Agacka1719499039 09.10.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.10.2003 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 To bardzo logiczny wywód. Zgadzam się z nim, chociaż mam pewne "ale". Nasze zycie sklada się z doznanych doświadczeń, człowiek jako istota rozumna powinien się uczyć i na tej podstawie jego wrażliwość powinna się zmieniać /rozwijać/. Przytoczę mały przykład: złamałam palec, skorzystałam z krakowskiego pogotowia, wsadzono mi rękę na miesiąc w gips, na drugi w bandaż, skontrolował mnie ZUS.... Teraz zauwazam ludzi w gipsie, wiem co "przechodza" szukajac pomocy, jak traktuje swoich platnikow szanowna instytucja, itp. Mam nadzieje, ze nie przynudzilam Was tym przydlugim wywodem Macie gorace pozdrowienia od Richa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.10.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Majka co u Richa opowiadaj! Jak tam prace budowlane postępują?I kiedy do nas wreszcie coś sam napisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 09.10.2003 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Slusznie - odkrywanie struktury doswiadczen jest bardzo ciekawe Z kolei nie wszyscy sa w stanie doswiadczyc mak dnia codziennego zwiazanych z prowadzeniem wlasnej firmy. Z zewnatrz wyglada to bardzo korzytsnie poniewaz dostrzegasz jedynie "otoczke" i to co chcesz widziec, ale nie kazdy by tak mogl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.10.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Pit co z tobą? http://www.humoria.pl/domofon_img/mirowski4_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 09.10.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Majka co u Richa opowiadaj! Jak tam prace budowlane postępują?I kiedy do nas wreszcie coś sam napisze? Majka - no nie chowaj wszystkiego dla siebie. Powiedz nam co u Richa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.10.2003 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Pit - czasami tęsknie za ciepłą, nawet nisko płatną posadką w budżetówce Rich - wygląda dalej świetnie, opalony niczym po urlopie na Majorce Dom ma już dach /przykryty folią/, gont papowy ma przyjechać na dniach, okna drewniane też. Doga zrobiona, szambo wkopane, drenaż jest, ściany też. robią się instalacje wewnętrzne. 1 tydzień opóźnienia w styosunku do harmonogramu Oglądałam zdjęcia Jaro, przepraszam, że "ucięłam" listę na 15-stym miejscu. W ten haniebny sposób ominęłam Ciebie. Oznajmiam, że Jaro zajmuje honorowe 27 miejsce na liście forumowych gaduł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 09.10.2003 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 To ciekawe - czy istnieje jakaś relacja pomiędzy gadulstwem a bliskością zamieszkania względem Wawelu ? Wydaje mi się, że istnieje zależność, choć jest ona bardzo uwikłana Od kiedy moja odległość od Wawelu wzrosła z jakichś 300 do ponad 6000km, to ewidentnie spadła moja gadatliwość na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.10.2003 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Majka - posadka w budżetówce nie dla Ciebie. Rozniosłoby Cię. Byłem dzisiaj u kolegów na 30 piętrze . Ci to mają jeszcze lepsze widoki. Np. widać od nich, że te korki o których Wam opowiadałem wczoraj, tak naprawdę są jeszcze dłuższe. Ci którzy na zesłaniu są już kolejny miesiąc czy kwartał, mówią, że przy dobrej pogodzie widać nawet Kielce . Tak czy owak z Waszą pomocą pierszy tydzień zsyłki kończy się i jutro znów zobaczę CKMK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.10.2003 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 jaro z zesłania posty pisze, no a gdzie się podział zbyszek(P)... ??? Czy już wrócił, czy wcięż leci, może został - czy coś wiecie... ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 10.10.2003 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Jaro - też mi wielka zsyłka. Tydzień - phi Poleciałbyś sobie na powiedzmy 4.5 miesiąca w delegację, to byś zobaczył. Albo jeszcze lepiej - do Arabii na półtora miesiąca, to byś zobaczył co to zsyłka! Wyobrażasz sobie +52 stopnie i nie możesz wypić piwa nie wspominając już o ujrzeniu kobiecej twarzy :!: A jak "dobrze" trafisz, to co najwyżej w wannie rozłożysz rozdarte reklamówki i weźmiesz krótki prysznic. A "restauracja" - phihi restauracja" - w której nie konkurujesz z muchami o jedzenie jest tylko jedna. Z braku rozpoznawalności innych potraw - dziś kurczak z grila normalny, a jutro płaski, pojutrze normalny, popojutrze płaski ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.10.2003 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Frankai zrobiłeś już z siebie prawdziwego męczennika! Obrzydziłeś nam doszczętnie wszystkie wyjazdy dalej niż kilkaet kilosów! A Jaro dopiero teraz pewnie zrozumiał jakie ma w życiu szczęście Jednakowoż sądze, że chętnie już wróci do siebie! Wstawać śpiochy przecież już dziś piątek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.10.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Frankai - kilkumiesięczne pobyty poza domem w miejscach odległych o tysiące kilkometrów od domu sa mi obce i niech tak pozostanie . Agacka: nie muszą mnie zsyłać, żebym docenił co mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.10.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Jaro nawet nie pomyślałam ani przez chwilkę,że nie doceniasz! Są rzeczy,które sie po prostu wie!Tłumaczyłam tylko Frankaiowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.10.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Dzień /może będzie/ Dobry. Jaro, mnie wszędzie roznosi, czasami jestem jak cyklon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.10.2003 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Witam wszystkich już o normalnej porze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.10.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Czy to znaczy,że już tak zostanie? Witaj Zbyszku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.10.2003 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Przez czas jakiś, owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 10.10.2003 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Byłem niejako lakoniczny w swoich dzisiejszych postach, bo wczytywałem się w ostatnie posty. Przyłączam się do gratulacji dla najbardziej gadatliwych Zdecydowanie protestuje przeciwko opinii, że wyjazdy są niemiłe. Nie ma to jak dalekie wycieczki. Co prawda po każdym dłuższym wyjeździe potrzebuje trochę czasu, aby przyzwyczaić się do stanu naszych dróg. Gratuluję Richowi postępu prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 10.10.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 ... a na poprzedniej stronie sie nad Tobą zastanawiałem... WITOJCIE zbyszkuP w naszym pięknym kraju-raju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts