forum_user 09.09.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Właśnie miał być grill na brzózkach Agi, I co ? A swoją drogą - jak tam z drogą do Ciebie ? Na zdjęciu widac tylko leśną, zarośniętą trawą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 09.09.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Jaro - nie raz i nie dwa było mówione, że po rajdzie Majka-Trophy następne impressski będą jak u Hitchcocka - zaczyna się od trzęsienia ziemi a potem napięcie stopniowo wzrasta... No więc Agacka wyszukała takie miejsce, żebyśmy nigdy nie zapomnieli tej impry u niej. Oczywiście nie zapomni ten kto dojedzie, bo ilu z nas padnie w trakcie zdobywania przełęczy, przełączek, ilu połamie nogi i zawieszenia na dojeździe, ilu wreszcie potopi się w zalewie.... Chyba trzeba będzie poćwiczyć zanim się tam człowiek wybierze A ze strony Agi to ładnie że nas chociaż minimalnie uprzedza czego się tam spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 09.09.2003 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Krzysiek. Na Majka-trophy podobno Ty jechałeś pierwszy jako pilot, reszta za tobą gubiła zawieszenia. Jeżeli teraz będzie podobnie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Aga-trophy będzie jeszcze bardziej emocjonujące!Tylko nie wiem, czy moje zawieszenie to wytrzyma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 09.09.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Kasiu - nie słuchaj relacji słabeuszy z ostatniej ławki. Jeśli ktoś na Majka-Trophy zgubil zawieszenie to jak potem wrócił do domu? Nie słuchaj kłamczuchów Kasiuchna! O nie! Jaro - jeśli tego Aga-Trophy Twoje zawieszenie nie wytrzyma, to nastepne chyba będzie musiało być Jaro-Trophy... zgadniesz dlaczego? A jakby co to zawsze można zrobić Trophy-gad i wtedy o zawieszenia aut można być spokojnym Zresztą pierwsza próba juz się odbyła i nikt tego nawet nie zauważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 09.09.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Krzysiek. Na Majka-trophy podobno Ty jechałeś pierwszy jako pilot, reszta za tobą gubiła zawieszenia. Jeżeli teraz będzie podobnie ..... Kasiu - ja mam dziś Dzień Ociężałego Myślenia i właśnie pewnie dlatego przyszło mi do głowy, że nie chcesz zgubić zawieszenia kiedy ja jestem pilotem tak? Czyli Ty chcesz być pilotem? A może chcesz co innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 09.09.2003 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Z moją orientacją w terenie (blondynki) to możemy pogubić nie tylko zawieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.09.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 no wiecie jakie gubienie zawieszenia? moja droga ma już 4 metry szerokosci i można rajdy organizować! dla potwierdzenia prześle wam fotkę w wolniejszej chwili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.09.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Ze względu na sąsiedztwo można by połączyć Aga-Trophy z Jaro_Trophy. Oczywiście, jeśli Aga nie ma nic przeciwko temu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.09.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Fajnie, my się piszemy. Ustalcie tylko datę Nasze autko nie boi się żadnych "trophy" , a dla kierowcy to jeszcze większa frajda. Uwaga, użytkownicy dróg - od jutra będę jeździć autem /z ręką w gipsie/ - pilnować się!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.09.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2003 Jestem zupełnie otwarta na propozycję! A łaczenie wszystkich TROPHY to czysta frajda! Zdjęcie dokumentujące drogę wysłano - sprawdzać skrzynki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 10.09.2003 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Aga. Jestem zawiedziona. Na drodze nie widać żadnych wertepów. Łee ... Taka ładna i równiutka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Witam. Wertepy to dopiero my zrobimy po Aga-Trophy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.09.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 To co zamawiać już dodatkowe ciężarówki na uzupełnianie szkód poimprezowych? Dzieńdoberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.09.2003 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 A morgenik wszystkim! Dobrze że jeszcze nie ma południa to można mówić "Morgenik" :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.09.2003 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Cześć. Muszę Wam się przyznać, że głupio się jeździ autem z jędną ręką z lekka usztywnioną Zamiast 2-ki wchodzi 4-rka. Większe zakręty bardzo kłopotliwe /przydałby się dodatkowy drążek w kierownicy/ Agnieszka - droga super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.09.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Dzieki dzięki - grzejcie silniki i pakujcie grile! Tylko dajcie znać kto kiedy może! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Właśnie, dajcie znać - bo inaczej to będzie najdłuższe Trophy w dziejach Grupy krakowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.09.2003 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 O nie! Agnieszka, Ty wyznacz termin, my się wypowiemy. Nasza rodzinka na grilla zawsze chętna, a że w dodatku będzie można Was wszystkich znowu zobaczyć....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.09.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Południe minęło - mamy dzionek z górki Pomsł z grillem na południowej stronie miasta jest przedni. Grill do zabrania mam. Auto chyba tez dojedzie. Termin - jeśli można to niech to nie będzie 27-28 września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts