forum_user 31.10.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Witam. Dzisiaj będzie zagadkowo: 'Daj tu kurze grzędę, A przejdzie w legendę." Kto to napisał o jakie miejsce chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 31.10.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Również Witam. W szczególności McŁoś'a i Ellę. Pitbul - ciekawe, ale czy teraz jest to bezpieczne ubezpieczać się w KRUSie. Prędzej czy później rząd musi się do tego dobrać. Co do powyższej zagadki, to nie mam pojęcia i jest mi z tym dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.10.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 jaro - jesli to polityczne to na pewno ktos z SLD 9 (wybor bardzo szeroki ) ja znalem: "daj kurze grzede, to wyzej siedzie" Zbyszek - moze i sie dobierze (mam nadzieje) ale proste to nie bedzie a przez okres ubezpieczenia mozesz sporo zaoszczedzic, zwlaszcza jesli prowadzisz dzialalnosc gospodarcza i sie samoubezpieczasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.10.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 SLD - odpada może dziewczyny będą wiedziały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.10.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Dzień Dobry. Pit, czy hodowla samego siebie też podchodzi pod Krus? Mam kolegę /z czasów studiów/, ktory kupuje hektary ziemi rolniczej, lesnej, nieuzytków i przekwalifikowuje na budowlane, a potem sprzedaje. jest z rodziną ubezpieczony w Krusie i płaci 400 zl kwartalnie Czyli są równi i równiejsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.10.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Jesli sie dasz sklonowac i bedzie Cie wiecej to tez podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.10.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Pit, pytałam o Ciebie We mnie za malo zwierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 31.10.2003 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 jaro - Spotkałem się tylko z (przepraszam, ale to cytat): "Daj kurze grzędę a obsra cały kurnik". Może to ten kierunek? BTW - sorry, że ja tu tak do Krakowa zaglądam, ale ostatnio byłem 3 dni w tym piękny mieście, więc jakąś część życia w nim spędziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.10.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Zyczliwych i emanujacych korzystna aura zawsze mile witamy. Wichrzycielom i renegatom stanowcze nie Majka - mnie sie bardzo dobrze hoduje, zwlaszcza po udomowieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 31.10.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Pit, a jak wypadają koszta hodowli ? Z ta hodowlą i Krusem to prawda, dodatkowo można po roku uruchomić druga, zupełnie inną działanośc i Krus jest nadal ten sam, Zus-u nie trzeba płacić. Ale pewnie jak wszyscy o tym już wiedzą, to przepis zniosą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.10.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 'Daj tu kurze grzędę, A przejdzie w legendę." to pewnien znany fraszkopisarz o Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 31.10.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Alanta - a skąd ta zapłakana buźka. W końcu od pewnego czasu pieniędzy się już nie produkuje. Aby wspomagać KRUS trzeba je skądś wziąć. Najzdrowszy system to taki, w którym każdy pracuje na siebie (co nie znaczy dla siebie ). jaro - rozumiem, że zdanie "pewien znany fraszkopisarz" to dalsza część zagadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.10.2003 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Alanto - koszty sa minimalne - ot troche ciepla, czulosci to i nawet o jesc nie wola, ze nie wspomne o innych sprawach ... jaro - zaczynasz jakos wywrotowo myslec, Ty sie zastanow co chcesz dalej wykazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 31.10.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Czyżby Sztaudynger (Krakowskie Piórka)? To coś dla Warszawy i króla na kolumnie: Że miałeś Kraków w dupie, Za karę stoisz na słupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.10.2003 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 jprzedworski - brawo i wstyd Krakusom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 31.10.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 "Szukajcie, a znajdziecie" - ew. wg Św. Mateusza 7.7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 31.10.2003 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Trochę dalej: Proście a będzie wam dane. No to kogo by tu zahaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.10.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Jaro nie opowiadaj nam o jakims wstydzie, juz Pit wyraził pewną opinię... Wichrzycielom i renegatom stanowcze nie Alanta, nie martw się, nie tylko Ty nie jesteś dość cwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.10.2003 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Majka, popatrz ale sie przydalo. Prorok czy co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.10.2003 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Jaro nie opowiadaj nam o jakims wstydzie, juz Pit wyraził pewną opinię... Wichrzycielom i renegatom stanowcze nie Właśnie Majeczko: "Kraków, Krakowem nazwali gdy pierwszego zakrakali". Autor ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts