forum_user 01.09.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 CZE, No wiec okazuje sie ze ma, Na bidecie tez mozna usiasc. Pitt, to znaczy, że on teraz siada na umywalce, żeby się wysikać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.09.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 No cos Ty, stoi przed umywalka na palcach i dlatego mu nie wygodnie, bo na palcach . Piszesz tak jakbys nigdy do umywalki nie sikal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.09.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Pit - no to dalej nie rozumiem: co ma wspólnego męskie sikanie na stojąco z bidetem (gdzie raczej trzeba siedzieć) ? On chce sikać na stojąco do bidetu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.09.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Dokladnie, ale po co to nie wiem. Moze to forma odreagowania stresow codziennych, moze perwersja a moze indywidualizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.09.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 No to dzień dobry! Nie wiem czy w sytuacji sikania do pisuaru powinnam się ujawniać, czy raczej przesiedziec i poczekac co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.09.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Raczej ograniczanie indywidualnej perwersji: zamiast na stojąco do umywalki, dalej na stojąco ale do bidetu. Dobrze, że litościwie nie podajesz adresu jego gabinetu . Chyba, że on ręce myje w muszli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.09.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Ujawniaj się Agacka! My zrozumiemy . Witamy w klubie sikających do pisuaru ! Ale na stojąco czy na siedząco ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.09.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Aga przesiedziec ale na pisuarze Gabinet jest bardzo dobry, moze wlasnie dlatego rozpoznawalny bo prowadzi go indywidualista . Nie wiem gdzie rece myje ale ma czyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.09.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Ja przezornie w domu nie projektowałam pisuaru, i jak wiedzę słusznie, bo teraz bym musiała na nim sikac i to na siedząco Pit jak po wakacjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.09.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Na tym etapie, jakim jestes jeszcze mozesz go wstawic Jakich wakacjach ? Tej nedznej namiastce wypoczynku. Jesli o to chodzi to smerfastycznie. Z braku czasu wypoczywalem intensywniej bo krocej. Jeszcze mam w planach we wrzesniu zagle. A Ty widze opalona - czekoladka smakowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.09.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Cześć. Dyskusja dobra na początek dnia Pit sikałeś do umywalki? , to chyba było niewygodne A gdzie jedziesz na żagle? Teraz wszędzie pełno ABS-ów Jola szukaj po mniejszych firmach, bez problemu przyczepają np. drewniane balaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.09.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 bo ja wiem czy opalona?raczej wymoczona za następny rok awansem i zdradź mi gdzie to widac czy jestem opalona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.09.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Majka, na tak postawione pytanie odpowiem jak Eddie Murphy "Nie zawsze bylem policjantem, jako dziecko czasami naruszalem prawo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.09.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Eeee, jako dziecko, to pewnie musiałeś stołek przystawiać U dzieci każde nietypowe /dla dorosłych/ zachowanie jest kompletnie normalne. To co z tymi żaglami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.09.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Aga, no jak to, jak sie rozbierzesz to przeciez widzisz gdzie jest biale i porownujesz do tego co nie jest biale. Jesli nigdzie nie ma bialego to znaczy ze Cie podstepem zwabiono na plaze naturystow. DEDUKCJA Majka, pod Kielcami jest sympatyczny zalew z piaseczkiem zlotym i drobniutkim, laskami sosnowymi i sprzetem plywajacym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.09.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Pit te: "laski sosnowe" mnie zainteresowały możesz coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.09.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Laski - laskami , mnie bardziej interesuje sprzęt, co tam mają i czy czasami tam coś wieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.09.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Aga, no jak to, jak sie rozbierzesz to przeciez widzisz gdzie jest biale i porownujesz do tego co nie jest biale. Jesli nigdzie nie ma bialego to znaczy ze Cie podstepem zwabiono na plaze naturystow. DEDUKCJA . No to raczej jest OBDUKCJA . Brzmi ciekawie... Pit nie potrzebujesz asysty przy tej obdukcji Agackiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.09.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 A może zamin zaczniecie obdukcję to się dowiem skąd Pit wie czy i jak jestem opalona? Hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.09.2003 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Znaczy może, nie skąd wie, tylko dlaczego chwali się ta wiedzą na Forum ? A taki niby dżentelmen... dyskretny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts