Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

No to i ja może dorzucę uwagę w temcie" Płeć kierowcy, a sprawa polska". Czuję się tu trochę "spokrewniony" z kgadziną bo "moja" Gosia też nie prowadzi samochodu. Osobiście mam jakoś większe zaufanie do kierowców - kobiet. Chociaż jak zwykle podchodzę do nich z pewną nieśmiałością i trzymam odpowiedni dystans. :oops: :p

Zbyszek - jeżeli "nasze" obie Gosie nie prowadzą samochodu, to musimy kiedyś się zjechać samochodami na męską imprezę i potem oczywiście nie wrócić na noc do domu, bo nie ma nas kto odwieźć. Bo przecież cudze żony nie będą nas odwozić naszymi samochodami, prawda?

:D:D:D

Dzień Dobry.

Pomysł z odwożeniem przez żony z imprez nie bardzo mi się podoba. W naszym małżeństwie jest równouprawnienie - pijemy na zmianę :lol:

A najlepiej, jak impreza jest na własnym terenie, lub u sąsiadów - da się doczołgać samemu :D

błogosławione parapety obłogowione naturalnym obłogiem. :lol:

Marek, nawet nie wiem co to jest. Parapety wewnętrzne mamy drewniane, na zewnętrzne nie przyszedł jeszcze czas... :D

parapety z MDF-u to również parapety wewnętrzne - są tańsze od parapetów z drewna litego. Obłóg - to cienka (zazwyczaj od 2 - 7mm) warstwa naturalnego drewna, która naklejana jest na płytę a następnie całość zostaje obrobiona i pomalowana.

A czy możesz zdradzić gdzie kupowałaś parapety drewniane ???

będę również wdzięczny...

Parapety drewniane /klejone/ kupowaliśmy w hurtowni, która mieści się w Gaju /jak jedziesz zakopianką to po lewej stronie. Cena ich była bardzo atrakcyjna. Sami je malowalismy. :D

a jakiś kontakt w stylu telefon, strona web ??

Dzięki

http://www.drewal.com.pl/

proszę :)