Agacka1719499039 25.07.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Redek no pewnie że przyjmiemy! Kalwaria to piękna miejscowość!Napisz o sobie coś więceje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redek 25.07.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Z checia. Mam lat 30 + VAT (niestety, 22%). Od 18 lat mieszkam w Krakowie, ale urodzilem sie i wychowalem w Przemyslu. Udalo mi sie zdobyc chyba najmniej sensowne wyksztalcenie - skonczylem teatrologie Ale pracuje sam u siebie, troche jako wydawca, troche grafik, troche redaktor. Zona para sie nauczaniem maluchow. Mamy dwoch chlopakow - 11-letniego Kube i 5-letniego Macka. A budowanie dla czlowieka po humanistycznych przejsciach, jest zajeciem magicznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.07.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 No to witaj w klubie!Dla większosci z nas budowanie własnego domu to coś paranormalnego A masz gdzieś zdjęcia z tych osiągnięć?Jeśli tak to prześlij Zielonej i ona wpisze Cię na czarną listę osób straconych Jesli oczywiscie masz taką ochotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redek 25.07.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Zdjecia musze powybierac, to mi chwile zajmie. A co to jest ta czarna lista? (bo Zielona Kasie zauwazylem juz na forum, a zdjecia jej domu wprowadzily mnie w melancholijno-katastroficzny nastroj). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.07.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Cześć Redek. Dlaczego w nastrój katastroficzny? Coś jest takiego na zdjęciach domu Kasi? To co będzie jak zobaczysz zdjęcia innych domów, albo brzózek Agackiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redek 25.07.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Melancholijno-katastroficzny: raz popadam w melancholie, bo chcialbym juz miec taki sliczny dom, a zaraz potem patrze na rozgrzebana budowe - no i katastrofa Nigdy tego nie doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.07.2003 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Qrcze ... redek ... już się boję ... Adres albumu grupy krakowskiej: http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=6101&q=Zielona_Kasia&k=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 25.07.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Pit, moje serdeczne gratulacje Mam nadzieję, ze nam się LYDERZY na forum nie pobiją o palmę pierwszeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.07.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Witam Wszystkich slonecznie zza poludniowej miedzy!!!! Pit - gratuluje LIDERA! kgadzina - dla Ciebie (Kelt sie chlodzi) i Kubusia wszystkiego najlepszego! i dzieki za poczestunek... Od dwoch tygodni deszczu nie zaznalem...oby tak dalej do 01.08. czego Sobie i wszystkim forumujacym zycze... Przyjechalem do Kezmaroku na drobne zakupy a corka wypatrzyla kawiarenke internetowa... A wieczorem grill... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.07.2003 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Dziewczyny nie wiem czy zwróciłyście uwagę,ale męska część naszej grupy sobie prawie cała pojechała.Czyli co zostawili nas samopas?Ciekawa jestem czy pozostali przedstawiciele gatunku,utrzymaja nas w ryzach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.07.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 redek ... doczekasz, doczekasz, jeszcze tylko dach, kominy, tynki, wylewki, ocieplenie stropodachu, tynk zewnętrzny, podbitka, malowanie, flizy, wyposażenie łazienek, podłogi, lampy .... itd, itp ... i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redek 25.07.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 O nie, zaraz po dachu - sprzatanie i... trawka, lezak, piwko, grill. Czyli przerwa na rekonwalescencje i korzystanie z ostatnich dni wakacji na SWOJEJ dzialce (pierwszy raz w zyciu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.07.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 redek, zabezpiecz sobie styropian, po tym grillu i piwku, trzeba na czymś spać Agacka, jakie "trzymanie w ryzach"? Tomkowi się nie udaje, to jak mają to zrobic inni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.07.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Dzieki za zyczenia. No dziewczyny, prosze sie trzymac w ryzach bo Was wezme do galopu na budowie , a prace to ja umiem wymyslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.07.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 A jaki rodzaj pracy to miałby być? Bo jesli chodzi o przenoszenie mięska z grila na talerzyki to ja chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.07.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Dzieki za zyczenia. No dziewczyny, prosze sie trzymac w ryzach bo Was wezme do galopu na budowie , a prace to ja umiem wymyslac A wydawało mi się do tej pory, że do galopu przechodzi się przez popuszczenie cugli Agnieszka ja wolę przenosić to mięsko z grilla prosto do ust, a nie na jakies talerzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.07.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Owszem przez popuszczanie ale przy rownoczesnym uderzeniu w bok ostrogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.07.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Roboty sa powazne - typu skuwanie tynkow, plytek, wylewek czy chociazby kopanie rowow przeciwlotniczych. Nie ma zartow - zadne grilowanie. Na jedzenie trzeba zasluzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.07.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 ... wolę przenosić to mięsko z grilla prosto do ust, a nie na jakies talerzyki To się nazywa ognista dziewczyna . Żegnam Was serdecznie na długie tygodnie. Do zobaczenia (do sforumowania ? ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.07.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Pit ja myślałam naiwnie,że tym przenoszeniem,nieważne gdzie juz sobie zasłużę A z drugiej strony to są przeciez wakacje,nie można by tak jakoś ulgowo? Jaro jedź w spokoju i nie zapominaj o tych co tu zostali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts