rich 17.07.2003 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Jestem jestemmusialemnachwilewyskoczyc po urzedach Niestetyjestemdopierow trakcie ustalen telefonicznychMajkajestemwNoworolu jakdoCiebie dotrzecPozdrawiamRich Ale jesttorozkalibrowane nie robi Przerw i piszejakchce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 17.07.2003 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Hallo Jest tu ktos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 17.07.2003 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Musze uciekac .Jutrorano jade do Chocholowa pewnie bede dopiero po poludniu i natychmiast sie odezwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.07.2003 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Górole witajom! Pochwolony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.07.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 No nibt byl ... ale jakby go nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.07.2003 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Dzień Dobry. Gdzie się włóczycie? Rich wysyłam Ci na priva adres biura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.07.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Włóczymy się po mieście... Chyba lepiej się samemu włóczyć, niż żeby człowieka psy rozwłóczyły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.07.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Dla tych co nie byli jeszcze a zostają na razie w Krakowie, wybierzcie się z dzieckami na wystawę "Ziemia z nieba" na Plantach (między kościołem Franciszkanów a Wawelem) - czynne całą dobę. Warto. Bez dziecek też warto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.07.2003 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Nie ma Was juz, ale podzielę się z Wami moja radością. Dzieci wracają z gór, cały miesiąc się nie widzielismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 19.07.2003 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2003 Zapewne ucalowaniom i usciskom nie ma konca, prawda Majka. Jeden wyjechal za wielka wode, drugi przyjechal = same niespodzianki Rich, powiedz na jak dlugo "wpadles" do kraju? Czy tylko Majka bedzie miala te frajde poznania Ciebie??? Zauwazylam, ze nowi (ja tez prawie jak nowa ) pojawili sie wsrod nas. Milo Was widziec. Pozdrawiam z nadzieja, ze czesciej bede zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.07.2003 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Majka, sprawdz czy dzieci nie maja zacementowanych nog. Probosz jedej z parafii nad Raba uparcie twierdzil ze rzeka plynie cement z powowdu betonowania progow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 21.07.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Witam w poniedziałkowy poranek. Witam ciepło, ale nie za ciepło, bo żar z nieba przewidziany na dzisiaj i kilka najbliższych dni będzie nas zabijał powoli i skutecznie. Więc nie chcę do tego jeszcze dodatkowo przykładać ręki Piszcie co u Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.07.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Do czego nie chcesz przykladac reki ? Do zaru czy do zabijania ... a jesli tak to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 21.07.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Witaj Pit! Dajcie mi no tego proboszcza, to pogadam z nim o betonach i cementach. I mimo wyssanego z mlekiem matki szacunku dla stanu kapłańskiego postarałbym się wytłumaczyć mu gdzie popełnia błąd w rozumowaniu, które trąci idiotyzmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.07.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Witaj. Podobno tak mu powiedziala turystka ktora przyszla z cementem na nogach ale kobiety sa "wietrzne" Z Twoim rozumowaniem i wyssanymi wiadomosciami zgadzam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.07.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 A moje pociechy już wróciły, zostały wykąpane, wyposażone w czyste rzeczy i znów jadą na dwa tygodnie do babci . Będą się pławić w upale i w wodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 21.07.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Pit - nie chcę przykładać ręki do mordreczego żaru dokładając moje gorące poranne pozdrowienia. Tyle w tym temacie. Idę na chłodną wodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.07.2003 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Jak mogliscie zmyc im "opalenizne" - to jest nieludzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 21.07.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Hej A ja już po urlopie weekendowym. Dziecka zostawione na 2 tygodnie w „dobrych rękach”. Na plaży byłam jedyną przedstawicielką białej rasy. Reszta to jacyś tacy czekoladowi. Tak się smarowałam kremami z filtrem, co by mnie słońce nie dopadło, siedziałam razem z dzieckami w wodzie, ale to nic nie dało. Dopadło mnie i spaliło mi dekold. Następny poważny wypad to 5 sierpień, ale to już na 2 tygodnie. Kto ma klimatyzację w pracy. Bo my pracujemy na 2 wentylatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.07.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Dzień Dobry. Pit, moje dzieci były nie w tych górach. Tam nie ma rzeki do pływania, ale jest kryty basen w ośrodku KRUSU. Beton zaschnięty na kamień Rich - przywiozłeś sobie autko zza oceanu? Pytanie do wszystkich, pamiętacie może wątek o alarmach /rozprowadzenie, okna, centralka/ - przypomnijcie tytuł, bo nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts