Krystian 27.08.2003 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 kgadzina - fajna ta twoja fotka pod nikiem, ale czyżbyś preferował WINO??? A te ciekawe rozmowy to pewno z Paniami z PZU, albo z właścicielką ,,Ka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 27.08.2003 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Witam wszystkich Żadko tu bywam z braku czasu i walki z dziećmi o komputer. Ale jak mam problem to do Grupy Napiszcie jakie macie fundamenty - szerokość, w projekcie mam ściany i fundamet nad ławą 40cm, chciałbym zaoszczędzić i zrobić na 30 cm ???? ściany będą z maxa parter z poddaszem użytkowym podpiwniczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 27.08.2003 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Witam. A więc Wisła przegrała. Szkoda. Wydawało sie, że mamy nareszcie dobry klub. Anderlecht nie jest żadnym orłem. art63 - u mnie są 30.Krystian - wracam na początku października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 28.08.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Halo, halo - jest tu kto? zbyszekP - może jesienne spotkanie GK (decyzją jej RODZICÓW) zaczeka na Twój przyjazd ? To już tylko miesiąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.08.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 czesc. spotkanie za miesiac? mi pasuje, dostałam druk Zla /czy jakoś podobnie / na 28 dni. I nudzę się już okropnie Mam teraz trochę wolnego mogłabym się zająć np. rozlokowaniem pomieszczeń i pracowników w pewnej instytucji na ul. Łazarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.08.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Witam ponownie "rozgadaną" Grupę Krakowską. Krystian - niech się szanowni Rodzice moją osobą nie krępują. Miesiąc to dla jednych niedłlugo, a dla innych bardzo długo. Majka- a w czymżesz zawiniła biedna instytucja na ulicy Łazarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.08.2003 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 spędziłam tam upojne 3 godziny, a że mam rozwinięty zmysł obserwacji..... reformy potrzeba, oj potrzeba. Nie mówię o pracownikach, ja zostałam obsłużona w bardzo miły i profesjonalny sposób, ale o ... logistyce Ciekawe kim z zawodu jest dyrektor tej szacownej instytucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.08.2003 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Zapewne lekarzem. Może należałoby spisać swoje uwagi na papierze i przesłać szanownemu dyrektorowi. Mówię poważnie. Może trafią do kosza a może nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.08.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Zbyszek, wracaj już. Za bardzo wchlonęła Cię Ameryka. W Polsce nikt tego by nie przeczytał No może, jak zacznę pisać lewa ręką - wtedy przeczyta psychiatra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.08.2003 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 No może nie jest tak źle. Może jednak ktoś się tym zainteresuje. W ostateczności pozostanie miła świadomość, że chociaż próbowało się coś zmienić. Co zaś do psychiatry, to oni również muszą mieć możliwość zarabiania na chleb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 29.08.2003 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Majka - co trzeba zrobić, żeby dostać ,,druk Zla" na 28 dni ??? Oj też bym się ponudził... Agacka - melduję, że zadany mi rebus został rozwiązany dopiero po dwóch minutach , o przyczynach szoku i mojej ociężałości umysłowej opowiem przy okazji... kgadzina - piszę z pracy przed pracą o śmiesznej porze , bo jak jednego dnia się człowiek ,,urwie" po 10 godzinach roboty, to drugiego musi przyjść ,,trochę" wcześniej i zrobić swoje... Czy dasz relację z ,,REKONESANSU" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 29.08.2003 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 No to po tak długiej nieobecnosci to może ja zacznę od przedstawienia się Z nowości : odebrałam juz drogę, ogrodzenie ma być gotowe do końca tygodnia! Coś koło środy odbiór! Z codzienności: w pracy taki młyn,że nie mam za bardzo jak do Was pisać - bo mnie wywalą Ale ja coś wymyslę! Z przeszłości: na wakacjach (tak nie bójmy się tego słowa! )było superancko!Pogoda dopisała jak zwykle, wymoczyłam się za cały rok.Gazet co prawda wszystkich nie przeczytałam,ale i tak jest lepiej niz przed wyjazdem. Krystian z niecierpliwoscią czekam na tą okazję! A 2-minutowy szok to nie szok! Jak dobrze znów być z WAMI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 29.08.2003 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 To znowu Ja z problemem fundamentówDzięki Zbyszek - konstruktor zaakceptował 30cm.Ale zastanawia mie że robią izolacje z papy pomiędzy ławą a ścianą fundamentu jeśli jest już izolacja z papy pod ławą a pewnie jeszcze będziemiędzy ścianą fundamentową a właściwą ścianą.(koszty,koszty.....)Dzięki za jakieś porady jeśli macie to za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 29.08.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Artek - te poziome przegrody przeciwwilgociowe blokują kapilarne podciąganie wody (w porach betonu, zaprawy i ceramiki) w górę. Koszty kosztami, ale trzeba to zrobić, bo w przeciwnym przypadku koszty odgrzybiania domu mogą być znacznie wyższe. Nie mówiąc o zdrowiu, którego na pieniądze przeliczyc sie nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.08.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Witam. art63 - kgadzina prawdę Ci powie . Dobrze gada - zna się na betonach i wodzie jak mało kto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 29.08.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Jaro cudowny pomysł z tym : "Agacka - chłopie" Ile w nim romantyzmu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.08.2003 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Do usług, zawsze do usług, Agacka . Romantyzm zawsze mylił mi się z reumatyzmem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 29.08.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 A jest jakaś różnica? a gdzie, że sie tak spytam wywiało pozostałą resztę naszej grupy?Czy jako ojciec nie mógłbyś coś z tym fantem zrobić?I gdzie jest MATKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 29.08.2003 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Witam dzisiaj ponownie w to piękne popołudnie... Przy takiej pogodzie to pewno resztę grupy wywiało na place budowy, niektórych jeszcze nie przywiało z wakacji, jeszcze inni liżą rany zadane przez jakichś Chorwatów... może od poniedziałku będzie normalniej... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.08.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Krystian, jezeli jesteś na 100% pewny, ze chcesz dostać druk zla, to służę ......... ale nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts