Zielona 29.07.2003 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 MajkaOj czas ... oj czas.A które słowo Cię zbulwersowało: "niemoc" czy "twórcza"?Sorry Mam głupawkę i podejrzewam, że do piątku mnie będzie trzymała, chyba, że ktoś mi da solidnie po łbie.Taka przedurlopowa głupawka. Zwłaszcze, że jadę na urlop z dziećmi (bez Marka) i z koleżanką i jej dziećmi (bez jej męża). Mężowie pilnują biznesu.Tak, że poszalejemy z małolatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 29.07.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 czesc dziewczyny, ale ja mam fart wchodze a tu trzy glodne urlopu pieknosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 29.07.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Pit a co zrobisz jak się okaże że nie tylko urlopu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.07.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Fatycznie, ale z Ciebie farciarz tylko nie mogę doliczyc się tej trzeciej piękności. Mi urlop nie przysluguje, mam za małą wysługę lat Pit, a Ty kiedy zabierasz ukochaną żonę i synka na wakacje? Kasia, mnie Twoje słownictwo tylko zdziwiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 29.07.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Aga, no jak to co - bede korzystal z okazji Majka - urlop Ci przysluguje, Tomek do roboty a Ty na Bahama Mnie nie przysluguje urlop, za duzo spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 29.07.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 No to ja Was witam pieknie z urlopu... wprawdzie bez polskich literek i z dziwnie poprzestawianej klawiatury , ale sobie poradze przez godzinke... Na poludnie od Tatr do wczoraj do 13.000 ukrop a potem burza... ,ale ma to tez dobra strone...wyladowalem w kawiarence...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.07.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Tomek ciężko pracuje. Serio Pomalował wszystkie okna, drzwi wewnętrzne, a teraz razem z kuzynem Krzysia wzięli się za ocieplanie domu. Pit, dlaczego Tobie urlop nie przysługuje? Będziesz się bronił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 29.07.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 ok.Głupawka przedurlopowa mi przeszła, bo zostałam zawalona projektami.Na razieMuszę zdążyć do piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 29.07.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 No to pozdrow Tomka robotniczym usciskiem dloni Za duzo mam roboty a tak uparcie sie przed robota bronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 29.07.2003 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Ja jak zwykle wpadam pod koniec dnia. Dobrze jest słyszeć, że są jeszcze tacy, co mają za dużo roboty. Agacka - dopóki mi Al Kaida nie odetnie złącz internetowych to będę wpadał. Krystian - gdybym mógł, to chętnie bym wpadł na piwo i brambory. Ewentualnie mogłyby być również knedliczki. Co zaś do Kasi jadącej grupowo na urlop, to jak zwykle bedę kibicował z oddali. No i rzeczywiście. Skąd takie słownictwo? No, no,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 30.07.2003 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Wiecie co, gdyby za oknem tak nie padało,byłoby mi bardzo przykro,że muszę tu siedzieć i pracować A tak i żal troszkę mniejszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.07.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Idac dalej tokiem rozumowania. Wcale nie ma pretensji ze sie kiepsko jezdzi w czasie deszczu. Parafrazujac pewna Pania posel dodam wrecz ze "pragne deszczu jak kania dzdzu" Ale, ale to dygresja. Szesc wszystkim pracoholikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 30.07.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 A w szczecinie dzisiaj ukrop, juz jest 28 w cieniu. Dobrze, że nie muszę w tych warunkach pracować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.07.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Piszemy o tym Szczecinie czy szczecinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 30.07.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Szczecinie of course. upał padł mi na mózg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.07.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Bikosa a Ty gdzie się zgubiłaś do krakowskiej wpadła? Szybciutko do domu i to już!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 30.07.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Do wtorku proszę jednak o słońce,bo wbijam wreszcie pierwszą łyżke koparki w ziemie A wszystkich grilaży,zachęcam do odrdzewiania sprzętów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.07.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Dzień Dobry. Ja lubię deszcz, nie lubię tylko jego skutków na naszym podwórzu A poza tym, jak pada to mniej mnie zadrość zżera, że inni na wczasach Dobra, wiem, że to nieładnie tak myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.07.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Dlaczego, nie ladnie - ludzkie. O wiele gorsi sa "ideowcy" co to muchy nie skrzywdza a za pazucha czort siedzi. Aga - no wybyczylas sie to wypada sie wziasc wreszcie do roboty. bikosa nie przejmuj sie - zartowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.07.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Pit, dziękuję, czuję się rozgrzeszona Masz predyspozycje na "opiekuna duchowego" lub psychoterapeutę, czy napewno dobrze wybrałeś Swoją drogę zyciową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts