zbyszekP 31.10.2003 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 jaro - czyżbyś właśnie studiował dzieło w/w autora, czy też tak Ci to dzisiaj samo przychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.10.2003 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Z tego wynika ze zakrakania Ci na pewno nie grozi bo grodu nijak nie chcemy przemianowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.10.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Jaro, czy monopolista dla ktorego "robisz" własnie fuchę, chce wykorzystać te fraszki w promocji swoich produktów Nie jestem pewna, czy to dobra droga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.10.2003 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Fraszki zastosowałem jako odtrutkę na pseduo-marketingowy bełkot z którym zmagam się od miesiąca. Najbardziej spodobała mi się ta: Mędrzec Nawet o tym nie wiedział,że ma na dupie przedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 31.10.2003 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 No tośmy mu wszyscy zgodnie dołożyli. A co się będzie wymądrzał! No chyba, że odtrutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 31.10.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Myślę, że nawet Sztaudynger się mylił pisząc: Omijaj Kraków z daleka, Uśmiech tu ważą na deka. Ale na wszelki wypadek znikam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.10.2003 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 nie znikaj część krakusów to element napływowy Jaro, juz piątek, intercity Ci ucieknie, zbieraj graty.... Jak to bylo w tym dowcipie "kiedy poziom IQ w Wawie gwałtownie maleje? - kiedy w piatek wieczór odjeżdża ostatni ekspres do Krakowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.10.2003 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 A ... jesli odtrutka to w porzadku - ale moze klin klinem - zacznij pisac paszkwile na firme zamiast reklamowego belkotu No wlasnie ... cos mi sie wydawalao ze czyms za bardzo szastam ... a to chodzilo o usmiech Rozrzutnych to z Krakowa sie goni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.10.2003 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Graty faktycznie zbieram,za 3 kwadranse IC powiezie mnie do grodu, gdzie: Choć z połowy jajka smażą jajecznicę, Pragną jednak mieć całą stolicę. Do usłyszenie w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 31.10.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Rozrzutnych to z Krakowa sie goni. Zastanawiam się czy nie jest to powód, dla którego większość Grupy Krakowskiej buduje się lub mieszka poza miastem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.10.2003 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Pewnie poszliscie juz do domu, to mogę cos Wam powiedzieć Właśnie mija rok odkąd mieszkamy w naszym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 31.10.2003 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 No to szczere gratulacje i oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 31.10.2003 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 kiedy poziom IQ w Wawie gwałtownie maleje? - kiedy w piatek wieczór odjeżdża ostatni ekspres do Krakowa" A może wiecie jakie jest najpiękniejsze miejsce w Warszawie ...? Oczywiście Dworzec Centralny !!! Dlaczego ??? Bo z tamtąd odjeżdża pociąg do Krakowa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 31.10.2003 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Witam Krakusów !!! Sawa to zdziercy! Nie dają żadnego rabatu twierdząc że cena jest ustalona na min. poziomie! Ble ble ble, bla bla bla !!! Weż pod uwagę Dach Styl (lepszy od Sawy)z Cystersów ale jeżeli naprawdę chcesz kupić tanio to poczaruj Pana Pawła z firmy Depox ( Bora Komorowskiego) 27.10.2003 przywieźli mi śliczną dachówkę Tondach glazura Amadeusz. Paradox - dostawa bezpośrednio po załadunku w Sawie - Stoczniowców. Na mnie nie chcieli zarobić 5gr mniej na szt. to sprzedali pośrednikowi jeszcze taniej a ten sprzedał ją mnie W razie czego pytaj na priva lub na forum. Wielkie dzięki za info ! Pozdrawiam serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.11.2003 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2003 jaro - nie oszczędzaj na postach,właź do ELITY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.11.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Co to nikogo jeszcze niet ? Normalnie zgroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.11.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Dzień Dobry. Jestem, ale nie mam nic madrego do powiedzenia, więc pomilczę Jaro, "nadejszła wiekopomna chwiła" - Twój tysięczny post i degradaacja do elity Wysil się na coś...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.11.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Nie kaz mu az tak myslec - bedzie myslal, w pracy wiec stanie sie nieefektywny a po namysle napisze cos dopiero w piatek Tak dlugo nie bede czekal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.11.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Pit, stęskniłeś się? Taka rozłąka..... Ja sądzę, że Jaro nas zaskoczy i napisze elaborat filozoficzny na temat " 365 dni w nowym domu" Już pewnie pisze, pisze, ale caly rok, to wiele kartek do zapisania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.11.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Stesknilem sie, staralem sie ukryc te nute nostalgii ale mi sie nie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts