Majka 25.07.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Owszem przez popuszczanie ale przy rownoczesnym uderzeniu w bok ostrogami Jak będziesz uderzał ostrogami, to koń moze Cię ponieść. A wtedy nie chciałabym być w Twojej skórze. Jaro - bawcie się dobrze, myśl o nas czasami, ale nie za dużo bo dostaniemy czkawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.07.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Jaro i pozostali wyjeżdżajacy mam nadzieję że nie planujecie safari! Ot przestroga:Pan Władek był zapalonym myśliwym i duszą towarzystwa. częto wyruszał na safari a po powrocie całymi nocami opowiadał znajomym swoje przygody i różnorakie historie.Pewnego razu, jak co roku, powrócił z safari. Jednakżey tym razem jakiś taki przygaszony, smętny. żony nawet nie przywitał, przyjaciół spławił trzema słowami, zasiadł przy oknie i patrzy w dal pustym wzrokiem. Minął tydzień, drugi, potem miesiąc a pan Władek dalej nie swój, cichy taki, w oknie wysiaduje. w końcu żona nie wytrzymała i mówi- Władek, ty mów co się stało bo ja już tak dłużej nie mogę!Po długich namowach, proźbach i groźbach pan Władek zgodził się opowiedzieć żonie o przyczynie swojego otępienia.-Pamiętasz, ostatni raz jak byłem na safari? Pewnego dnia zgubiłem się w buszu. Biorę więc podręcznik "Nauka przetrwania w buszu w weekend" i czytam, że najbezpieczniej jest nocować przypiętym do gałęzi. wybrałem więc spory baobab, wspiąłem się na wysoko położoną, mocną gałąź i przypiąłem się wszystkimi paskami, jakie miałem. Zasnąłem jak te dziecię, aż nagle czuję... otweram oczy a tu taki wieelki goryl mnie posuwa!! Zanim się z tych pasków odplątałem, to już mnie bydlę trzy razy zgwałciło...No co ty, Władziu, przecież to głupie bydlę - nikomu nie powie... - pociesza żona, a pan Władziu:- no tak... nie powie, nie zadzwoni, nie napisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 25.07.2003 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Witam wszystkich, a w szczególności kolejnego czlonka grupy krakowskiej. Gratuluje liderom, którzy zachowują się jak należy, tzn. wedlug schematu "ależ skąd, nie dbam o zaszczyty, ale jeżeli Państwo tego sobie życzycie to przyjmę tą funkję" Skladam serdeczne życzenia, obywdu solenizantom. Co zaś do grila, to owszem będzie dziś wieczorem, więc zapraszam do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.07.2003 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Twój wieczór to będzie za jakieś 8 godzin Jak idą doświadczenia z tymi "pędzącymi"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 25.07.2003 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Dziękuję, nie narzekam. Pędzą dalej i chyba jeszcze trochę im to zajmie. Owszem, wieczór będzie za jakieś 8 godzin, więc jest wystarczająco dużo czasu, aby dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.07.2003 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Mam nadzieję, ze nam się LYDERZY na forum nie pobiją o palmę pierwszeństwa Alanta - jeżeli Pit uderzy mnie w jeden policzek - w co wątpię - to nadstawię drugi Dodam, że oczywiście chodzi o pierwszeństwa, bo internetowa to już nam obydwu dawno odbiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.07.2003 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 No proszę a Pit nie chwalił się,że udaje się pod palmę To nieładnie! Dzieńdoberek w niestety poniedziałek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.07.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Co z Wami? Pobudka!Inni maja gorzej:Żona budzi się w środku nocy i stwierdza, że jej mąż zniknął. Słyszy cichy szelest z piwnicy. Jej mąż zwinięty w kłębek siedział tam na podłodze ze łzami w oczach. - Co ci się stało, kochany? - pyta kobieta. Na co mąż odpowiada: - Pamiętasz, co powiedział twój kochany tatuś, kiedy nas złapał, jak uprawialiśmy seks, a mieliśmy wtedy po 16 lat? Powiedział: albo się z nią ożenisz, albo pójdziesz na 20 lat za kratki. I wiesz co? Dziś już byłbym wolnym człowiekiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.07.2003 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Dzień Dobry. Obudziłam się juz dawno, ale mam mały młyn. Byłam wczoraj na zebraniu osiedlowym w remizie. Było nieźle, burmistrz chyba juz mnie nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.07.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Majka nie masz co robić w niedziele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.07.2003 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Zebrania są po "sumie", jest jedna z niewielu atrakcji na wsi, nalezy na nie chodzić. Super sprawa Kto nie uczestniczył - ten nie zrozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 28.07.2003 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Witam wszystkich serdecznie . Pieknie . Odczytalem wszystkie wiadomosci od ostatniego pobytu i zeczywiscie musza byc wakacje gdyz aktywnosc coraz mniejsza. Numer piekny . Odebralem moja prywatna szefowa z lotniska wraz z psica i nastaly odrazu czasy amerykanskie krotko za uzde i kawaleryjska szkola . Czy kierownik budowy zalatwiony? czy auto kupione? czy Pan od wykopow umowiony? Czy znasz juz tego Pana ktory bedzie lal fundamenty? Boze Ucieklem na rynek By poatrzec na dziewczyny w spokoju pijac piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 28.07.2003 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 pitt gdzie jestes gadzie . Jesli sa dziewczyny to rozmawiasz jesli ich nie ma to milkniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 28.07.2003 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Pa Pa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.07.2003 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 Witam. Dzisiaj to już pobiliście rekord w rozmowności. A więc i ja skryję się za obłokiem milczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 29.07.2003 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Zbyszek nie rób mi tego! Jeszcze chwilka i zostanę tu zupełnie sama! A wiecie jak fatalnie się rozmawia z kimś takim jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 29.07.2003 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 A ja jestem przed prawdziwym dwutygodniowym urlopem i mam seksualne dni w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 29.07.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Kasia co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 29.07.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 AgaPo prostu p..... robotę, tzn. niemoc twórcza mnie dopadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.07.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Dzień Dobry. Kasia, ale mnie zaskoczyłaś, Ty taka stonowana kobieta, a takie słownictwo? Chyba rzeczywiście czas wysłać Cię na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts