Majka 29.10.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Do ciekawych wnioskow dochodzicie głupota ludzka = budowanie domu = wsysanie kasy = czarna dziura = nic otoczone czymś, co zostanie wessane..... przerażacie mnie wracajmy do rzeczy, które empirycznie są sprawdzalne, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 29.10.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Majka jak zwykle ma rację. Ale jednak jestem dzisiaj w nastroju metafizycznym. No bo kupiłem 9 okien, z magazynu wydano 9 okien, a na budowie mam 10. I jak to empirycznie wytłumaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.10.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Cudowne rozmnozenie. A kto liczył? Może to bylo tak: jeden, raz, dwa, trzy.... Teraz masz trudniejszy problem natury etycznej...... I jak sobie z nim poradzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 29.10.2003 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Tego jeszcze nie wiem. Jakiś czas temu dzwoniłem do firmy, ale usłyszałem, że im żadnego okna nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 29.10.2003 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 W Kanie Galilejskiej tez mieli podobno taki przypadek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.10.2003 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Pit, w Kanie to była zamiana wody w wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 29.10.2003 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 A to ciekawe. Myślicie, że kiedyś będzie się o tym czytać? No bo mogłoby być np. w ten sposób: Wieczór się już zbliżał, gdy do kierownika magazynu przystąpili pracownicy Jego i rzekli: Magazyn mamy prawie pusty, godzina już późna a klientów jeszcze dużo. Powiedzmy ludziom, aby każdy z nich pojechał sobie do innych firm i tam kupił okna. A Kierownik rzekł im: Nie trzeba, żeby odchodzili, dajcie wy im okna. Oni zaś mu powiedzieli: Mamy tutaj tylko pięć okien. A On rzekł: Przynieście mi je tutaj. I rozkazał klientom usiaść na krzesełkach, spojrzał w niebo, pomachał rękami, potem okna wyjmował i dawał pracownikom, a pracownicy klientom. I brali te okna wszyscy i byli nasyceni. A tego co zostało było jeszcze na 12 transportów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.10.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Zbyszek, uważaj, bo oglosimy przez radio maryja, że w Naramie zdarzyl się cud..... nie opędzisz się od pielgrzymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 29.10.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Wy tam już lepiej nic nie ogłaszajcie. A cud wydażyć się mógł jedynie w magazynach firmy X. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 29.10.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Witam Grupę Krakowską ! Krótkie pytanko do właścicieli dachówki Tondach - gdzie ją zakupiliście? Zrobiłam ostatnio wycenę w krakowskiej firmie Sawa - jakie macie o niej zdanie? Może polecicie jakąś alternatywę? Z góry dzięki ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 29.10.2003 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Hej ellaJa kupowałam w Dach Stylu. Rok temu mieli Tondach najtaniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.10.2003 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Zbyszek, cudowne rozmnozenie nastapilo u Ciebie, w firmie "x" wszystko sie zgadza. Juz widzę te tysiace ludzi z piesnia na ustach zadeptujące Ci trawnik, aby ucalować róg Twej sukni /czyt. dół nogawki/...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.10.2003 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Właśnie. Rozumiem, że Majka podejmuje się organizowania pielgrzymek z kraju do Małopolanina, który mnoży okna . Jakoś marketingowo trzeba by to oprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.10.2003 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 od marketingu jesteś Ty. Ja tylko szepnę komu trzeba. Sądzisz, że wyjdziemy na tym na plus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 29.10.2003 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Hej ella Ja kupowałam w Dach Stylu. Rok temu mieli Tondach najtaniej . Droga Zielona ! Czy mogłabyś podać jakiś bliższy namiar na Dach Styl? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 29.10.2003 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 No cóż moi drodzy. Jeżeli tak napisano na górze to niech tak będzie. Poszerzam bramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.10.2003 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Na górze /Synaj/ to napisano /spisano/ 10 przykazań. Ty sie lepiej zastanow, bo potem nie będzie odwrotu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 29.10.2003 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Ja to się nie mam nad czym zastanawiać. Jeżeli Wyższa Instancja tego sobie życzy to mogę jedynie powiedzieć: Jam służebnik Pański. Niech się dzieje wedle słowa Twego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 29.10.2003 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 No to na dzisiaj już chyba ... AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.10.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Aleluja bracia, ze siostr tez nie pomine - ale sie porobilo, to moze jakies zrzeszenie parabudowlane zalozymy z silnym lobbingiem centralnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts