monias 30.11.2002 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2002 I powiało markotnością, ale to chyba ta pogoda.Głowa do góry- ściany rosną i to powinno nas napajać optymizmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 01.12.2002 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2002 Do pełni szczęscia potrzeba mi szóstki w Lotto. Nadal null Z kim by to pogadać, by zamówic chociaż 1 milion w nastepnym losowaniu ? Może ktoś wie? I tym optymistycznym akcentem żegnam się ........ do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.12.2002 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 Dobry okres - spruboj z Mikolajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.12.2002 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 On 2002-11-30 09:45, Gajka wrote: Andrzejp http://forum.murator.com.pl/images/smiles/icon_smile.gif Dużo radości i wszelakiej pomyślności we wszystkim co robisz. http://forum.murator.com.pl/images/smiles/icon_smile.gif Dzięki Gajka. Nie było mnie tu od paru dni, bo bawiłem w delegajach. Na Północy zima a u nas jeszcze temperatury jesienne. Ma ktoś sprawdzone informacje o postępach zimy w naszych stronach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czenx 02.12.2002 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 hej ludzie nie zapadajcie w zimowy sen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 02.12.2002 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 napiszę do Mikołaja Doradźcie proszę, którego MAX-a wybrać? Biegonice, Leier, Bielowice a może jeszcze jest lepszy ? Wkrótce będziemy kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 02.12.2002 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 Czy to może ktoś z Was wygrał w tego totka 10 mln? Byłoby za co urządzać i budować ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 02.12.2002 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 Jak juz wiesz, nie ja jestem tym szczęśliwcem Ktoś tu mówi o zapadaniu w sen zimowy, a sam ledwie nosek wystawił z ciepłej kryjówki Dla nieoglądających pogodę: idzie zima, buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.12.2002 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 Idzie zima a ja delej domku nie mam Jak ci biurokraci nie bedą szybciej przerzucać tych papierków to nigdy nie zaczne tej budowy! Czy ktoś zna sposób na dodanie im speeda? Pozdrawiam i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.12.2002 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 Najlepiej gamonia z "gory" i obcesowo a potem czekoladki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.12.2002 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 Kochani, dziś "po prośbie". Przyjacielowi popękała stara instalacja c.o. Szukam fachowca, który mógłby w trybie awaryjnym coś niecoś podłatać. Wiem, że to prawie beznadziejne bo wszyscy dobrzy są zajęci, ale co szkodzi zapytać ? Chodzi o Kraków (rejon Bieżanowa). Wszelkie namiary - mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.12.2002 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2002 Hej, grupo krakowska, zamarzliście? A może zabraliście się za nadrabianie zaległości w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 04.12.2002 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2002 Melduję się. Ale humor mam nietęgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 04.12.2002 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2002 Oj tak, jakis zwariowany okres nastał w pracy Szukam pracy mniej stresującej i lepiej płatnej Jakby ktoś słyszał, to jestem chętna Ps. dziś dotarł kubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 04.12.2002 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2002 Az strach otwierac ta strone . Krakusy co sie dzieje. Wiadomo ze jest chlodno ponuro i wilgotno ale przeciez mogloby byc gorzej.Zielona juz pare dni temu mialem napisac co sie dzieje z dziennikiem jest wspanialy tylko nic sie nie dzieje od 11/25 co jest ? Nie badz w dolku a pomysl co bedzie za 5 lat i do roboty.Pitbull czyzby tylko kosci zostaly ktorych nie lubisz? Mnie zasypalo i nie placze:grin: Usciski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.12.2002 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 Gajka, Ty jestes "chetna" ja jestem "chetny" - moze cos z tego bedzie Rich - "Alea akta est" - Kosci zostaly rzucone a w takim zimnie nie chce mi sie ich podnosci bo chyba by mi szczekla odpadla . Klasyka roku jest coroczna (to cieszy), drogowcy jak zwykle sa nieprzygotowani do naglego ataku drobnego puchu w zimie. No bo ktoz w zimie oczekuje sniegu? Uwazajcie na golonki - konczyny i stapajcie z rozmyslem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.12.2002 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 Rich. Dzięki za słowa otuchy. W dzienniku nic się nie dzieje, bo nie chcę publicznie przeklinać. Nadal ekipa robi podbitkę pod dach, pracują co trzeci dzień. Bałagan wokół okrutny i po prostu marzę by skończyli i poszli w p.... . A jak zrobią, to w dzienniku będzie cicho aż do lutego, kiedy to wejdą instalatorzy.Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.12.2002 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 No dobra, nie ma się co umartwiać!Będzie lepiej, jak mówi jaro.http://www.afternight.com/smiles/jump.gif] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czenx 05.12.2002 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 Ludziska !Trza sie cieszyc z zimy! Ida swieta, prosze sie wybrac wieczorkiem na spacerek po rynku (najlepiej parami i dobrze sie ubrac) a powrot dobrego nastroju gwarantowany. Bedzie mozna poczuc swiateczny nastroj. No i sniegu troche spadnie to na narty/sanki/zjezdzanie na pupie mozna sie wybrac!Ale co jest najciekawsze z tego wszystkiego ze po tej zimnej zimie przyjdzie znowu piekna wiosna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 05.12.2002 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2002 A mnie się tam nie chce "wystawiać nosa z ciepłego domku". Nareszcie mam ciepłą wodę i ogrzewanie, podłogówka hula aż miło, tylko jeszcze nie nauczyliśmy się tego wszystkiego obsługiwać. Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile radości może człowiekowi sprawić wejście pod własny ciepły prysznic :grin: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts