kgadzina 25.08.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Krystian - mój wujek tak mawiał! Mieszka do tej pory w Katowicach na Dębie (pod stadionem GKS-u Dospel Katowice). Zawsze do mojej mamy mówił "chopie", a jak go poprawiała to skutkowało na 2 minuty. A jak się "orznął" (czyli po śląsku - opił) to w ogóle nie skutkowało nawet na sekundę, tylko było "choooopie" i "rozumiysz chooooopie". Ale kiedyś to były czasy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.08.2003 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 kgadzina - czyli tak jak mówiłem powyżej, nawalony chop... , ale z drugiej strony jeżeli do kobiet można mówić : żabciu ( ty płazie), żmijko (ty gadzie), rybko ( ), dziubku (coś od ptaka), sarenko (brzmi lepiej niż klempo... ) to właściwie czemu nie CHŁOPIE??? Witam o poranku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 26.08.2003 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Witam serdecznie Wszystkich po przerwie. I mam prośbę. Potrzebuje namiary na brygadę lub firmę, która dokończy we wrześniu budowę.Ludzie, których mam obecnie zawalają terminy.Mam do zrobienia strop nad parterem, a czas mnie goni, bo w razie deszczu nie dojedzie sprzęt.Czy ktoś mógłby mi pomóc ! Roboty na 2-3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.08.2003 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Witam. Dzisiejsza pora kwalifikuje się chyba jako "rano" ? Wakacje kończą się nieubłaganie i trzeba będzie wstawać godzinę wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 26.08.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Witam z rana! Matka Boska Częstochowka czuwała dziś nad kierowcami, bo jeden taki fordzik Ka przetestował moją tylną klapę oraz zderzak. Rannych nie ma. Szkoda że tak słabo stuknął, bo bym sobie więcej w aucie rzeczy na nowe powymieniał. No ale trudno. Jest jak jest. Krystian - nasz temat dalej aktualny, bo auto jeździ tylko głupio wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.08.2003 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 No to dobrześ, żeś cały i zdrów. Strata byłaby niepowetowana dla całej grupy . Napisz coś więcej: gdzie, kto i jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 26.08.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Halo halo, nadajemy w skrócie reportaż z Krakowa o tym co działo sie dziś w godzinach porannego szczytu komunikacyjnego. Godzina 07:50. Skrzyżowanie Kamieńskiego ze Sławka. Światła. Sznur aut od Wieliczki. Czerwone światło. Hamowanie. Ostre hamowanie. Prawo siódmego samochodu. Byłem szósty. Siódmy myślał że się zmieści w moim bagażniku, ale nie dał rady. W turnieju Henry'ego Forda w rozgrywce pomiędzy Mondeo Kombi a Ka zwyciężyło Mondeo. Zderzaki połamane. Sprawca trzeźwy. OC ważne. Relacja z wizyty w PZU - po ogledzinach.cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.08.2003 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 dzien dobry. Zostałam chwilowym mańkutem, licze, ze wybaczycie brak polskich liter krzys, to do pracy bedziesz dojezdzal tramwajem dobrze jest miec wieksze auto, mniejsze wtedy przegrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.08.2003 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Ja wszystko rozumiem, ale żeby tak Ford Forda i to w tył...chyba bym się wnerwił... . Bagażnik ci się zmniejszył ale przecież i tak był bardzo pakowny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.08.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 O,qcze - byłem dziś na tym skrzyżowaniu gdzieś koło 7.45 - 7.50. Musielśmy się minąć o włos, bo żadnych śladów stłuczki nie było widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.08.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Majka - mańkutem...hmmmmmmm, czyżbyś wysłała prawicę do ,,egiptu" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.08.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 właśnie, Majeczko a tobie co się stało ? chyba nie jechałaś tym Ka - kierunki się nie zgadzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.08.2003 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 ja jezdze ax'em z rodziny francuskiej. ostatnio stwierdzilam, ze lewa reke mam za malo sprawna, wiec prawa unieruchomilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.08.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 No to ulga... A mnie i moją córkę żona wymyśla od mańkutów, bo jeżeli cokolwiek można zrobić w odwrotną stronę niż WSZYSCY to my to właśnie tak zrobimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 26.08.2003 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Krystian - ford forda i to jeszcze wyszło na pedofilię z szykanami bo: 1) Od tyłu 2) Pedofil (raczej pedofilka, bo to ONA - Ka!), bo na Mondeo (ono - rodzaj nijaki a więc dziecko, nie szkodzi że wyrośnięte ) Jaro - od kiedy jeździsz tą trasą? Zawsze myslałem że pędzisz autostradą (do nieba). A co do dokładnej godziny - to w ciągu minuty tam przejeżdżają dziesiątki samochodów. W każdym razie jeżeli nie stałeś w koreczku na lewym pasie (bliżej betonowego murku) to przejechałeś wcześniej. Hmmmmmm, co by to było gdyby się "pocałowały" auta forumowiczów..... Relacja z PZU - Centrum Likwidacji Szkód, al. Pokoju 51 Odczekać swoje niestety trzeba, ale 1)Panie są miłe (kiedyś były bardzo ważne i opryskliwe) 2)Są stoliki i krzesełka, dach nad głową 3)Dostaje się numerki i nie trzeba stac w kolejce 4)Odczekać trzeba ale się człowiek nie nudzi, bo wypełnia formularz, wprawdzie długi, ale jest wzór na każdym stoliku co tam wpisać i długopisy też są... no no! 5)Rzeczoznawcy mają klimatyzowany baraczek i jest tam duuuuużo miejsca. Zobaczymy kiedy oddadzą kasę za naprawę..... i ile jej oddadzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 26.08.2003 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Witam wszystkich, a więc tych co zajrzeli niebezpieczeństwu w oczy i tych co spojrzeli na nie z drugiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.08.2003 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Witam z rana!kgadzina - zerknij na priva!zbyszekP - kiedy wracasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 27.08.2003 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Hej z rana Nie było mnie jeden dzień i proszę co się porobiło. Stłuczki Herne się pobudował (jakby to trwało jeden dzień) Zamieszczam zdjęcie w albumie. Jaro. Twój namiar na wywózkę śmieci jest już nieaktualny "Wójek rozwiązał firmę" Ale dzięki. Mam takiego co podstawia kontener 8 m3 za 220 zł !!!! I uwaga: 3 inne firmy do których dzwoniłam chcą od 250 do 270 za 8m3. Zgroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 27.08.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 qrcze ... Krakusy ... czemu się nie odzywacie, czyżbyście byli zdruzgotani porażką Wisły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 27.08.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Nie zdruzgotani porażką Wisły tylko zajęci pracą. I baaaaaardzo ciekawymi rozmowami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts