Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Gajka, rogrzewaj się od zewnątrz /np. butapirazol itp/ i od wewnątrz /herbata góralska/. A autem niech kieruje kto inny.

Spać należy na poduszce elektrycznej /włączonej/, po 2 dniach ból pleców przechodzi :razz: Okładów na plecy z "młodych torsów" nie polecam, co innego gdyby chodziło o inne miejsca :grin:

Trzymajcie się ciepło Majka

Pit, to tylko takie tłumaczenie, żeby nic nie robić :eek:

Widzę, że każdy facet taki sam :razz: Mój luby stwierdził, że on nie będzie uczył się obsługi....zmywarki do naczyń. A tam wykonuje się tylko 3 czynności /oprócz wsadzenia brudnych naczyń/ - pokrętło na 3, kostkę proszku do kieszonki, nacisnąć guzik start :grin: Oczywiście wiadomo, że chodzi o te naczynia.

Hmm, to jak widzę zaczynam się niebezpiecznie odchylać od średniej. Obsługi zmywarki musiałem nauczyć moją żonę sam, bo sama nie tknęła przez tydzień. Karpia co prawda nie zabijam - ale to tylko dlatego, że nie jadamy.

No i w czasie przygotowań wigilijnych pełnię nadzwyczaj pożyteczną rolę niańki pacyfikując skutecznie małolaty :grin:.

Prawda, że jestem skromny :grin: :grin: ?

Czyli moje spostrzezenie co do przezywania Swiat przez facetow jest prawdziwe.

Majka bardzo mi sie podoba proekologiczne podejscie Twojego meza - takich ludzi trzeba nam wiecej a "ruszymy z posad mury". Nie cierpie zmywarek, sa nie ekonomiczne.

Gajka - naturalnej choince opadaja igly a przy jej usuwaniu powstaje wiecej szkod niz zyskow.

Kupowalem kiedys karpia - oczywiscie o zgrozo byl zywy. Powiedzialem ekspedience ze "owszem ten karp mi sie podoba ale najchetniej w postaci niezywej". Poszla na zaplecze i za chwile juz byl calkowicie i niodwracalnie niezywy.

Wniosek - kobiety sa niezastapione ale jakiez zarazem okrutne. :grin:

Gajka: z teściową na drodze pokojowej. No więc tak:

1) Żenisz się

2) Zamieszkujesz z teściami

3) Pierwsze dziecko

4) Wyprowadzasz się do bloku

5) Odwiedzasz teściów z dzieckiem wyłącznie w niedzielę

6) Postanawiasz zbudować dom na działce obok teściów

7) Zaczynasz budowę ustanawiając nieoficjalnym nadzorcą teścia

8 ) Drugie dziecko

9) Sprzedajesz mieszkanie i wprowadzasz się do domu obok teściów

10)Robisz parapetówę ale taką, żeby teściowie i wszystkie ciotki i wujki popamiętali (prawie jak wesele, ważny jest stopień upojenia)

11)Normalne współżycie tzn. dwójka naszych dzieci chodzi dziadkom po głowach, a oni pozwalają im na wszystko i nie mają czasu przeszkadzać nam.

12)Chodzisz na tradycyjne imieniny do teściów, a na swoje urządzasz grilla.

13)Nie sprzeciwiasz się głośno zdaniu teściowej, a swoje i tak zawsze robisz. (I TO JEST NAJWAŻNIEJSZE:grin::grin::grin:)

<font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: kgadzina dnia 2002-12-16 13:24 ]</font>

Kgadzino,

wspaniale :lol: Punkt ostatni jest super! Kiedys i my będziemy

teściami przeciez :razz:

A póki co, sniadań do łóżka nie dostaję :sad:

Zawsze wstaję pierwsza :eek:

Decyzją mojego męża, od lat wielu mamy zywe drzewko i pływające

w wannie karpie. Jak mozna te rybki nie lubic ?

Choinka stoi w wodzie i nie na dywanie. Łatwiej o porzadek.

Moi mężczyzni (mąż i 2 synów) ubierają choinkę, ja tylko "rzucam"

okiem czy wszystko gra :lol:

Mały piesek obwąchuje wszelkie ozdóbki i probuje dobrac sie do cukierków :razz:

Uwielbiam ten nastrój :smile: