forum_user 02.09.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Kgadzino - trzeba to uczcić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 ŁZA się w oku kręci, lecę po chusteczkę i coś na wzmocnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Mości pitbull!!! Do budowy sztolni wszelakich i kompetencyje, i talenta Waść u mnie znajdziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolantas 02.09.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Ja jeszcze o sikaniu! /he wreszcie w temacie!/Mój kumpel po powrocie z wakacji chwalił się nową żoną a jako najwyższą zaletę podał: "ona taka pracowita, taka uporządkowana! Wiecie ja lubie taki porządek! Wcześniej to człowiek przyszedł z roboty, wchodzi do kuchni a tu w zlewie sterta garów! Nie ma się nawet jak odlać!" Tak więc bidet to opcja dla niskich supermanów. Wam wielcy pozostaje zawsze zlew /jak się ma nową lu porządną żonę!/ Swoją drogą nie rozumiem dlaczego instalatorzy nagle stali się tacy troskliwi i sanitarni! Moi też protestowali, że nie ma w projekcie bidetu, próbując mnie zawstydzić czy ja się "tam" nie myję?! Dzięki za poradę o bramach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 02.09.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Kgadzina A ten wujek Władek to czasami nie mój ojciec? Pit Z tym polecaniem to jest tak, że ostateczny wybór robimy wśród paru zazwyczaj poleconych wykonawców. Kierujemy się tu różnymi kryteriami. Czasami choć znajomy polecił mi wykonawcę ja go nie wybrałam bo: np. nie spodobał mi się sposób jego podejścia do sprawy. Czasami choć miałam poleconego wykonawcę sama znalazłam taką perełkę, że każdemu mogę ją polecić. Tak, że i tak ostatecznego wyboru dokonuje inwestor. Wśród moich perełek jest na pewno fliziarz i instalator co. Ich mogę rekomendować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.09.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 OK - rozumiem. Upieram sie jednak ne najlepszym fachowcem jest Krystian, loszki beda niedlugo w modzie, tak jak Baltyk w tym roku. Oj zbije krecik kase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2003 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Cześć. Pit, kogo chcesz wrzucić do lochu? Kowalską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.09.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Czesc, co tak pozno. Ale przynajmniej wyczuwam radosc i pozytywne wibracje . Jaka Kowalska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 "ja jestem Roch Kowalski, a to moja żona....." - to nie tak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.09.2003 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 "Loch pitbulla" - niezła nazwa np dla knajpy.... Majka czyżbyś była zazdrosna o Kowalską ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Mam być zazdrosna o szablę? No, nie popadajmy w przesadę A poza tym ja nie lubię lochów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.09.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 No wszystko jasne. Kowalska nie bede wrzucal bo by zardzewiala.Ale, ale jak lochy to Sandomierz, a jak jaskinia to "Raj". Niestety marna namiastka slowenskiej "Postojnej jamy", ale przynajmniej polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 02.09.2003 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Kgadzina A ten wujek Władek to czasami nie mój ojciec? Kasiu!! - Kuzynko!!!!! Jaro!!!! - uczcić nam to trzeba!!! Krystian - jakby co to wiesz na jakiego szpeca od robót strzałowych przy tych lochach możesz liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.09.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Krzychu - z nieba mi spadles. Wlasnie potrzebuje dobrego fachowca do roboty odstrzalowej . Warunki: wlasny osprzet odstrzalowy i zero sladow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.09.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Chcesz odstrzelić tego speca od sikania do bidetu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 02.09.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 qrcze! Z polecenia: Roboty odstrzałowe - Kgadzina - Szakal Czy to przyciągnie brać budowlaną do grupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 02.09.2003 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Alez skad, on jest w porzadku . Ale malo to chetnych wokolo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2003 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Cześć. Pit, kogo chcesz wrzucić do lochu? Kowalską? dla Kowalskiej lochu budował nie będę bo to moja ulubiona teściowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 ...co do jaskiń to w tym roku zaliczyłem jaskinię slobody, czy jakoś tak, można ją określić jednym słowem: ,,Z E J . . . . . A !!!", jak będziecie w okolicy Liptowskiego Mikulasza to zerknijcie tam koniecznie ( ze swojego ulubionego Vrbowa jechałem 84km... , ale dziewczyny były zachwycone... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2003 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Najpierw loch, potem odstrzał.... robi się niebezpiecznie. Na kogo zamierzacie polować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts