Krystian 21.08.2003 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 To może taką trawę regeneracyjną sobie zasieję na wiosnę, a ona-,,niekoszona" zagłuszy mi chwasty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 21.08.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Krystian - na chwaściory dobre są dwie rzeczy na "K": 1) Kosa wraz z jej obsługą :D:D 2) Krzynka piwa coby się nią zająć i nie patrzeć gdzie indziej Zgodzisz sie ze mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.08.2003 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 MAM CI MÓWIĆ... !!! A z tych na ,,K" do pomocy to może jakaś kgadzina do obsługi kosy, bo ja to tylko kosy elektryczne potrafię obsługiwać... Oczywiście paliwo do kgadziny w postaci krzynki piwa się znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.08.2003 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 A jeszcze do tego jakaś sztuka obiecanego ,,KELTA"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 22.08.2003 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Hej A u mnie zrobili 2 strony ogrodzenia. Czuję się jak na wybiegu dla zwierząt. Wypuście mnie... wypuście mnie (Timon z "Króla Lwa") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Dzień Dobry. Jeżeli przerażają Was chwasty, przyjedźcie do nas, od razu stwierdzicie, że Wasz problem to żaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.08.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Witam. Majka: jakie chwasty ? A szalejący Tomek z kosą ? I ponieważ dawno nie było apeli, rzucam hasło: UWOLNIĆ ZIELONĄ ! krzysiek, pit - mamy najbliżej - może podjedziemy wieczorkiem z narzędziami i przetniemy parę drutów, trzeba pomóc koleżance z Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Tomek kosi trawę razem z chwastami - udalo mu się skosić też 2 drzewka. Ale chwasty mają to do siebie, że po koszeniu rosną wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 22.08.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Panowie! Montujemy "Very Strong Ekipa"! Kiedy jedziemy uwolnić orkę (o pardon! Miało być Zieloną ) ????????? Nożyce do drutu pożyczymy od Johna Rambo (takie fajne ze scyzora), dojazd może być moim Batmobilem. Zbiórka jak zawsze pod moim domem. Kto jeszcze coś bierze z sobą? Aha zgłaszać propozycje terminu! KONIECZNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.08.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Nożyce do drutu pożyczymy od Johna Rambo (takie fajne ze scyzora), Tak właśnie myślałem, że z narzędzi to najprędzej się znajdzie krzynka piwa ewentualnie dwie krzynki . Zastanawiam się tylko, czy Zielona napewno chce być uwolniona ? Może pragnie jednak być zniewolona. A może jest zmanipulowany, aby nie czuć potrzeby uwolnienia ? Czy jest tu jakiś dyżurny psycholog, żeby mógł się wypowiedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 22.08.2003 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Krystian - no i z rzeczy na K to jeszcze oczywiście oprócz KKKKosy, KKKKrzynki piwa o nazwie KKKKelt jako paliwo, KKKKgadziny jako napędu do KKKKosy, to trzeba dorzucić KKKKrystiana jako dozującego paliwo. No a potem KKKKurde KKKKoszenie i KKKKiedyś tam braterstwo KKKKrwi. Może byc taki scenariusz? :D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 22.08.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Krystian - ostatnio bywam w Będzinie (koło M1) a jak jadę przez Olkusz to widzę taki fajny drogowskaz: "Ogrodzieniec". Myslisz że możemy to jakoś wykorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 22.08.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Bardzo lubię być zniewolona i uwolniona (nie mylić z uwalona). Jeszcze tak nie całkiem jestem zniewolona, zostały dwie strony ogrodzenia, przez które bez problemu można uciec. Ale też można się uwiesić siatki i krzyczeć: WYPUŚCIE MNIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.08.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Ciąć czy nie ciąć - oto jest pytanie !Ach nie, wszak to zwykłe, babskie gadanie.Zawróćcie tę pomoc co w drodze już byłabom żartowała i zdanie zmieniła.Ostawcie więc krzynki, ściągnijcie butymój świat chcę widzieć przez druty !Oto jest pieśń i śpiewanie moje:słupki, siatka i stalowe zwoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 22.08.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 jaro - nie żebym cos miał przeciw wierszowankom i ich tematyce, ale wiesz gdzie ja się urodziłem? No właśnie, w Oświęcimiu. W kontekście ostatniej linijki Twego utworu czuję się dziwnie osaczony. Żartuję z tym osaczeniem. Nie mam kompleksów ani z powodu miejsca urodzenia ani z powodu nazwiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.08.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 kgadzina: nazwisko masz debeściarskie, gdzie tu miejsce na kompleksy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 22.08.2003 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 JaroJażem nie żartowała i zdania nie zmieniła, zawróćcie, krzynki weźcie. Wiszę na siatce i czekam na uwolnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2003 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 No i stuknęła Grupie Krakowskiej ,,100" - gratulacje dla wszystkich, którzy się do tego przyczynili... kgadzina - daj znać kiedy się wybierasz w te okolice, ja w Ogrodziencu bywam jedynie w weekendy, może da się coś zgrać i zmontować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 22.08.2003 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 jaro - no a o czym ja piszę? Zawsze pękałem ze śmiechu kiedy ludzie myśleli ze mam tylko taką ksywkę i im szczena opadała jak pokazywałem dowodzik osobisty... Qrczeeeeee... ale miałem wtedy ubaw! A ilu ludzi na forum myślało że jestem w ogóle dziewczynką hehehehehe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 22.08.2003 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Kasiuchna - podaj współrzędne, wiesz jakiś azymut, charakterystyczne obiekty w pobliżu, bo z tego co nam wiadomo to ogrodzenie masz niemałe. Podobno z jednego końca nie widać drugiego, a nikt nie będzie latał wzdłuż wte i wewte... z krzynkami na plerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts