Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Krystian - zdjęcie domku będzie jak skończą robić dach. Na razie wciąż gołe belki, których nie bardzo wypada pokazywać. Bo to jakby publikowac zdjęcie żony bez ubrania. 8) Zresztą, co tam bez ubrania, bez makijażu! A tego to już zupełnie nie wypada. :p

kgadzina - Ocho. Znowu temat: co poeta mial na myśli? Co ja tam myślę to myślę. Ważniejsze jak tam naprawdę było.

Pozdrawiam Panie przed urlopem i po urlopie, jak również "kobiety pracujące".

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

OOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

Są dziewczyny :p :p :p !

I to jakie zróżniczkowane! Jedne blade i posłuszne, inne opalone,jeszcze inne zrobotyzowane... :wink: , ale wszystkie pracowite (nawet urlopu im szkoda na bezczynność) i pełne humoru...

zbyszekP - bez mokijażu nie wypada, masz rację... :lol:

kgodzino - TY to potrafisz zaintrygować kobiety... :lol: :lol: :lol:

ŁOMATKO !!! Jakie tu wczoraj były puchy - kgadzino only YOU and ME, ale jak urlopowicze wrócą to zaległości przeczytają w pięć minut, a pitbull (słusznie) powie, że GK pod jego nieobecność była mało produktywna... :wink:

Nic dziwnego, że w taki upał nikomu nie chciało się pisać, może się ochłodzi po padającym właśnie deszczyku... :roll:

ŁOJCZE! Krystian - Ino my dwa bez caluśki dziyń?! To sie w pale nie miyści!

Zaczekamy sobie cierpliwie na koniec wakacji, koniec urlopów, początek szkoły i kolejne wymówki :D dlaczego aktywność na krakowskiej spadła.

A póki co to może stukniem tego Kelta co?

No, rzeczywiście, aktywność jakby spadła.

kgadzina - o jakim to lesie mowa? Czyżby gdzieś pod Krakowem była obfitość ryb? Moj znajomy, nie ten od strzelania, jeździ co roku na Mazury na łowienie rybek ( i na coś tam jeszcze). Ale zawsze wraca z kilkudzisięcioma słoikami marynat rybkowych. Pycha. :p

kgadzina - skąd TY wiesz,że ja mam Kelta :o ??????????????????????

Bażancik był faktycznie już ostatni, ale od dzisiaj będę wystawiony na próbę charakteru....łostonom śe eli nie łostonom...(do następnego spotkania GK), no powiedzmy, że tego Kelta który jest w lodówce wypiję za dwie godzinki za Twoje zdrówko... 8) (zostaną jeszcze tylko 4!)

zbyszekP - nie zachwalaj tylko przywieź kiedyś na spotkanie GK, takie pychoty, nawet grilować nie trzeba... :p

Krystian - jak to skąd wiem ze wciąż jeszcze masz Kelta?

Sprawa jest prosta :wink:

Po pierwsze - mam u Ciebie obiecanego Kelta na wypadek gdybyśmy się spotkali. Poniewaz nie wiadomo kiedy to nastąpi, to trzymasz stale Żelazną Rezerwę 8)

Po drugie - jak się przywozi piwo do domu od naszych południowych sąsiadów, to zawsze na początku wypija się pośledniejsze (jesli w ogóle taki tam są! :roll: ) gatunki, a Kelta zostawia na*:

1) specjalne okazje

2) czarną godzinę (nie mylić z gadziną a tym bardziej z kgadziną :D)

3) wszelki wypadek

*) niepotrzebne skreślić

Sam zawsze tak robię i stąd mój zasób informacji :D :D :D

Dzień Dobry. Ale było fajnie, miałam 2 i pół dnia wolnego, wybyczyłam się wspaniale. Goście przewijali się przez nasz dom, było ognisko ze spiewamy /repertuar wojenno-harcersko-rajdowy :lol: / Nikt nie wpadł do stawu, straty niewielkie. Sąsiedzi policji nie wzywali :lol:

Krzyś, Twoje wnioski z przestrzymywania najlepszych trunków na koniec nie sprawdziłyby się w moim przypadku. ja zawsze zaczynam od najlepszych. :D

Z wielorybem już się wyjaśniło. W czasie którejś z gwałtownych burz urwał postronek i zbiegł w kierunku nieznanym. Żeby było śmieszniej - właściciel dowiedział się o tym dopiero z telefonu z wieży kontrolnej lotniska w Balicach... Na ich radarach pojawił się niezydentyfikowany obiekt latający. Namierzyli go optycznie... odczytali napisy na brzuchu i zadzwonili. Jeśli wieloryb spowodował jakieś kłopoty w ruchu lotniczym to właściciel może mieć spore kłopoty...

Wieloryb wylądował następnie w obejściu chłopa z Zabierzowa, który potraktował go podobno widłami :D . Podobno, bo chłop się zapiera, że nie. Dość, że znaleziono go w końcu w polach, kilkaset metrów od zbudowań z dziurami w obu bokach...