Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cwibak upieczony!

Ja także mam piekarnik elektryczny i piekłam krócej, tzn.około

40 min. w temp.175.

Różnorodność bakalii (oprócz skórki - nie lubimy) oraz ich ilość powoduje smakowitość tego ciasta. Myślę, że za

2-3 dni będzie idealne do jedzenia.

Najważniejsze: udało się :razz:

Kgadzino serdecznie Ci raz jeszcze dziekuję, oraz proszę podziękuj MOcno i Gorąco swojej Teściowej :smile:

Zyczę Wam wszystkim oraz Waszym najbliższym SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄT. Trzymajcie się ciepło :smile:

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Już prawie na wakacjach że tak powiem jedna nogą, ale jak widzicie nie mogę nie wpaść tu i nie złożyć Wam życzeń: Wspaniałych, Szczęśliwych, i Niezapomnianych Świąt Bożegonarodzenia ! Nie poprzejadajcie się za bardzo tymi cwibakami i innymi łakociami:smile: Jutro wyruszam w tasę świąteczną więc do zobaczenia w roku 2003. Trzymajcie się ciepło

HAPPY NEW YEAR !

Wszyscy są "nadawcami" życzeń a kto jest odbiorcą ? -:grin:

No to ja w imieniu anonimowego odbiorcy powiem głośno: DZIĘKUJEMY za wszystkie życzenia.

Świętujmy więc radośne, spokojnie i domowo. Niech pod choinką znajdzie się miejsce dla naszych marzeń budowlanych. Cieszmy się cwibakami, cieszmy się naszymi planami, cieszmy się wspólnym świętowaniem. Świętujmy zatem godnie i do zobaczenia po Świętach !

Niech na te nadchodzące Święta Bożego Narodzenia

radość i pokój wypełni Wasze serca,

niech szczęście Was nie opuszcza,

a to co najlepsze niech będzie Waszym udziałem.

Zaś Nowy Rok

niech obdaruje Wasze rodziny miłością i pogodą ducha.

Życzę Wam tego z całego serca!!!!!

[ Ta wiadomość była edytowana przez: kgadzina dnia 2002-12-25 01:11 ]

Nowy Rok zaczął się pięknie - biały puch i mróz jak ta lala. Rakiety odpalaliśmy przy minus 18 stopniach!!!!!! Ale warto było!

W Nowym 2003 Roku życzę wszystkim forumowiczom (i innym zagubionym owieczkom - spoza forum) wszelkiej pomyślności, dużo zdrowia i szczęśliwego MIESZKANIA!!