Majka 18.08.2003 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Daleko nie zaleciał...... ciekawe. Przy gwałtownej burzy - tak silnej, że się urwał - powinni go znaleźć, gdzieś na Podchalu albo w Opolskim. Ciekawe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 18.08.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Hej Ja też pierwszy dzień po urlopie. Teraz tylko odrobię zaległości, ogarnę papiery ... Czy ktoś może mi w skrócie powiedzieć co się działo w grupie przez ostatnie dwa tygodnie? Oj działo się niestety małoco - od 31.07 do 17.08 GK zapisała tylko jedną stronę, więc chyba skrócić się już nic nie da... Nadrabiajmy zaległości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 18.08.2003 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Jaro - a czy coś wiadomo o przyszlym losie Wieloryba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.08.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Zbyszku - wobec zapotrzebowania społecznego - będę sumiennie informował o dalszych losach wieloryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Dzień Dobry. Moje dzieci są faktycznie zawiedzione brakiem stałego elementu krajobrazu w postaci wieloryba Jadąc do szkoły nie będziemy przecież zbaczać z trasy, aby oglądać żyrafę, która ewentualnie mogłaby atrakcyjnością dorównać wielorybowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 19.08.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Witam wszystkich! Fajna burza była dziś raniutko. Jeden piorun to tak trzasnął, że mnie prawie z łózka wyrzuciło - taki był huk. Dobrze że są w domu dzieci, to się człowiek tak strasznie nie musial bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.08.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Burza poranna w mieście ma w sobie coś oczyszczającego - gwałtowne przejście nocy w dzień, żadnych tam panie romantycznych wschodów słońca, tylko piorun trzaśnie i człowiek już na nogach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Jaka burza? Nic nie słyszałam. Burza jako naturalne odgłosy Matki Natury - zupełnie są dla mnie nie zauważalne, za to Tomek wstaje, chodzi po całym domu zamyka okna i rano mówi, że kompletnie nie mógł spać. Ale jemu przeszkadza też za głosny świergot ptaków, szczekanie psów w oddali itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 19.08.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Majka - kup paczkę waty albo stopery do uszu :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.08.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Od poniedziałku nie jestem już obywatelem Stołecznego Królewskiego Miasta Krakowa. Byłem krótko bezdomny aż wreszcie przygarnęła mnie Wieliczka. Także wkrótce będę miał na tablicy rejestracyjnej auta zamiast szacownych literek "KR" taki śmieszny napis w rodzaju " KWI K...". Wygląda na to, że trzeba będzie się zrzec samozwańczej funkcji ojca założyciela grupy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 19.08.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Jaro.Ja też jestem KWI KO konkretnie 22. Może założymy podgrupę ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 19.08.2003 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 A ja niedawno z KVX przeszedłem na KR... Qrcze - kto ze mną założy podgrupę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 19.08.2003 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 To może ja z tej racji, że kiedyś miałem ... KXV... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Qrcze, podgrup im się zachciało Właśnie wróciłam z kawy z ...Richem. Prosił, aby wszystkich pozdrowić. Ma już gotowe fundamenty, drewno przywiezione, robotnicy są. Nie zdecydował się jeszcze na producenta okien drewnianych /tylko impregnowanych, nie malowanych/ - może macie kogoś do polecenia? Kontakt z nami ma utrudniony, bo TP jeszcze nie podłączyła kabla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 19.08.2003 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Rich! - słyszysz? Pozdrawiamy Cię! Fajnie że tak efektownie walczysz. Mamy nadzieję że wszystko idzie tak jak trzeba ku zadowoleniu Twojemu i Twojej żony. Majka - a czemu nie chcesz zaakceptować istnienia podgrup? To moze być bardzo ciekawe jakie powiaty reprezentujemy będąc "w kupie" Krystian - Poważnie miałeś KXV? Rozumiemn że teraz póki co jest SO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2003 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Krzyś - piszesz pracę z socjologii? My reprezentujemy powiat Krzeszowicki, a nasze autko - krakowski Nie wiem, czy nie popsuje Ci to badań statystycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 19.08.2003 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 No, dajcie spokój z tworzeniem "struktur poziomych". Rozbijactwu należy stanowczo powiedzieć NIE. jaro - dzięki za obietnice o informowaniu o dalszych losach wieloryba. Kiedyś raz go dojrzałem, ale nie odczytałem napisu. Świadomość tego, że już mógłbym treści tego napisu nie poznać powoduje, że mam wrażenie jakbym stracił coś ważnego w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2003 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Zbyszek, jak Twoje doświadczenia z tymi pędzącymi? Nie zaszkodził im brak napięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 19.08.2003 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Nas na szczęście ta przyjemność omineła. Ale jest to absolutna prawda, że linie energetyczne to mają tu słabiutkie. Byle jaka burza i są przepięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.08.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Witam raniutko, miło słyszeć , że u Wielkiego Brata za oceanem też coś jest ,,słabiutkie"... , a nie tylko u nas, kgadzina - nie SO, bo jeżdżę na ,,czarnych blachach" tak więc dalej numerek rejestracyjny zaczyna mi się na ,,K" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts