kgadzina 22.08.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Krystian - a może bym Cię tak porwał któregoś popołudnia (albo przedpołudnia?) z Sosnowca do Ogrodzieńca? W weekendy raczej małe szanse na jazdę - trzeba mi teraz cokolik robić i poddasze szpachlować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2003 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Oj, byli tacy co cię za dziewczę ,,wzieli" Widzę, że twardo wybierasz się na tę imprezę ,,zniewalająco-uwalającą" (sorry - uwalniającą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 W przyszłym tygodniu pracuję od 6.00, a kończę czasem o 15.00 a czasem o 18.00... , ale co tam robota, pojedziesz - daj znać, spotkamy się pod M1 i zrobimy objazd trasą Sosnowiec - Ogrodzieniec Acha - KELTY już w lodówce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.08.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Ho, ho, ale się porobiło. Szkoda, że nie mogę zobaczyć tego uwalniania No i co na to szanowny małżonek Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 22.08.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Krystian - Yahoo! No to w przyszłym tygodniu na początku dam znac kiedy pojadę do Będzina. Na privie mam dla Ciebie wiadomość -sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.08.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2003 OKI - dotarło i odpowiedziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.08.2003 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 KRAKOWSKA WSTAĆ!!! Kolejna ,,setka" przed nami, do roboty!!! Dzień doberek, zerknę tu po południu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kat 25.08.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Witam Grupę.Potrzebuję namiar na firmę trudniącą się wywozem śmieci budowlanych, z okolic Krakowa, piasku, itp. Pomóżcie.Pilne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 25.08.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Krystian - ty to masz pory odwiedzin forum Gdyby to jeszcze zza oceanu to by sie dało racjonalnie wytłumaczyć, ale tutaj?????? Dzień dobry wszystkim! Na dziś deszczu nie zapowiadali, ale też i upału nie ma być. Więc niech ten dzień będzie dobry i jeszcze lepszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Witam. Kat - jest taka firma np. na Wielickiej. Podstawiają kontener - taki duży, na dwa trzy dni. Z wywozem i przywozem chcieli za to coś 150 PLN. Namiary brałem z książki telefonicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.08.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 JaroMnie też interesuje temat wywozu śmieci budowlanychPrześlij jak znajdziesz (szukałam już w książkach tel. ale bezskutecznie) do mnie na maila namiary na firmę z Wielickiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kat 25.08.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Dzięki jaroO coś takiego mi chodzi.Spróbuję poszperać w książce telefonicznej, tylko pod jakim haslem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Zachował mi się numer komórki do właściciela chyba, nie wiem czy aktualny, wysyłam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herne 25.08.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Mam wreszcie zdjęcia mojego domku - Zielona, czy do Ciebie mogę wysłać aktualizację mojego projektu? (na priv'a?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 25.08.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Witaj Herne! Gdzieś Ty Chłopie był jak Cię nie było?! Opowiedz nam co u Ciebie nowego? Kat - Na wywóz gruzu i śmieci dobry jest też "Dziennik Polski". W ogłoszeniach drobnych pod "Usługi Transportowe" szukasz po kolei jak leci i znajdujesz hasła w stylu "wywóz gruzu, śmieci, wszystkiego, opróżnianie podwórek..." itp... Ewentualnie pozostaje Panorama Firm w dziale "Wywóz śmieci, asenizacja". Sporo tam jest tych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2003 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 kgadzina, a jesteś pewien, że Herne to chłop ? ja coś kojarzę bardzo sympatyczną Panią doktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 25.08.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Jaro - ale to się tak mówi niezależnie od płci. Spytaj Krystiana! Tylko że na Śląsku używa się sformułowania "Chopie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.08.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Chcesz powiedzieć, że do baby też się mówi "chopie". Np. Agacka- gdzieś ty był chopie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herne 25.08.2003 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Pozdrawiam wszystkich - byłem ale rzadko (nie pisałem zbyt wiele - skromność). Chciałbym się pochwalić domkiem, ale jak Zielona (chłopie) doloży do foto-onet. A propos Śląska: Orkiestra w Górnym Śląsku:Kapelmistrz: Cymbalisten fertig? Orkiestra: Fertig. Kapelmistrz: Puzonen fertig? Orkiestra: Fertig. Kapelmistrz: Trompeten fertig? Orkiestra: Fertig. Kapelmistrz: Also, Boże coś Polskę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.08.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 kgadzina, ale bajerujesz, kto do kobiety powiedziałby ,,CHOOOPJE!"??? ... chyba tylko bardzo nawalony chop... Ale jeżeli Herne pisze o sobie : byłem, pisałem, chciałbym to można do Herne pisać ,,chłopie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts