kgadzina 16.09.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Witaj Pit! Poczytaj zaległości i zajmij stanowisko Bracie! Twoje zdanie będzie się liczyć w naszej małej społeczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.09.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Chaos to moje drugie imie Witaj. Zjawułeś cicho i znienacka niczym czołg ogólnowojskowy lub "jaszczomp" (pisownia oryginalna pozostawiona na ścianie bloku 45 przy ulicy Kubusia Puchatka przez grafitowca). Majka wije się pod Kgadziną twierdząc że nie jest zwoleniczką męskich haremów . Aga szuka sponsora na operacje plastyczną (czyją ???), w zamian może wyklepać maskę a koszenie i podlewanie zapewnia w pełnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.09.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 no ne ma to jak zwięzła relacja ,jest tylko jeden drobniutki szczegół - przemilczany został powód tego całego zamieszania ciekawe dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 16.09.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Dzięki Jaro za tak syntetyczne ujęcie podnoszonej tu ostatnio problematyki. To uświadomiło mi że chyba niepotrzebnie bawie się ostatnio wieczorami w koszenie trawnika i dotyczą mnie wszelkie związane z tym niedogodności i utrudnienia, jak również niewygody. Jeżeli rozwiązanie tego jest tak proste jak zakładasz to... trzeba to rozwazyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.09.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 witajcie, milo Was czytac. Jak zwykle zamotane ale dzieki jaro za zwizla relacje (Ty sie ewidentnie marnujesz , skoro Madonna pisze juz bajki to Ty ja ewidentnie przebijasz) Pomysl o tym "jaszczembiu". No nie jest zle - pod gadzina jest chyba milo sie wic (nie probowalem) ale takie kraza sluchy - tlumy tam podobno wala zwabione kolorem ogrodzenia. Wabi oj wabi ... Uwazajacie na to klepanie maski przez Age, jak klepnie kogos w maske to chirurg murowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.09.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Pit piszesz jak doświadczony przez życie i nie tylko człowiek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.09.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Pit pomysł z bajkami wart rozważenia - a co byś powiedział na duet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.09.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 No wlasnie styralo mnie zycie i nie tylko ale milo ze jeszcze widac we mnie oznaki czlowieczenstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.09.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Dzień Dobry. To "wicie się pod gadziną" przerasta możliwości mojej wyobraźni. Więcej światła jakby powiedział Goethe. Panowie coś mącą, mają zdolności przerabiaia białego w czarne. Musicie kandydować na polityków, tam Wasze umiejętności będą bardzo w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.09.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 o tak mój głos też macie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.09.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 "Musicie kandydować na polityków" jakby powiedział Goethe. Kolega Goethe - nie znam, musi kandydować z innego okręgu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.09.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Mialem kiedys okazje goscic w Weimarze dluzsza chwile. Gdzie sie czlowiek nie ruszyl wszedzie przesladowal Goethe (tu byl, tam siedzial, w parku tworzyl itd.). fascynacja do tego stopnia byla rozwinieta ze w ubikacji jakis fascynat na drzwich od WC na pisal w rodzimym jezyku poety - "Na tym klopie siedzial Goethe". Jaro ten koles w wyborach nam nie podskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.09.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 o Wam to wogóle strach podskakiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.09.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Ciesze sie ze to dostrzeglas , ale po prawdzie to sam siebie niekiedy przerazam, no to bliznim sie nie dziwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.09.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 "Musicie kandydować na polityków" jakby powiedział Goethe. Kolega Goethe - nie znam, musi kandydować z innego okręgu . No właśnie o tym mówię, wszystko przekręca Ja polityków nie lubię, więc się pilnujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.09.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Majka, musisz rozroznic: - jakis polityk, - swoj znajomy polityk (takiego to sie zawsze lubi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 16.09.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Widzę, że przespałam całą kampanię wyborczą, bo tu już wybory. Nie wiem o co chodzi ale jestem za ... a nawet przeciw (tak na wszelki wypadek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.09.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 No właśnie o tym mówię, wszystko przekręca Majka - rozmarzyłem się, ohh. Czujność godna prawdziwego czekisty . Towarzysz Lenin byłby z Was dumny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.09.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Jaro, o czym marzysz? Może pomożemy zrealizować Ci marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.09.2003 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Jako wizjoner z jasnoscia pomroczna powiem: Ciemnosc widze - to sa czarne mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts