pitbull 16.10.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Cze.Majka, w jakiej formie kupujesz samochod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.10.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 W formie? Forma dobra, ukształtowana, całościowa i przetestowana Czy o to się pytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.10.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Oczywiscie, ze nie. Interesuje mnie strona formalno-prawna. Firma, osoba fiz., kredyt. leasing, zwrot podatku itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.10.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 a to co innego. Ja co prawda opisalam Ci formę samochodu, a Ty... Moja forma trochę gorsza Kupuję na firmę od firmy na podstawie faktury vat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.10.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Z formy Twojego samochodu tez sie ciesze.Czyli samochod z homologacja wpisany w srodki trwale firmy.Jaki jest dlugi okres amortyzacji i co sie stanie jesli zrezygnujesz z prowadzenia dzialalnosci z samochodem. Jak wyglada wtedy sytuacja zwrotu do US podatku Vat i podatku dochodowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.10.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Pit czegoś Ty się dzisiaj najadł,że takie pytania zadajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 16.10.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Ja bym do tego dodał: I to na otwartym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.10.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Szaleju Aga ale zawsze to jadam Przeciez nie pytam sie o kwoty tylko o strone prawna zagadnienia. Jesli wiecie to chetnie sie tego dowiem. Jak ja sie lubie dowiadywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.10.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Z formy Twojego samochodu tez sie ciesze. Czyli samochod z homologacja wpisany w srodki trwale firmy. Jaki jest dlugi okres amortyzacji i co sie stanie jesli zrezygnujesz z prowadzenia dzialalnosci z samochodem. Jak wyglada wtedy sytuacja zwrotu do US podatku Vat i podatku dochodowego? Ja nie Big Blue - nie zamierzam...... To auto nie jest juz nowe - amortyzacja 3 lata Jak auto sprzedam muszę zapłacić vat, jeżeli kupię nastepne to mam vat do odliczenia Dlaczego pytasz, chcesz zalozyc firmę i kupic na nia auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.10.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Ale jesli sprzedasz samochod osobie fizycznej to wystawaisz jej fakture ze swojej firmy z kwota netto i brutto? A co sie stanie, jesli zakonczysz dzialalnosci i samochod bedziesz miala na stanie. Jak wyglada wtedy mozliwosc jego wykupienia i czy jest to oplacalne. Zwlaszcza, ze odebralas podatek Vat a pojazd nie zostal zamortyzowany. Jak jest liczona jego wartosc? Wlasnie przeszlo mi to przez mysl (z firma) Czy to jest oplacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.10.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Zamykanie firmy /uczciwe/ jest zawsze kosztowne. Oczywiście, ze zapłacisz podatek dochodowy od kazdej rzeczy, ktorej nie zdązysz "skasowac", to dotyczy tak samo podatku vat. Jak chcesz mozemy na ten temat dlużej pogadac przy ognisku w niedzielę, będzie też księgowa /znawca rozliczeń srodkow trwalych/ A teraz proszę ruszyc szanowne.... i zaglosować na Krakow, jako miejsce spotkania forum http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=16659 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.10.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 OK. Mam nadzieje tylko, ze dotre. Tu Cie zaskocze - juz tam bylem. "Veni, vidi, vici" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 16.10.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Zgodnie z poleceniem, grzecznie zagłosowałem na Kraków. Jednak z logistyczego punktu widzenia winno to się odbyć gdzieś w srodkowej części Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.10.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 "Gdy miecz mowi, logika milczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 16.10.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 witam wszystkich w ta zakichana pogode. w koncu mam troche czasu py popisac. Jest tu moze jakas mila istota o rodzaju meskiego nie pytam bo prawdopodobnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 16.10.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Pit - Alleluja !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.10.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Pit, nie zaskoczyłeś, ale zmartwiłeś. Znowu Wawa wygra Gdyby tak Ślask i Podkarpacie się z nami połączyło...... Można by tak np. w kopalni soli w Wieliczce..... wiecie jakie fajne wychodzą tam imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 16.10.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Pitbull ,Zbyszku Witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 16.10.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 rich - czemu istota rodzaju meskiego. A malo to robotnikow masz wkolo W Wieliczce fajnie - zwlaszcza jak przyjdzie wchodzic i schodzic po schodach, gdy wylacza prad i widny nie dzialaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 16.10.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Majka - Wiemy, wiemy. Kiedyś nawet taką jedną żeśmy urządzali Witaj Rich. Mam jednak pewne problemy, aby zrozumieć Twoją wypowiedź. To pewno pogoda. Chcesz kontaktu z miłą osobą rodzaju męskiego czy też nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts