Krystian 30.10.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Pierwszy ZJAZD na spotkaniu forumowym pod hasłem : PITBULL NA PIERWSZEGO SEKRETARZA !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.10.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Krystian , no dziekuje Ci bardzo ... nawet formulke mam opracowana ... szczerze zaskoczony tym wyborem, swiadomy odpowiedzialnosci i obowiazkow ... podejmuje sie tej odpowiedzialnej misji ... POMOZECIE? Tylko sekretarz mi sie zle kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.10.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Pit, a co wolisz zostać sekretarką? A moze ten pierwszy Ci sie źle kojarzy? Ja proponuje stworzyc jakis bisnesplan, np. Zbyszek będzie mnozył, Jaro zapewni marketing, Ty stronę techniczną, Krystian jako sól ziemii przeniesie zbyt tez na Śląsk.... Tylko ja nie wiem do czego sie przydam Moze zostanę kasjerką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.10.2003 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Ty bedziesz oprowadzala po naszym zoo za odpowiednia oplata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 30.10.2003 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Hej ella Ja kupowałam w Dach Stylu. Rok temu mieli Tondach najtaniej . Droga Zielona ! Czy mogłabyś podać jakiś bliższy namiar na Dach Styl? pzdr K-ów, ul. Cystersów 25 tel. 413 05 95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.10.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Ty bedziesz oprowadzala po naszym zoo za odpowiednia oplata chyba "z o.o."? Nie wiem, czy odpowiednio "nabożnie" wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.10.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 z o o. to my bedziemy jesli troche zarobimy. I pamietajcie wszystko przepisujemy na bliskich a podatkow nie placimy Majka to fakt naboznie nie wygladasz ale Cie jakos podrasujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.10.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Mam nadzieję, że tuningować mnie nie będziesz Nalezy postępować delikatnie, bo jam juz stara i mogę sie posypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.10.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Delikatnosc mam wrodzona Klepniemy tu i tam, podstawa to zawieszenie, resory no i odpowiednie zderzaki ... Chrom, spray i rdze zaslonimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.10.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Wszystko do poprawy Załamalam się, idę pociąć się sucha skórką od chleba Lepiej poszukajcie do oprowadzania "nowszego modelu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 30.10.2003 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Witam, Widzę pitbul, że jesteś człowiekiem renesansu i nie boisz się żadnego wyzwania. Majka z kolei to prawdziwa businesswoman ( jak się to pisze?). Nie wiem czy jestem najlepszym kandydatem na mnożenie, ale się postaram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.10.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Zbyszek masz pojecie o lataniu kosmicznych dziur a to w dzisuejszych czasach ogromnie cenna umiejetnosc. Majka - nowszym modelom nie ufam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 30.10.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 O tak. Tu masz racje. Ciągle mam telefony w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 30.10.2003 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Ja wiem ze to przyziemne, niskie i w ogole ... ale mam na oku dziure do zalatania ... to moze po znajomosci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.10.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Ja wiem ze to przyziemne, niskie i w ogole ... ale mam na oku dziure do zalatania ... to moze po znajomosci ... Pit, co Ci się stało? Masz dziurę na oku? Oj, to ZUS się zmartwi, kolejny rencista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.10.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 ZUS się nie zmartwi bo Pitbulle to raczej w KRUSie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 30.10.2003 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Pit - z dziurą na oku to może lepiej do okulisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 30.10.2003 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Hej ella Ja kupowałam w Dach Stylu. Rok temu mieli Tondach najtaniej . Droga Zielona ! Czy mogłabyś podać jakiś bliższy namiar na Dach Styl? pzdr K-ów, ul. Cystersów 25 tel. 413 05 95 Wielkie dzięki ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 30.10.2003 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Witam Grupę Krakowską ! Krótkie pytanko do właścicieli dachówki Tondach - gdzie ją zakupiliście? Zrobiłam ostatnio wycenę w krakowskiej firmie Sawa - jakie macie o niej zdanie? Może polecicie jakąś alternatywę? Z góry dzięki ! pozdrawiam Witam Krakusów !!! Sawa to zdziercy! Nie dają żadnego rabatu twierdząc że cena jest ustalona na min. poziomie! Ble ble ble, bla bla bla !!! Weż pod uwagę Dach Styl (lepszy od Sawy)z Cystersów ale jeżeli naprawdę chcesz kupić tanio to poczaruj Pana Pawła z firmy Depox ( Bora Komorowskiego) 27.10.2003 przywieźli mi śliczną dachówkę Tondach glazura Amadeusz. Paradox - dostawa bezpośrednio po załadunku w Sawie - Stoczniowców. Na mnie nie chcieli zarobić 5gr mniej na szt. to sprzedali pośrednikowi jeszcze taniej a ten sprzedał ją mnie W razie czego pytaj na priva lub na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.10.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Specjalnie dalem Wam pole manewru z dziura zebyscie sie wykazali ... i mialem racje rozrzut pomyslow jest duzy i bardzo dobrze Ale, ale a propo hodowli psow - ze zdumieniem sie dowiedzialem ze jesli jest ktos hodowca jakiejkolwiek rasy zwierzat niezaleznie od posiadanego arealu ziemii rolnej to moze sie ubezpieczac w KRUS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts