Gajka 22.12.2002 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2002 Cwibak upieczony! Ja także mam piekarnik elektryczny i piekłam krócej, tzn.około 40 min. w temp.175. Różnorodność bakalii (oprócz skórki - nie lubimy) oraz ich ilość powoduje smakowitość tego ciasta. Myślę, że za 2-3 dni będzie idealne do jedzenia. Najważniejsze: udało się Kgadzino serdecznie Ci raz jeszcze dziekuję, oraz proszę podziękuj MOcno i Gorąco swojej Teściowej Zyczę Wam wszystkim oraz Waszym najbliższym SZCZĘŚLIWYCH ŚWIĄT. Trzymajcie się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 22.12.2002 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2002 Już prawie na wakacjach że tak powiem jedna nogą, ale jak widzicie nie mogę nie wpaść tu i nie złożyć Wam życzeń: Wspaniałych, Szczęśliwych, i Niezapomnianych Świąt Bożegonarodzenia ! Nie poprzejadajcie się za bardzo tymi cwibakami i innymi łakociami:smile: Jutro wyruszam w tasę świąteczną więc do zobaczenia w roku 2003. Trzymajcie się ciepłoHAPPY NEW YEAR ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 23.12.2002 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2002 Do Wszystkich !!!!Miłych, spokojnych (po trudach budowania) Świąt Bożego Narodzenia. Aby zdrowie dopisywało, by kasy było dużo, przemyślanych decyzji, żeby mury pięły się do góry, dzieci przynosiły radość, i wogóle samego dobrego. Tego i wszystkiego o czym marzycie !!!! Martula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 23.12.2002 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2002 Niech te Święta Bożego Narodzenia napełnią Wasze życie nową nadzieją, czystą miłością i szczerą radością. Niech w nadchodzącym Nowym Roku 2003 spełnią się Wasze marzenia. :grin: <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Zielona dnia 2002-12-23 11:14 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.12.2002 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2002 Zycze Wam i Waszym rodzinkom Zdrowych i Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia, pysznego karpia, mnostwa prezentow pod choinka i miejsc siedzacych na pasterce! A korzystajac z okazji i miejsca (tez siedzacego) zycze rowniez Szczesliwego Nowego Roku 2003 i udanej zabawy sylwestrowej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.12.2002 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2002 Wszyscy są "nadawcami" życzeń a kto jest odbiorcą ? - No to ja w imieniu anonimowego odbiorcy powiem głośno: DZIĘKUJEMY za wszystkie życzenia. Świętujmy więc radośne, spokojnie i domowo. Niech pod choinką znajdzie się miejsce dla naszych marzeń budowlanych. Cieszmy się cwibakami, cieszmy się naszymi planami, cieszmy się wspólnym świętowaniem. Świętujmy zatem godnie i do zobaczenia po Świętach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monias 23.12.2002 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2002 I ja także życzę wszystkim Forumowiczom zdrowych i radosnych Świąt, żeby spełniły się wszystkie Wasze marzenia o bezproblemowym budowaniu i pełnym koncie w banku.Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 25.12.2002 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2002 Niech na te nadchodzące Święta Bożego Narodzenia radość i pokój wypełni Wasze serca, niech szczęście Was nie opuszcza, a to co najlepsze niech będzie Waszym udziałem. Zaś Nowy Rokniech obdaruje Wasze rodziny miłością i pogodą ducha. Życzę Wam tego z całego serca!!!!! [ Ta wiadomość była edytowana przez: kgadzina dnia 2002-12-25 01:11 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luna_tyk 28.12.2002 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2002 Witajcie, Małopolscy...Ja jestem taki trochę kosmopolityczny - urodzony i wychowany (mam nadzieję) w Wielkopolsce, edukowany i pracujący na Śląsku, wybudowałem się na skraju małopolskiego.Może uwzględnicie....Wszystkiego najlepszego. Ze szczerego serca.Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 29.12.2002 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2002 Hej Lunatyku!A na którym skraju Małopolski budujesz. Oświęcim? Brzeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 30.12.2002 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 Krakowianie, trzymajcie się i nie dajcie się temu smogowi!!! Dajcie znak, że żyjecie i Was nie zamuliło Wysyłam trochę bardziej świeżego powietrza z centrum, serdeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.12.2002 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 Dziękujemy Luśka za świeży chuch.Smog u nas dziś jakby mniejszy - tak przynajmniej w radiu gadali, bo TV - wiadomo - nie można wierzyć. Ale zima w odwrocie, potopniało wszystko i smętnie spływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voo-yeck 30.12.2002 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 już niedługo bo w nocy zapowiadali mróz a ja qrka na sylvka do Kasiny się udaję (Dla nie wtajemniczonych Kasina to nie to samo co Kachna alias Kasia vel Katarzyna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 31.12.2002 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 Krakowiacy!!Być może już za niedługo Góralka Zyczy Wam wspaniałej zabawy no i budowania bez problemów w nadchodzącym roku. DOSIEGO !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henzach 01.01.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2003 Wszystkiego dobrego w 2003 i oczywiście niech się mury pną do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 02.01.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Nowy Rok zaczął się pięknie - biały puch i mróz jak ta lala. Rakiety odpalaliśmy przy minus 18 stopniach!!!!!! Ale warto było!W Nowym 2003 Roku życzę wszystkim forumowiczom (i innym zagubionym owieczkom - spoza forum) wszelkiej pomyślności, dużo zdrowia i szczęśliwego MIESZKANIA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.01.2003 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Witam w nowym roku. Fajnie było, tyle wolnego. Teraz trzeba troche popracować. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 02.01.2003 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Wszelakiej pomyślności w Nowym Roku życzę Pokłóciłam się z wagą łazienkową, oszukuje mnie A tak w ogole to nie mogę z pracy wpaść na Forum. Nie chce mi się to okno otworzyć Ki czort? Wiecie może? Serdecznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 04.01.2003 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2003 Serce mi się kraje, ze od dwóch dni nikt nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 05.01.2003 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2003 O ba! Na taki apel nie mozna nie odpowiedziec. Skladam wszystkim gorace zyczenia noworoczne. Swieta byly piekne ale z niecierpliwoscia wypatrujemy juz znakow rozpoczecia sezonu budowlanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts