pitbull 01.09.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Majka, wieje, glowe chce urwac, przynajmniej wialo. Jaro zapraszam, w teamie zawsze bezpieczniej, przynajmniej bede mial swiadka, ze nikogo nie molestuje Jaro, nie zawsze bylem dzemntelmenem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.09.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 no ładnie, molestowanie zbiorowe, to już zaczyna podchodzić pod KK Agnieszka, Ty się pilnuj. Lubię jak wieje, lubię jak wydziela się adrenalinka, na tym polega najlepsza zabawa Pit, a jaki mają tam sprzęt i ile biorą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.09.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Sprzet kiepski, poniewaz zbiornik nie jest duzy. Mozna wypozyczyc omege i tut dokladnie nie powiem ile ale chyba 15 zl, rowerek, 10 lub 15, kajak 10. Sa 2 przystanie w tym jedna WOPR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 01.09.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 ZARAZ! Co do wydzielania sie adrenalinki to czy chodzi o to, kiedy kobieta sika do pisuaru stojąc, czy kiedy mężczyzna sika do bidetu siedząc. Coś mi to wszystko pokrętnie wygląda.... Za chwilę pewnie dowiemy się że jedyne opalone miejsca na ciele Agi to końcówki jej uszu, bo kąpała się w umywalce i tylko tyle jej wystawało nad wodę. Aha - a to pewnie ta umywalka, do której sikał dentysta z trampoliny przed umyciem rąk? A potem jako lekarz przeprowadził obdukcję w towarzystwie świadków niejakiego kol. Pitbulla i kol. Jaro. Z której to czynności protokół jeszcze nie powstał. Trudna ta wasza mowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.09.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Ach, gdzie się podziali ci dżentelmeni...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.09.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 No trafne podsumowanie, jaro musi zrobic protokol z tego co Aga narozrabiala. Od razu widac w kogo sie corka wdala. Dzentlemeni wygineli ja te dinozaury kiedy kobiety sie wyemancypowaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.09.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 [quote name="pitbull" Dzentlemeni wygineli ja te dinozaury kiedy kobiety sie wyemancypowaly.[/quote] Nie podejrzewałam, że na takie tylko argumenty Cię stać Kajaki i rowery nie są dla mnie interesujące, a te omegi - to stare, prawdziwe i drewniane? Podobały by mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.09.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Sa jeszcze dzentelmeni ale to "farbowane lisy" , no mnie jest tez smutno. Nie powiem Ci czy drewniane, ale niestey nie - moze mniej przeciekaja Masz zeglarza czy sternika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.09.2003 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 To drugie. Plastikowych nie lubię, po chwili robi się ślisko. Ale są szybkie, to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.09.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Tak tak : plastikowe, drewniane! A ja muszę za biurkiem siedzieć A kumpel od dziś szaleje po mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 01.09.2003 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 No tak. Dzisiaj najwyraźniej odbyła się dyskusja z gatunku: "Ambitny temat". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 01.09.2003 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 zbyszekP - a w AMERYCE to podobno mają pisuary nawet dla pań ??? ...a czy są takie z lustrami, dla piwoszy... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 01.09.2003 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Krystian - pewno jakby dobrze poszukać, to by się znalazło. Ja osobiście się na to nie natknąłem. Biorąc pod uwagę, że dzisiaj w Ameryce jest "1 maja" (dzień pracy) pozwalam sobie pożegnać Grupę proletariackim pozdrowieniem: Budowniczy rejonów krakowskich łączcie się ! Idę do baru szukać tych luster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2003 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 1-go maja do baru, hmmmm... w sumie każda okazja jest dobra, no to LU... ,... a zaraz tu wpadnie jolantas i powie, że my tylko o piwie i tematach pokrewnych do picia... , więc może zmienię temat i powiem : DZIEEEEEEEEEŃ DOBRY GK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.09.2003 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Krystian proszę nie krzyczeć tak z samego rana,bo dokąd się nie napiję kawy głowa mi odmawia posłuszeństwa Dzień dobry "nocne marki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 02.09.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Dzień dobry rannej Agnieszce oraz wszystkim innym rannym ptaszkom i susłom . To u kogo dziś ma byc deszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.09.2003 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 No to zgłaszam się na ochotnika, bo te chmury które mi tu wiszą za oknem nie wróżą niczego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.09.2003 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 No nie jest zle, nie moge narzekac. Lepsze to niz upal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.09.2003 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Witam. Tak, tak deszczyk by się przydał. Sucho wszędzie - co to będzie ? Myślę, że niewtajemniczeni uciekają od nas za te pisuary Może powinniśmy w kółko nawijać o więźbie i ławach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 02.09.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Prosze nie wywoływać deszczu , bo chcę zrobić wreszcie fundamentyPozdrawiam GK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts