forum_user 20.08.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Witam. Zgodnie z obietnicą garść newsów z życia pewnego wieloryba. Według absolutnie niepotweirdzonych informacji wieloryb w czasie swojego krótkiego lotu swobodnego jednak spowodował komplikacje w ruchu powietrznym - a to mianowicie takie, że samolot rejsowy PLL LOT musiał wykonać dodatowe kółeczka przed lądowaniem... W związku z tym, opóźnił się jego ponowny start i nastąpiło kolejne opóźnienie w Wa-wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.08.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Dzień Dobry. Wszystko zwalają na chlopa, a wieloryba pewnie zestrzelili rakietą "ziemia-powietrze" Szkoda, że nie doleciał do nas, mógłby popływać sobie w stawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.08.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Majka: może następnym razem wieloryb weźmie pod uwagę Twoje zaproszenie . Zielona, kgadzina jak tam trawa ? Susza jej nie zaszkodziła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.08.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 Majka - łomatko, to w Twoim stawie pomieściłby się wieloryb jara ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.08.2003 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 A co? Wieloryb za duży? czy staw za mały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 21.08.2003 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Witam, mam małą prośbę czy mógłby być ktos tak miły i pozwolić obejrzeć bryłkę Domku D44 z gankiem )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.08.2003 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 NO, NO , NO - Majka - oczko wodne (sorry - staw) na wieloryby... jakie gabaryty musi mieć działka... , a może ten wieloryb jara jest mikrusieńki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.08.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 NO, NO , NO - Majka - oczko wodne (sorry - staw) na wieloryby... jakie gabaryty musi mieć działka... , a może ten wieloryb jara jest mikrusieńki... Jakie oczko? Staw, to staw - co prawda narazie lekkko wyschnięty W naszym gospodarstwie jedyna rzecz mala to ....auto Dzień Dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.08.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Dzień dobry. Po prawdzie to i wieloryb też z tych mniejszych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 21.08.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Hej wszystkim!!! Ale mam zakręcony dzień. Poszłam do KOMFORTU kupić dywanik a wróciłam z niebieską farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 21.08.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Witam wszystkich. No trawa jak to trawa - jak już raz urośnie, to trudno ją skasować Wytrzymała naszą urlopową nieobecność mimo skwarów i braku podlewania. Kreta (raczej nornicę) w międzyczasie przegonił na doststeczny dystans buczek z Castoramy za 90 pln. A bieżące zakręcenie polega na tym, że budowlańcy wymyślają betonowania od godziny 17, czyli jak normalni ludzie wracają z pracy do domu. Eech! Na zimę sobie odpocznę! Może.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 21.08.2003 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Jaro U mnie trawa rośnie jak szalona .... może dlatego, że potraktowałam ją nawozem przed wyjazdem na urlop. Marek, który nie wiedział, że nawoziłam trawę, stwierdził " ... że odkąd wyjechałam, trawa zabrała się do życia i musi kosić co 4 dni ..." Ale niepokoi mnie, że tak trochę jakby zżółkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 21.08.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Kasiu - rozumiem,że zamiast dywanika pomalujesz kawałek podłogi na niebiesko? Hmmm, wiesz, to bardzo praktyczne rozwiązanie. nie trzeba tego odkurzać. Mokra szmata (albo łepetyna Roberta Leszczyńskiego) wystarczy Zastanowię się czy u siebie tak czasem ie zrobię :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 21.08.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Kasiu - a jaki nawóz stosowałaś? Bo u mnie trawa rośnie troszkę miejscami nierównomiernie i chciałbym ją troszkę zmotywować do szybszego rośniecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 21.08.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 KrzysiuMężczyźni są z Marsa, oto kolejny przykład. Marek podobnie stwierdził jak zobaczył farbę zamiast dywanu. A ja po prostu zamówiłam dywan i poszłam krok dalej, kupiłam farbę pod ten dywan "co go jeszcze nie ma, a ma być", konkretnie do salonu za sofę trójkę. http://foto.onet.pl/upload/21/52/_139695_n.jpgDo salonu potrzebuję drugi taki dywan jak jest pod wypocznynkiem.O qrcze ... ale się tłumaczę ... jak winny. A a propos nawozu, to jakiś jesienny bez azotu, kupiony naprzeciwko M1 w szkółce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.08.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 U mnie też trochę podesłcha - przesuszyło ją jednak trochę, ale po ostatnich deszczykach rośnie dalej. Trawy już nie podlewam ale krzewy i drzewa regularnie dwa razy w tygodniu. Bo sucho jest strasznie - przynajmniej u mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 21.08.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 JaroU mnie jest gleba piaszczysta, więc jak nie ma deszczu 2 dni to muszę podlać. Podlewają 2 sikacze. Krzysiek Też rośnie nierównomiernie. Jak fale na morzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 21.08.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Ja gdzis mam jakiś nawóz, ale muszę poczytac kiedy i jak go stosować. A na wszelki wypadek kupiłem 1 kg trawy - mieszanki renowacyjnej. Więc jakby co - to podsieję i ma być jak malowana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.08.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Ale macie, fajnie - u Was rośnie trawa, raz lepiej, raz gorzej, ale rośnie, a ja mogę nie podlewać i mam jak w banku regularnie co dwa tygodnie chwaściory do likwidacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.08.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Uwaga na trawę regeneracyjną - ma przyrosty trzy - cztery razy większej niż "normalna" trawa. Ja potraktowałem tak kawałek obok domu - w przyszłości miejsce na taras. Tam trzeba by kościć co trzy dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts