Majka 14.07.2003 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Firma Drewal, nazwę pamietam, ale nie nr. telefonu. Musisz trochę poszperać w internecie. Jaro!!! Cos Ty taki szybki?? I jaka pamięć, pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 14.07.2003 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 pitbull - rozczuliłem się. Już dawno nikt się tak za mną nie ujął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.07.2003 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 You wellcome Zbyszku . We mnie jako w zwierzaku tez sie czasami budza ludzkie uczucia. Co prawda rzadko - no ale dobre i to na poczatek mojej humanizacji Jaro, zdaj raport z rekonesansu palacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.07.2003 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Dobre - kwaskowe lekko - bladzic jest rzecza humanoidalna Czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.07.2003 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Witam. Na wstępie się usprawiedliwiam . Pogoda trochę nam popsuła plany i nie pojechaliśmy, więc drewno nie sprawdzone. Ale sa następne plany, więc proszę o cierpliwość. Pit: albo za dużo alkoholu ? zlbo drewna za mało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.07.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Ciekawe, gdzie też się podziewa kgadzina. Czy może mieć związek z frapującym tytułem w dzisiejszym DP: ? "Zalany smok wawelski "http://dzisiaj.dziennik.krakow.pl/dzisiaj/i/Krakow/24/24.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.07.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Dzień Dobry. Zaczynacie mówić dziwnym językiem, nic nie rozumiem. Ponieważ siebie rozumiecie, muszę udać się do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 15.07.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Jaro! Ja Ci dam zalanego! To że piję na kawiarence, to wcale nie znaczy że się upijam:D. A swoją drogą to ciekawe, że jak mnie nie ma przez jeden dzień, to zaczynaja sie poszukiwania, a czy ktoś zauważył, że Agacka już ponad tydzień wagaruje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.07.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Niektórzy wiedzą, gdzie przebywa. A tym, którzy nie wiedzą, to napomknę /może rozbudzę zazdrość/, że jest na wakacjach w pięknych, wysokich i gorących górach, oddalonych o jakieś 2500km od Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.07.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 ... w pięknych, wysokich i gorących górach, Piękne i gorące - to się wyklucza ! Góry żeby były piękne muszą być zimne - bo wtedy jest śnieg i jest pięknie . Wysoki i gorące też się chyba wyklucza - jak pokazują zdobywców szczytów, zawsze zakutani w polary. Coś nam tu ściemniasz, Majka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.07.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 No wlasnie, ani dychu anie slychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.07.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Przeczytaj dokłanie jeszcze raz mój post i myśl Krzyś nie wolno podpowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 15.07.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Jak tam Wasze Sukiennice - coś słyszałam , że się sypią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 15.07.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Sypia sie, sypia - njapierw nam wrogie sily maszkarony zniszczyly, potem noz zakosil co tam wisial a teraz ktos tynki obgryza - jest podejrzenie ze to Wroclawianie (co to niby przyjezdzaja samotrzec i w grupach zorganizowanych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 15.07.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 A po co Wrocławianie mieliby Wam tynki obgryzać ??? Mają dosyć własnych staroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.07.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.07.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Obgryzają z zazdrości, bo niedługo Wrocław zostanie nazwany Breslau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 15.07.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 No i co ? My już dawno tak mówimy na Wrocław - "jadę do Breslau" , dźwięczna nazwa . To chyba raczej Kraków zazdrości podwójnych nazw zachodnim miastom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.07.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Festung Breslau - to chyba tak szło...Ale przy okazji - Alanta, właśnie często mam takie smutne wrażenie, jak odwiedzam Twoje piękne strony, że ludzie ciągle nie czują się tam u siebie ? Nie tylko w mieście ale w wielu wsiach czas jakby się zatrzymał pół wieku temu. Mam rodzinę we Wrocławiu, oni zbudowali sobie dom 20 lat temu, ale wokół mają kilka takich starych chałupek które aż się proszą o remont. Obawy czy kasa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.07.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Nie, raczej nie zazdrościmy. Mieszkałam kiedyś w miasteczku, które mialo przed wojną zupełnie inną nazwę To co, chcecie zminić na Breslau???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts