Krystian 02.09.2003 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 kgadzino - szykuje się kontrakt na odstrzał... , liczę na Twoje wsparcie w tym temacie... Czy pitbull jest pewnym płatnikiem ??? (tak tylko pytam coby nie trza było odstrzelić później kogoś za frico... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Masz rację, jaskinia jest piękna /Slobody = wolności/, a pojechaliście potem jeszcze trochę wyżej? - jest tam ośrodek narciarski Chopok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Tam trochę wyżej to warto się wybrać w zimie... białe szaleństwo... ach... , a do zimy tak daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 02.09.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Witam wszystkich.Widzę Krystian,że jesteś pod wrażeniem jaskini.Ja byłam tam w zeszłym roku.Faktycznie niesamowita.Lodowa się "nie umywa" do swobody.To w nawiązaniu do umywalek i bidetów.Pomysł z fachowcami - godny polecenia.Jestem zainteresowana wszelkiej maści specami.Może dlatego, że jestem "na początku" budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.09.2003 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Krystian możesz się mylić! Zapowiadają, że zima tego roku przyjdzie szybko i niespodziewanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Agnieszka, skąd masz takie wieści? Indianie już chrust zbierają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.09.2003 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Mogę potwierdzić, że Indianie zaczęli zbierać chrust. Wczoraj w sekcji "drewno do kominka" supermarketu "Lowes" ruch był bardzo duży. A więc rzeczywiście nadchodzi zima. Ja rownież byłbym zainteresowany namiarem na dobre ekipy do wykończeniówki. Zielona - możesz mi podać namiar na instalatora CO? Czy on robi również wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 02.09.2003 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Kasiu - doskonały pomysł z tym polecaniem! To ja mogę polecić: 1. siebie 2. teścia 3. kuzyna (mojej żony) 4. wujka Władka rezerwa: 5. wujek Bronek 6. Jarek (ale nie jaro) 7. Tomek i Witek (synowie wujka Bronka) I taka ekipa jak nasza jest nie do znalezienia w całym swiecie Powiedz jeszcze że przcowali za darmo a biorę ich wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.09.2003 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Oj, lepiej niech ta zima poczeka do listopada, bo w planach jeszcze okna, drzwi garażowe, wejściowe i przeniesienie skrzynki z ,,prundem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolantas 02.09.2003 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Jestem wprawdzie w trakcie budowy więc efektów końcowych nie mogę za bardzo ocenić ale z doświadczenia moich przyjaciół i jak narazie ze znakomitej pracy /jeszcze u mnie pracują/ mogę polecić firmę która jest świetna zwłąszcza w budowlance związanej z remontami w zabytkowych obiektach, a zwłąszcza w podbijaniu fundamentów. Są solidni i do tego najtańsi na rynku wśród firm wysoko wyspecjalizowanych. Np mają osobną ekipę do podbijania a osobną do murarki związanej z przebiciami, osobno do dachów itp. Działąją bez opóźnień i często sami doradzają różne metody wykonania bo ze starymi domami wiadomo różnie- czasami w trakcie remontu wychodzą dziwne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 02.09.2003 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 jolantas - Czy można zapytać co takiego remontujesz/budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolantas 02.09.2003 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Dla siebie- robie m. inn. piwnice w stojącym od 30 lat niepodpiwniczonym budynku- do tego bliźniaku /sąsiad nie ma piwnic też/- więc szukałam kogoś kto się dobrze zna aby nic sąsiadowi nie popękało /nie mówiąc o zawaleniu/ Mam zawodowo wiele wspólnego z restauracjami zabytków /uczę konserwacji zab na WA/. Moje rozeznanie w ekipach z tej branży pochodzi więc często z różnych doświadczeń /na szczęście jak dotąd nie na własnej skórze!/ Ponieważ mój dom to bynajmniej nie zabytek ale ochydna kostka, którą chciałąm przerobić, więc niewiele z tej kostki ma zostać. Ze względu na wspomnianego sąsiada i praktyki związanej z następstwami podbijania fundamentów, postanowiłam zatrudnić ekipę mającą na codzień doświadczenie z nietuzinkowymi sytuacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.09.2003 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Dzień dobry KRAKUSY Śnieg jeszcze wprawdzie nie spadł, ale po wystawieniu dużego palucha spod kołdry nie byłam tego taka pewna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.09.2003 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Dzieńdoberek! A jakie znacie sposoby na rozgrzewkę ??? O herbatce z prundem i kaloryfarach nie piszcie, może znacie coś bardziej zmyślnego... ??? Na zewnątrz 8st.C , w domu na szczęście 20... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 03.09.2003 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Można pobiegać -jak widziałem niedawno w Ogrodzieńcu ładne tereny żeby się rozgrzać i dotlenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.09.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 art63 - Ogrodzieniec to jest miejsce dobre na wszystko, tylko jak widzisz pod nikiem, na razie Sosnowiec jest moim miejscem zamieszkania a tu pobiegać to sobie można po sklepach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.09.2003 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Krystian,ale tylko pod warunkiem, że dysponujesz wiekszą kupką pieniędzy A na rozgrzewkę jeszcze się sprawdza: czapka wełniana, rękawice i nausznica ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 03.09.2003 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 To co znaczy Ogrodzieniec po ukośniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 03.09.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Ogrodzieniec po ukośniku oznacza piękne miejsce w którym buduję dom... , w którym za kilka lat mam zamiar zamieszkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art63 03.09.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Czy to ten z Zamkiem ? - jeśli tak to faktycznie ładnie ale podobno straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts