zbyszekP 28.10.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Witam w mroźny ale nareszcie słoneczny poranek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.10.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 W niedziele jadac Opolska naliczylem 6 stluczek. Srednio 2-3 samochodow. Przynajmniej znowu blacharze beda mieli koninkture. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.10.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Teraz rzeczywiście trzeba uważać. Lód to jeszcze pół biedy, ale lód + mokre liście to już duży problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.10.2003 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Oj bedzie sie dzialo na drogach dozjazdowych do cmentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.10.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Niestety prognozy nie są optymistyczne. Ma być co prawda cieplej, ale będzie lało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.10.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 W niedziele jadac Opolska naliczylem 6 stluczek. Srednio 2-3 samochodow. Przynajmniej znowu blacharze beda mieli koninkture. Opolską to my często jeździmy, dla Krakusów 3 pasy jezdni, to conajmniej o 2 za duzo. Jeździ sobie bractwo slalomem pomiedzy autami, utrzymując sie za autem poprzedzającym w odleglości max 3m. I potem się dziwić, że walą sobie w zderzaki i oczywiscie nikt nie jest winny Dzień Dobry. mam nadzieję - że będzie. Zielona, jak tam glowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.10.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Co sie dziwisz, przeciez czytalas dekalog kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.10.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Myśle, że nie tylko Krakusy mają problemy ze zbyt szeroką jezdnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.10.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Sama go do "zapaleńców" wpisałam, ale jako "memento mori" mam nadzieję, ze nie zaczęliscie go doslownie stosować W niektorych krajach za jazdę slalomem karzą mandatami i to wysokimi. marzy mi sie autko, obudowane szyną stalową, lekko podwyzszone.... Może taka nauka by poskutkowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 28.10.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Hej Majka Dziś rewelacyjnie. Może ta pogoda za oknem tak na mnie wpływa. Ogólnie słońce dodaje mi energii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.10.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Co sie dziwisz, przeciez czytalas dekalog kierowcy. Chyba nie jestem "w kursie". Co to za dekalog kierowcy? Słoneczko - paluszki lizać. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.10.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Specjalnie dla Zbyszka i innych co nie mieli czasu przeczytac Dekalog Kierowcy: 1. Pamiętaj, że celem każdego kierowcy jest być pierwszym, cokolwiek to oznacza. 2. Im szybciej przejedziesz na czerwonym swietle, tym mniejsze prawdopodobieństwo, ze ktos cie stuknie z boku. 3. Wlaczenie kierunkowskazu ujawnia wszystkim twoj zamiar wykonania manewru. Prawdziwy kierowca nigdy tego nie zdradza. 4. Nigdy nie wymuszaj pierwszenstwa, ani nie zajezdzaj drogi starszemu samochodowi. Tamten gosc prawdopodobnie nie ma nic do stracenia. 5. Predkosc w km/h widniejaca na znakach drogowych jest jedynie wielkoscia sugerowana dla przecietnych kierowcow. Prawdziwy kierowca dopasowuje predkosc do mozliwosci wlasnego samochodu. 6. Nigdy nie utrzymuj takiego odstepu od poprzedzajacego pojazdu, aby moglo tam wjechac inne auto. 7. Hamowac nalezy w ostatniej chwili i tak mocno, aby bezwzglednie zadzialal ABS, powodujac odprezajacy masaz stopy. W przypadku aut bez ABS'u cwiczymy rozciaganie nogi. 8. Nie faworyzuj mniejszosci. Wpuszczajac przed siebie auto wyjezdzajace z podporzadkowanej uszczesliwiasz jednego, a wkurzasz dziesiatki jadacych za toba. 9. Pamietaj, ze wsrod pieszych, ktorych przepuszczasz na pasach lub wysepce tramwajowej moze byc terrorysta. 10. Zauwaz, ze jezeli zaparkujesz samochod na srodku trawnika, na pewno zaden pies nie zrobi w tym miejscu kupy. 11. Jezeli nie potrafisz prowadzic samochodu jednoczesnie nadajac SMS'a, jedzac chamburgera, pijac cole i zmieniajac cd - nigdy nie zostaniesz sales representative. 12. Blondynka napotkana za kierownica innego pojazdu jest rownowazna 100 czarnym kotom przebiegajacym droga. 13. Wyrzucanie smieci za okno samochodu urozmaica krajobraz oraz nadaje sens istnieniu sluzb porzadkowych. 14. Inteligentna sygnalizacja drogowa nie jest po to aby ulatwic ci zycie, ale po to by pokazac, iz odpowiednie sluzby sa na biezaco z postepem technicznym. 15. Pamietaj, ze zmienne warunki pogodowe nie sa w zadnym wypadku powodem dla zmiany powyzszych regul. Sa one naturalnym czynnikiem wzrostu gospodarczego w biznesie samochodowym oraz medycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.10.2003 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Ja sie stosuje do wszytskich przykazan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.10.2003 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 No to uważaj, bo ja mam ostatnio spóźniony refleks /odkąd nasz zderzak jest na wysokosci swiateł większości aut /. Pilnuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.10.2003 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Przykazania bardzo na czasie . Tylko że 15 przykazań to chyba nie dekalog, bo dekalog to "10". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 28.10.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 No to moze byc pentalog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.10.2003 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Macie rację. Tak to jest jak się kopiuje bezmyslnie Cos Wam jeszcze wyjawię. Jak rejestrowałam auto poprosiłam o łatwy numer do zapamiętania. Pani spojrzała na mnie i pokazala tablice z kombinacją nie do przyjęcia. Pokręciłam głową i mowię "nie dobry, proszę o taki dla blondynki" I dostałam KR 0220 G - nieźle, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 28.10.2003 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Majka dziękuje za pentalog kierowcy. Jest rzeczywiście bardzo pomocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 28.10.2003 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 zbyszekP - ja się próbuję do niego stosować od paru dni, ale coś WSZYSCY na mnie trąbią i pukają się w głowę... pewno sami nie znają zasad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 29.10.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Krystian - to chyba prawda. Z żalem muszę się przyznać, że w swej nieświadomości mogłem być jednym z tych trąbiących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts