskiego. Wiem że jest taka firma w niedużej odległości od Krakowa. Pomóżcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.07.2003 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 błogosławione parapety obłogowione naturalnym obłogiem. Marek, nawet nie wiem co to jest. Parapety wewnętrzne mamy drewniane, na zewnętrzne nie przyszedł jeszcze czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 14.07.2003 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 błogosławione parapety obłogowione naturalnym obłogiem. Marek, nawet nie wiem co to jest. Parapety wewnętrzne mamy drewniane, na zewnętrzne nie przyszedł jeszcze czas... parapety z MDF-u to również parapety wewnętrzne - są tańsze od parapetów z drewna litego. Obłóg - to cienka (zazwyczaj od 2 - 7mm) warstwa naturalnego drewna, która naklejana jest na płytę a następnie całość zostaje obrobiona i pomalowana. A czy możesz zdradzić gdzie kupowałaś parapety drewniane ??? będę również wdzięczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.07.2003 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Parapety drewniane /klejone/ kupowaliśmy w hurtowni, która mieści się w Gaju /jak jedziesz zakopianką to po lewej stronie. Cena ich była bardzo atrakcyjna. Sami je malowalismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 14.07.2003 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Parapety drewniane /klejone/ kupowaliśmy w hurtowni, która mieści się w Gaju /jak jedziesz zakopianką to po lewej stronie. Cena ich była bardzo atrakcyjna. Sami je malowalismy. a jakiś kontakt w stylu telefon, strona web ?? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.07.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Parapety drewniane /klejone/ kupowaliśmy w hurtowni, która mieści się w Gaju /jak jedziesz zakopianką to po lewej stronie. Cena ich była bardzo atrakcyjna. Sami je malowalismy. a jakiś kontakt w stylu telefon, strona web ?? Dzięki http://www.drewal.com.pl/ proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts