forum_user 13.10.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 I lepiej sie rozmawia - pit . Dziewczyny coś mówiły o niedzieli. Witamy cię Joanno. Myślę, że goeograficznie nie odstajesz od Krakusów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.10.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Sadzacz z tonu wypowiedzi to gnizado rozpusty jeszcze na Ciebie nie wplynelo . Cos dziewczyn chwilowo nie ma. Zaraz je pogonie. Witaj Joasiu, to masz niezle wejscie jesli je rekomenduje "matka" GK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 13.10.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Wygiełzów? Przejeżdzam tamtędy jak jadę odzwiedzić mamę w moich rodzinnych stronach. Poneważ jest tam ograniczenie które rzadko kiedy przestrzegam, to może wreszcie będzie okazja wreszcie zmienić to naganne postępowanie. Joanno ( albo Asiu) - widać wasze siedlisko z głównej drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.10.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Fajuśnie to to niedziela 19 a godzinie np 15 może być?I gdzie się spotykamy?Sami pewnie nie traficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 13.10.2003 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Zbiórka pod domem kgadziny jak zawsze? Aga - jak sądzę roześlesz mapki albo opis dojazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 13.10.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Fakt, nie wpłynęło ale już nadrabiam zaległości kgadzinko z głównej drogi byc może i majaczy w oddali kawałek naszego dachu. W Babicach tudzież Wygiełzowie (tam te granice są strasznie płynne )jest jeden jedyny CPN, a za nim wąska asfaltowa dróżka. Musiałbyś zboczyć z głównej drogi i pokonać jakieś 500m. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.10.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Fajnie, że do nas dołączyłaś. Jesteś po której stronie Wisły? Nie za późno tego grilla, bo umrę z głodu I chcę mapkę z opisem drogi. Tęskni mi się za jakimś "trophy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.10.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Dobra robimy tak:Zbiórka pod domem Kgadziny powiedzmy o 14,30 ! Krzyś dostaje dokładny plan dojazdu jak zwykle i prowadzi całą bandę Weźcie grile, żarełka i napitki i koniecznie coś do siedzenia bo u mnie jest dzicz! Pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.10.2003 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 To lepiej ognisko, nie grill - za zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 13.10.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 kgadzinko Musiałbyś zboczyć z głównej drogi i pokonać jakieś 500m. Zapraszam A nie boisz się takich gadzich zboczeńców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.10.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Pit brzózek opór ognisko jak się patrzy tylko weźcie te piły łańcuchowe Teren ogrodzony, dzieci mozna brac opór potem je wyłapiemy i zapraszam wszystkich cęetnych też bez obraniczęń miejsca dość! Tylko obowiązkowo dobry humor zabrać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 13.10.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Dobra robimy tak:Zbiórka pod domem Kgadziny powiedzmy o 14,30 ! Krzyś dostaje dokładny plan dojazdu jak zwykle i prowadzi całą bandę Weźcie grile, żarełka i napitki i koniecznie coś do siedzenia bo u mnie jest dzicz! Pasuje? Pasuje ale zbiórka lepiej o 14:00, bo nie wiem ile się jedzie pod stromą górkę przez te brzozowe chaszcze. Jakbym jeździł Jeepem Cheerokee to by było łatwiej:D No i ważne - JARO! - Jaro jest po drodze ode mnie do Agi więc musimy go "zgarnąć" podczas parady kawalkady przez okolice Pawlikowic. Pomysł Pita z ogniskiem uważam za świetny. Lepsze ognicho niz grill - będzie cieplej i mniej kłopotów z rozpalaniem niż przy kilku grillach. A poza tym wspólnota się jakoś bardziej zespoli, bo ostatnio(przedostatnio) to każdy pilnował swojego blaszaka i tylko niektórzy się nawzajem częstowali tym co im ich kobiety przygotowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.10.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Jakie kobiety???? Dbanie o ognisko i żarełko to domena facetow A kobiety zajmą sie w tym czasie - plotkowaniem To ja potrzebuję trasę dojazdu do Krzysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.10.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Ognisko jak najbardziej tylko z mokrych brzózek rozpalimy?W razie gdyby były osoby chętne na bezpośredni dojazd to jakoś się umówimy w jakims łatwym do odnalezienia miejscu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 13.10.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Majka - autostradą do samiuśkiego końca - do ul. Wielickiej a stamtąd kierunek CENTRUM, a zaraz potem kierunek BIEŻANÓW i na skrzyżowaniu jeszcze raz BIEŻANÓW, a potem 1300 metrów bez skręcania, głowa w prawo i już! Proste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.10.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Krzysiek Ci poda - chyba Jakie plotkowaly - a kto bedzie nas rozgrzewal przy takim zimnie, he i wytwarzal Waty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.10.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 yhm, proste jak konstrukcja cepa dobrze, ze znam nazwę ulicy i nr. Twojego telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.10.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Jakie plotkowaly - a kto bedzie nas rozgrzewal przy takim zimnie, he i wytwarzal Waty? Mężczyźni będą się rozgrzewać skokami przez ogień i pewnie jakimis trunkami Znając zycie, ja wylosuję role kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.10.2003 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Widzę, że sprawnie to dzisiaj idzie - to chyba skutek Krzyśkowego podwyższonego ciśnienia... Majka - co do miejsca, możesz podjechać do mnie i jak słusznie zaproponował Krzyś, włączymy się do kawalkady na wysokości Pawlikowic. Jeśli idzie o drewno na ognicho - nie powinno być problemu. Wezmę ze dwa kosze drewna kominkowego - jak inni kominkowcy coś jeszcze dorzucą, to nam starczy na takie ognicho, że ho,ho . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 13.10.2003 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Skoki przez ogien po trunkach - to chyba beda skaczace ogniki albo zywe pochodnie . Dziekuje to ja wole patrzec niz skakac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts