Agacka1719499039 10.09.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 w takim razie jak myślicie zmarzną nam tyłki w pażdzierniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.09.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Jeśli chcecie mi dać szansę to nie 27-go - będę na szkoleniu daleko od Krakowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.09.2003 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Szkolenie? Czy trochę prania mózgów a potem impreza do rana /tzw. team-building/ Październik też dobry, ale pamiętajcie, że zima w tym roku wcześniej nadejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.09.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Dwóch nobliwych bisnesmenów jedzie z Krakowa do Warszawy pociągiem Inter-City. Rozmowa schodzi na luźne tematy. Jeden z nich opowiada: "Wiesz, Władek zrobił imprezę na swoje 50-te urodziny, upiliśmy się wszyscy i on postanowił pojeździć na nartach. Przebrał się w strój narciarski, ubrał buty, przypiął narty, czapka, gogle na oczy i .... ruszył po schodach w bloku. Nie zauważył, że pojawiła się jakaś babka i ją przejechał. Wszyscy otrzeźwieliśmy i schowaliśmy się do mieszkania. Wyglądamy po chwili - babka leży, wezwaliśmy pogotowie, ale do niczego się nie przyznaliśmy. Po 3 dniach ruszyło nas sumienie - trzeba się dowiedzieć, co z nią. Przyjeżdżamy do szpitala i pytamy o tą babkę z wypadku. Rejestratorka na to, że ją przeniesiono. Przerazili się, że może do kostnicy. Pytają gdzie???? Rejestratorka; - Ona jakaś dziwna była, upierała się, że przejechał ją narciarz, zabrali ją do Kobierzyna..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.09.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Szkolenie? Czy trochę prania mózgów a potem impreza do rana /tzw. team-building/ No tak, każdy mierzy swoją miarą . Nie wiedziałem, że takie fajne szkolenia są w branży turystycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 11.09.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Tam sa szkolenia na Kanarach lub Antylach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.09.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Cześć. To prawda, my mamy tzw. study-tour, ale Antyle raczej nie wchodzą w rachubę O imprezach dla firm, pod ślicznymi nazwami "insentive, team building, ewentualnie szkolenie/ trochę wiemy, bo je czasami organizujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.09.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 No to muszę się kiedyś zapisać na takie szkolenie, jeśli będziesz je organizować . Tylko ostrzegam - jeśli idzie o pranie mózgu jestem beznadziejnym przypadkiem . Może nie ma już czego prać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.09.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 To ja się dołączam do Jaro, tylko uprzedzam z góry - jestem strasznie, hm - inaczej - potrafie być strasznie asertywny. Ale "w kupie" z wypranym mózgiem to może być niezły cyrk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 11.09.2003 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Temat dla mnie na czasie. Jutro jadę na szkolenie, ale nie na Kanary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.09.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 My je organizujemy na zlecenie firm /często farmaceutycznych/ - czyli zleceniodawca płaci i wymaga Żądania są różne, trochę zwiedzania, trochę zabaw harcerskich, trochę adrenalinki i baaaardzo dużo gorzałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.09.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Wiadomo: wódeczka - "pacaneum na wszystko" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 11.09.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Co racja to racja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.09.2003 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 Napiszcie jak wyglądają Wasze szkolenia - te na które się właśnie wybieracie. Ja będę mieć dzisiaj szkolenie w postaci zebrania w szkole dzieci. Chyba zabiorę kalkę, aby inni rodzice notowali za mnie "bardzo ważne informacje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 11.09.2003 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 ,,Bardzo ważne informacje" TZW ,,zachowanie" będzie oceniane wg ilości zdobytych punktów, i tak: - za pomoc w nauczaniu +1~5 - udział w konkursach +2~10 ...ale za to: -uwaga do zeszytu -1 -makijaż -1 -farbowanie włosów -5 -niewłaściwy strój -2 -nagana dyrektora -10 -szantaż lub kradzież -10~30 -niszczenie mienia -1~10 -bieganie -1 -stosowanie wulgaryzmów -1~5 -ucieczka z lekcji -5 Dobrze, że mamy to za sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.09.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Dzieńdoberek! Słoneczko leniwie wyglada z za chmurki, pewnie dlatego że to piątek Czy to znaczy, że wszyscy pojechaliście się szkolić a mnie zostawiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.09.2003 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Agacka - nie denerwuj Krakusów - jakie słoneczko ? Pada i mokro jest a słoneczko śpi pod grubą warstwą chmur. Ciekawostka motoryzacyjna: dziś jak zawsze pokonywałem obwodnicę autostradową ze stałą prędkością 120 km/h, tyle że dziś prawie wszystkich wyprzedzałem, podczas gdy normalnie (bez deszczu) to ja jestem wyprzedzany . Majka - napiszesz więcej z doświadczenia jednorękiego kierowcy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.09.2003 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 A to tak! Jak u mnie leje to wszystko jest ok? Niech choć raz będzie odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 12.09.2003 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Jakie słonko, jakie słonko, jakie kurna słonko???!!! Deszcz pada i siąpi i zimno i w ogóle jest do... To chyba depresja jesienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 12.09.2003 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2003 Na depresje ponoć niezła jest zmiana klimatu - ciepłe kraje z dużą ilością słońca I zawsze można polecieć samolotem - a samoloty jak wiadomo mają luki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts