Marek_B 21.07.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Ello, ello witam wszystkich serdecznie po weekendzie . Potrzebuję w tym tygodniu dokonać wytyczenia fundamentów... I w związku z tym mam pytanko. Czy ktoś z Was nie ma dobrego geodety ?? Prosiłbym o namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.07.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Zielona, wieloryb ma gorzej bo musi się obejść bez wody i bez wentylatorów . My za to pławimy się w luksusie klimy... Pit, drewno sprawdzone - pocięte na 30 cm kloce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 21.07.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 A'propos wiedzy budowlanej i stanu kapłańskiego: Na moim ślubie Ksiadz przytoczył przypowieść o budowaniu na piasku (że be) i na skale (że OK). Trochę Go zatkało, gdy część gości (łącznie ze mną przy ołtarzu) zaczęła chichotać Komentarze poślubie: "Ksiądz fajny, ale co On wie o budowaniu..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.07.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Alanta, księdzem nie jestem, może by się znaleźli lepsi kandydaci w krakowskiej, ale przyznam, że nie rozumiem... Dlaczego zalecenie budowania na skale wzbudziło taką wesołość wśród ekspertów budowlanych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.07.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Jaro, a pytałeś, czy przywiozą do Krzeszowic? Potrzebujemy 10 kubików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.07.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Temat transportu nie został rozpoznany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 21.07.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Jaro, bo piasek uznaje się za najlepszy z możliwych gruntów - ze względu na to, ze jest przepuszczalny i niewysadzinowy, a budowanie na skale jest cholernie kłopotliwe ze wzgledu na jej urabialnosć - a właściwie brak urabialności - wiesz , jakie kłopotliwe jest uzyskanie pozwolenia na wysadzanie skał... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.07.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Jaro, a da się rozpoznać? Może sama dałabym radę, jeżeli użyczyłbyś mi nr. telefonu do dostawcy. Alanta, budowanie na skale jest na wieki Piasek jako grunt malo stabilny do tego sie nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 21.07.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Piasek jako grunt malo stabilny do tego sie nie nadaje. Uważaj, żeby Cię budowlańcy nie pobili po takim stwierdzeniu No i kto dziś buduje na wieki...po nas choćby potop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 21.07.2003 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Majka odebralem dopiero teraz Twoja wiadomosc i zatem jesli pozwolisz pcham swoje cielsko do Twojego biura.Tylko sie nie przestaszpozdrawiam Wszystkich z pieknego Rynku Krakowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.07.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 [quote name="Alanta No i kto dziś buduje na wieki...po nas choćby potop [/quote] Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 21.07.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Marek_B - mam w rodzinie geodetkę uprawnioną. Tyle że akurat do końca tygodnia jest na urlopie. Miałbyś ochote poczekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.07.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 A czy ja wyglądam na strachliwą Jest pretekst do wyjścia na kawę. Hurra. Rich, czekam z utęsknieniem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.07.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 No proszę, każda mężczyzna to dobry pretekst, żeby się wyrwać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 21.07.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 jaro, sypnij troche szczegolow. Po ile, jakie drewno, jaka wilgotnosc, skad, transport ? Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_B 21.07.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Marek_B - mam w rodzinie geodetkę uprawnioną. Tyle że akurat do końca tygodnia jest na urlopie. Miałbyś ochote poczekać? w planach miałem wytyczyć fundamenty jeszcze w tym tygodniu, ale musze jeszcze zrobić rozeznanie za ile i u kogo. Tak więc jak najbardziej poproszę o namiary. Niewykluczone że skorzystam... P.S. A czy istnieje możliwość kontaktu telefonicznego przed końcem tyg. ? - chodzi o cenę za usługę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.07.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 No proszę, każda mężczyzna to dobry pretekst, żeby się wyrwać ... Jaro - każdy, każdy. Rich by sie obraził, że został tak zniewieściały Kawa była pyszna, Rich... ekstra. Nawet ktoś do nas dołączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 22.07.2003 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Witam Wszystkich bardzo serdecznie! Sterta papierów jakby ciut zmalała! Optymizm nie został unicestwiony wizytami w urzedach Muszę się Wam czyms pochwalić: w sobotę widziałam wreszcie WIELORYBA! Jest naprawdę fantastyczny i od razu poczułam do niego sympatię! Rich jak to miło,że wreszcie jesteś! Opowiadajcie co słychać tak dawno mnie tu nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 22.07.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Ano prac i praca. Burza idzie - bedzie lalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.07.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Palecze niech przeszukają swoje skrzynki. Jaki rześki dziś poranek. Wieloryb patrzy dziś zupełnie w inną stronę - na wschód. Nigdy tego nie robił... Wypatruje Agackiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts